33

Анонимен

преди 1 ден

И какво ще иновира умницата на Боко ? Нова поза 70 , щото поза 69 вече е банална ?!

32

Мен

преди 2 дни

Калинка кацнала на сладък цвят,това нищо на иновациите е същото нищо като милионите които потъват за преброяване на делфините в черно море у дивите врабчета.Полза от това никаква,за сметка на това много скъпа.забравих да кажа,че милиони за линейни,апаратура за спасяване на живот и достойни пенсии и достойни заплати за живот на младите хора няма,но за такива простотии има.ДВЕБМКТА.

31

Дрън дрън

преди 2 дни

Всякакви Плювачи се упражняват в празнословие! Изключителна чест, и много добър ресор ! Успех !

30

Анонимен

преди 2 дни

Поредната калинка - юрист, ще се занимава с техника и наука..... еваларката на ЕС. После що затъват. Добре че нямаме чернокожи из европа, щото това щеше да е достатъчно да си комисар..... излагация....Тая не е виждала лабораторя, завод или каквато и да е мажина през живота си и ще отговаря за иновации.....Жалка европейса ко чи на.

29

ЕС бюрокрация

преди 2 дни

Изглежда всяка партия представена в ЕС има право на определена квота министри, които да са разпределени в отделни сектори и понеже Герб членуват в народната партия, Борисов си предлага негови близки хора за свободните позиции. Тук даже кандидатите не се конкурират помежду си, директно се спускат с парашут... ЕС надминава и СИВ по ръст на бюрокрация.

28

Анонимен

преди 2 дни

Не на иновациите, на евроиновациите.

27

Анонимен

преди 2 дни

Сега да очакваме студен ядрен синтез ли?

26

Полът е по-важен

преди 2 дни

от професионализма. Тежко им и горко на зелените иновации.

25

ъц

преди 2 дни

ЕК.ЗАХАРИЕВА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ЛИДЕР НА ГЕРБ А НЕ МУТРАТА БОЙКО.ЗАРАДИ МУТРАТА МЛАДИТЕ ХОРА ОТ ГЕРБ ЩЕ СТРАДАТ. МУТРАТА БОЙКО ВЪН

24

Анонимен

преди 2 дни

Е щом Е. Захариева може да е еврокомисар по иновациите в ЕС, а Диана Ковачева съдия в Европ. съд по правата на човека, без да са направили нищо конкретно за валидиране на човешките права в изостанала и ретроградна България, значи аз мога съм генерален секретар на ООН. Къде да кандидатствам?

23

Анонимен

преди 2 дни

Захариева е мразена в ГЕРБ, защото правеше мръсотии на всички бойкови консули и назначения в МнВР. Тя е нещо като сестрите Йотови за БСП, безкрайно нахални и елементарни, по скоро би трябвало да се срамуват от поведението си, а не да го изкарват за пример. Рано или късно Захариева и мъжа й ще бъдат опандизени. Омразата към тях е безгранична, няма да ги спаси имунитета. То не се знае дали ще мине в комисията

22

българина

преди 2 дни

ес и иновациии?!?!?

21

ПроСоТо

преди 2 дни

ха ха!...те сега вече се задава КРАЯ на "иновациите"...Задава се само поредната синекурна милионерка..Урсуската заповяда "КРЪГОМ!" и смело назад !

20

Поручик Ржевски

преди 2 дни

Тази организация става по-бутафорна от КПСС и СИВ. Каква иновация е направила тая лелка извън кревата? Аз разбирам да е работила като главен инжинер на Гугъл или Майкрософт преди това, а тя е била партийна фигура, основната и част от живота е минала в плюване по Корнелия Нинова и "***"

19

Анонимен

преди 2 дни

Поредното доказателство, че ЕС е една палячовщина

18

Глупости

преди 2 дни

Заглавието е доста подвеждащо!Все още не е никакъв комисар, докато не мине изслушването й!Но гладните кокошки сънуват просо!

17

Анонимен

преди 2 дни

Колко пачки ше влачи тая очиларка :)))

16

demek

преди 2 дни

директор на подземен завод за джапанки

15

Иноватор

преди 2 дни

Тази жена знае ли какво е иновация? Или просто е спусната за да вземе заплата, щото е "човек" на някой!?

14

От Публиката

преди 2 дни

Кой е баща и?!