11

Анонимен

преди 1 ден

Камилата е луда!!

10

е какво опасно

преди 1 ден

за харис ще произлезе . нищо . социопатията е болест . просто при тръмп 2 са заплашили . пълни аматьори . не за пари . на филм е друго . карлос чакала с 20 помощници и 100 милиона заплащане . дори децата виждат за дивиденти как се опита да изкара за тръмп , този хитър човек . симпатяга .

9

Анонимен

преди 1 ден

До Анонимен 1 - Тръмп няма контрол над Secret. Service или полицията. Как точно, успява да симулира атентат. Как така, някой стреля по него, рани го, уби друг зад него, но бе симулация? Или викаш, намериха един, дето. му казаха "абе, да застреляш един тука и псоле да те убие, а?".

8

Анонимен

преди 1 ден

На. пресфконференцията на Белия дом, говорителката. нарече Тръмп "заплаха за демокрацията", за пореден път. НО ОВА НЕ Е ОПАСНО! Така ли е, Гергана Попова?

7

мак

преди 1 ден

Да грачиш по тръмп може, но по камала не може. Що за лицемерие.

6

Анонимен

преди 1 ден

О да смекчим тона.. ама като хвърляха всякаква сгян към републиканците и Тръм, тонът беше добър. Лицемерието на демократите никога не е спирало да ме изумява. Като говориха, че трябва да се спре Тръмп по всякакъв начин тонът беше добър.

5

Ужас

преди 1 ден

Истината за сащ е опасна,нищо ново.

4

Да

преди 1 ден

Глупости

3

И Кво Толко

преди 1 ден

е Казал?! Истината ли?!

2

РОНАЛД РЕЙГЪН

преди 1 ден

СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА, ЗАРАДИ КЛЯКАНЕТО НА ТРЪМП И РЕПУБЛИКАНЦИТЕ ПРЕД ЖУЖЕТО ПУТИН.... СРАМОТА...!!!!

1

Анонимен

преди 1 ден

тръмпясалия вижда че губи изборите и се разпра да симулира атентати срещу себе си, а тоя ванс да го следят отблизо, че звучи заплашително