41

Лъчо

преди 1 ден

Изключително необходим закон да видим и да имаме предвид кой е американска германска руска и прочие *** в България трябва да се работи единствено и само в интерес на българския народ и да не приемаме такива пратеници на чужди държави като ПП които да унищожават държавността ни

40

Независим

преди 2 дни

Тези от Възраждане в последно време вкарват закони на килограм,но както си призна господина, тяхната задача е "да спечелят гласовете на хората". Какво повече да коментираме?

39

Галя от Ембъсито

преди 2 дни

Не може да бъде! Как ще управлявам Територията ако трябва да се регшстрорэм като форин ейджънт??

38

Путин.

преди 2 дни

Този. Маидан. Смъкнат. Законо. Избран. Президент. Финансиран. От. Америка. И. Ебания. Евро. Съюз

37

Путин.

преди 2 дни

До. Руснак. От. Коментар. 35. От. Където. Е. Минала. Тази. ***. Демокрация. Нито. Една. Държава. Не. Е. Прокопсала

36

Путин.

преди 2 дни

Хайде. Да. Несе. Правим. На. Обичани. Моми. Всички. Фондации. И. Лгбт. Са. Агенти. На. Мосад. И. Америка. Също. И. Някои. Партии. Във. Парламента

35

Руснак

преди 2 дни

Като чист руснак мигрирал преди години от Русия в България, мога от ЛИЧЕН опит да кажа ,че този закон е просто първата ама много важна стъпка към унищожаването на една демокрация и разрушаване на всички демократични институти в последствие. В един момент в не много отдалечено бъдеще, смешката "в Русия съм" вече няма да е смешна. Ще живеем в средновековна диктатура. За реални примери от дивата природа далеч не ходете - вижте моята (вече слава богу бивша) родина.

34

ХАХАХАХАХАААА

преди 2 дни

Bиенето на сорocouдuте е музика за моите уши

33

Анонимен

преди 2 дни

И,зметите от Възраждане за пореден път доказват, че тъпот,ият,а и простотия,та им нямат граници. Това са представители на най-примитивн,ната част от населението и празните им (или по-скоро пълните им с комунистическа тъ,потия) глави могат само да раждат глупости. Защо не отидат в Русия, която толкова много обичат и да останат там с "гения" им Копейкин. Най-добре е отърват България от присъствието си Пази Боже България от тия тепигьоси.

32

СТРАНДЖАТА

преди 2 дни

Какво работи цял живот комунистът Симеон Славчев? От протестите против ГЕРБ през 2012 година досега този човек никога не е работил нищо освен протестър и после в политиката. Кой плаща за всичко това? НЕ МУ ПЛАЩА БЪЛГАРИЯ! ЗНАЧИ Е ЧУЖДЕНСТРАНЕН АГЕНТ!

31

Анонимен

преди 2 дни

ВЪЗРАЖДАНЕ ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА.

30

Леле

преди 2 дни

Тогава 200 депутати от НС ще трябва да се регистрират като чужди агенти!

29

Анонимен

преди 2 дни

Жалко. Копейките от иZpaждане e редно да влязат в затвора, все пак са чужди агенти финансирани от ФСБ на Путин

28

Шиши най го е страх

преди 2 дни

От такъв закон! Той е двоен чужд агент на Терция и на САЩ!

27

Ако в Украйна

преди 2 дни

Имаше накъв закон 2013/14 нямаше да има Евромайдан ( спонсориран от САЩ) и тази война от 10 години! Стотици хиляди щяха да са живи..

26

Анонимен

преди 2 дни

Една малка особеност има обаче! САЩ си имат такъв закон, ама не са част от ЕС. Русия си имат такъв закон, ама и те не са привързани към съюз, който финансира проекти, под формата на нещото "европейски ценности", "европейски приоритети", зад които всъщност се крията интереси на определени държави от ЕС.

25

Само чужди агенти

преди 2 дни

Може да ги и страх от такъв закон..

24

Хаха

преди 2 дни

Това е закон от САЩ! Даже Хънтър Байдън беше изправен пред съд ( освен сичко друго) че е взимал пари от украински и китайски фирми а те се е регистрирал като чужд агент;)

23

Тогава

преди 2 дни

98% от българските медии ще трябва да се регистрират като чужди агенти..

22

До 19

преди 2 дни

Защото при всичките им конспирации за руски агенти знаят, че от 2 години и половина от всички медии слушаме само украинска военна пропаганда - което е достатъчно за всеки средно интелигентен да се усети кой всъщност се опитва да манипулира общественото мнение. Този закон само може да навреди на САЩ-ЕС-НАТО.