221

ceci

преди 1 ден

До Анонимен 173С какво точно ще помогне на нато количеството войски, ако се премине към 3-та световна ( което е война на НАТО с Русия) ще се разменят доволно стратегически ракети, от което ще се почувстват озарени всички, а точно европа и точно източна ще е буферната зона, която ще поеме най-много тактическо атомно оръжие... само да напомня че количествата и номеклатурата му в Русия са недостижими за останалият свят.

220

Обективен

преди 1 ден

Някой ми изтри коментара - отговор на ШОП. Oбижда , защото му липсва сиво мозъчно вещество , такива са някои от коментиращите тук.

219

Еее

преди 1 ден

Един по нормален анализ, балансиран. Не да ми обясняват само как едните или другите били най-добрите и щели да спечелят утре.

218

Анонимен

преди 1 ден

На Путин НАТО още през януари 2022 му каза, че ако влезе в Украйна, ще се сблъскат с целия Запад. Така че това не е новина, тоя сега ли го осъзна?

217

Анонимен

преди 1 ден

С удоволствие ще гледаме как горят мypзилките и тяхното потомство.

216

Анонимен

преди 1 ден

на прага е. и нито една копейка няма да оцелее

215

ГАНЕВ

преди 1 ден

ЛЕЛЕЕЕ....ПЪЛНО СЪС ЕКСПЕРТИ ...ЛЬОЛЬОВЦИ И ДЖЕНДЪРЛЯЦИ...ПУШКА НЕ ДЪРЖАЛИ АМА ХВАЛЯТ ВРАЖЕСКИТЕ ОРЪЖИЯ

214

Шоп

преди 1 ден

До Обективен: какво значи "активирали да се взривят" бе, чyкyндype?

213

Реалист

преди 1 ден

"ще последват строги военни наказания за Иран" -- ще нападаме Иран ли сега? А дали е толкова лесно? А като дойде Тръмп дали още ще е така?

212

Обективен

преди 2 дни

Eвреите са хакнали по някакъв начин устройствата за свръзка на Хизбула ( нещо от рода на пейджъри ) и са ги активирали да се взривят. Не е за вярване , но е истина. Над 1500 човека са ранени , включително посланика на Иран в Ливан - Можтаба Амани. Четири човека дори са загинали.

211

Желанието на САЩ

преди 2 дни

не са ударите по военни обекти, защото добре изградена точкова отбрана може да ги защити. Не са неуязвими нито едните, нито другите крилати ракети. Ударите обаче по цивилна инфраструктура ще сринат имиджа на Путин. Друг е въпросът как Русия ще реагира. От друга страна непрекъснато четем за липса на оръжие и оборудване за украинските части. Защо НАТО не организира бърза доставка именно на тях? Или може би целта не е победа над Русия, а нещо друго? Смяна на режима?

210

Анонимен

преди 2 дни

Путин е питал шамана си по въпроса. Пише го в другата статия.

209

Боби

преди 2 дни

До 82 ОМБр Прието за сведение.

208

82 ОМБр

преди 2 дни

До Боби Бъркаш се нещо. Бригада с найменование 82 ОМБр несъществува. Има 82 ОДШБр

207

Анонимен

преди 2 дни

Експертът не споменава Северна Корея, а нея никой не иска да я срещне на бойното поле. И ако някой се страхува, това са американците.

206

Олимпий Панов

преди 2 дни

Май ще има увити "Сарми" за запада

205

Обективен

преди 2 дни

Бандеровците са изгубили над 14200 войници само в Курската инвазия . Но Напушения каза,че това нападение било..." да покажем на Русия,че и ние можем да нападаме...". Егати логиката ,да пратиш хора да загиват за едното "...демонстриране на мускули..." , доколкото ги имат укрите,де. Впрочем тази нощ руската армия е взривила три моста и магистрали и е прекъснала всякаква възможност за придвижване на укрите в областта на Покровск.

204

Боби

преди 2 дни

До 82 ОМБр Вземи си смени Ника да не се излагаш. Твоите про образи от реалния 82ОМБр бяха бити в Курска област и им беше пленено знамето - това се нарича военен позор.

203

Боби

преди 2 дни

До 82 ОМБр Ами гледах видеото да накрили са подразделение по време на учение - Подразделение означава Рота(100 човека) - велика перемога... Ние говорим че ВСУ губят по 2000+ човека дневно а за перемога се счита че на полигондо границата са загинали руски военни. Ще си вземат бележка и полигоните ще се изместят на 300-400 км в дълбочина на РФ територия само жалко за загиналите

202

Анонимен

преди 2 дни

Нищо нека ония от НАТО да си играят още с търпението на Путин пък ще видим е дали ще им върже,не могат на 100 процента да гарантират това което плещят,нали