32

Анонимен

преди 13 часа

Важното е да ни е гадно, а тези да отчитат дейност и да вземат десетки хиляди месечно.

31

Анонимен

преди 21 часа

Да, чувал съм, че в Япония е така. Но ние не сме жълтите роботи. Точно в България няма да стане. Дъртият мазен Урсул може да ми го полигави малко!

30

Анонимен

преди 1 ден

Аз пуша само трева. Думкам си по три масура сяка вечер след работа и си ми е екстра

29

Анонимен

преди 1 ден

До 25 Най-вероятно не. В Япония е забранено навсякъде навън и вътре(даже и вкъщи на терасата се води така) освен в специални стъклени кабинки, дето са в заведения повечето, но тук-таме има и по парковете, или в заграждения за пушачи. Не че встрани от големите улици някой местен го бръсне това правило, колкото и да са изпълнителни, но турист там без приложение с карта на местата за пушене няма шанс да запали. В Токио още за чужденци има някои хотели със стаи за пушачи, но иначе...

28

мак

преди 1 ден

Който пуши, ще пуши. Да не мислите, че онези в ес и подобни институции ще се съобразяват? Ще пафкат и още как. Нямат друга работа, измислят забрани. Да не пушиш до детска площадка разбирам, но навън далеч от деца, защо не. Не са загрижени за здравето ни, а искат да налагат всевъзможни забрани. А колите, да не би са безобидни?

27

Анонимен

преди 1 ден

Да живее свободата! С ЕССР напред! Учат се от един австрийски ххудожник, дето не го приели в академията. Той е известен с плановете си да забрани пушенето. Оставил за след победата, за да не дразни много войниците.

26

Анонимен

преди 1 ден

А кога ще се забрани плюенето и храченето по улиците?! Чакаш на пешеходна пътека и някой се изплюва до краката ти, вървиш по улицата и хапваш сандвич и срещу теб звучно се изхрачват. Същото хвърчи от прозорци на коли, на къщи, офиси...В България общественото плюене е епидемия в буквален и преносен смисъл!

25

MaйMyнaтa

преди 1 ден

До 27и28.....Кото не те эасяга чии xyyй дириш тука

24

Анонимен

преди 1 ден

Твърде Много си Позволява вече ЕС мисля!!!-:)

23

Анонимен

преди 1 ден

А отстрани до спирката може ли?

22

Анонимен

преди 1 ден

Брзкрайно безинтересна новина, за непушач като мен.

21

Анонимен

преди 1 ден

Аз ги отказах преди 5 месеца след 28 години пушене . Така че не ме засяга

20

Анонимен

преди 1 ден

ЕС да си навре препоръката отзад. Това си е решение за вземане на всяка страна отделно, да не кажа община

19

Ленче

преди 1 ден

А може ли да се забрани самата ЕК да не дразни хората?

18

Анонимен

преди 1 ден

ЕЕххееее от кога ви разправям, че старите болшевики ще ви се струват като демократи пред новите болшевики от ЕССР, ама не ви се вярваше, ама чакайте това е само началото, доде не ни докарат до граждански войни тея няма да се спрат.

17

Анонимен

преди 1 ден

ЕС да взема да отива да бяга да скача. Шкембе чорба да не ям, цигари да не пуша, на фашистите пари и оръжия да пращам, скещу кихане да се ваксинирам пендерас да стана.... А бе я вървете на майната си, начело с гения Урсула!

16

Анонимен

преди 1 ден

Където и да се съберете, ЕК ще ви намери и ще ви забрани. На закрито не може, на открито не може.

15

Анонимен

преди 1 ден

първо цигарите,после атвомобилите, после ракията, после притежанието на имоти, няма да имате нищо и ще сте щасливи

14

НЕПУШАЧ

преди 1 ден

почти 12-13 г. пушенето е заранено на закрито, и на други места. Трябваше куп болести да намалеят или изчезнат. Прерових нета да видя какво се случва. НИЩО! Няма никъде данни за намаление на инсулти, инфаркти, белодробни заболявания, рак, и т.н. НИЩО НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО. ОСВЕН ПОЯВАТА НА НОВИТЕ ПЕЧЕЛБАРИ С НОВИТЕ ДИМЯЩИ ИГРАЧКИ.

13

Анонимен

преди 1 ден

Абе какви спирки бе, изцяло трябва да се забранят цигарите. Има такива дето ходят по улиците и пушат в движение, не само на спирките ами и на други места пушат където наоколо има други хора. Изобщо пушачите много рядко да се съобразяват с околните и само ги интересува да се надрусат с никотина от цигарата защото са пристрастени.