73

баба мара

преди 2 дни

преговори и мир и няма да се тревожите от оръжията на кимчо

72

Анонимен

преди 2 дни

Кимчо докато не си умори народа от глад няма да миярася.

71

салата от трева

преди 2 дни

До браво 70 А дали искаш да живуркаш там?

70

браво

преди 2 дни

Северна Корея - велика нация !

69

тя

преди 2 дни

ЕВАЛА !

68

Анонимен

преди 2 дни

пращат се няколко подводници в международни води в близост до СК и на сутринта проблема е решен. Ким се е присъединил към предците си. Друго решение за тази бъркотия няма. Твърде дълго династията Кимчовци упражнява геноцид над собственото си население.

67

Анонимен

преди 2 дни

А ви беше добре цяла Западна и , под неин натиск, източна Европа да ви дава оръжия да безчинствате над руското население е Донецк, Одеса, Луганск и Крим по-рано, нали? Скапани укроопи

66

Ти да видиш !!!

преди 2 дни

Какво излиза накрая - супер изостаналите икономически Иран и Севеврна Корея, заедно с нищо неможещите и вечно копиращи Китайци доставят на Русия по-добро и в пъти в повече оръжие от прехвалените демократично-краварски и *** държави. Нещо май пропагандата яко се пропуква. Да не говорим че цялата руска армия вече няколко пъти я ликвидираха, тък тя продължава методично и болезнено да дъни украинската армия съставена от изловени по улиците украинци барабар с цялата гнила наемническа биомаса.

65

Путин.

преди 2 дни

Слава. На. Русия. И. На. Президента. Путин. Следващия. Парад. На. Победата. Ше. Е. Във. Киев. ***. Фашисти.

64

Анонимен

преди 3 дни

Значи аз нещо не мога да разбера....хем всички модерни оръжия на НАТО се изливат в Украйна, а те най-много се притеснявали от севернокорейските ?! Тука нещо сметката май изобщо не излиза......?!?!

63

Руя

преди 3 дни

Оръжията на откачените приятели на Украйна са най-голямата заплаха за избухването на ядрена война и заличаването на планетата ни.

62

Анонимен

преди 3 дни

Великият западен свят се вайка, че неможе да се справи с *** и прошляците от Севрна Кореа хахахахаха

61

Донки Хот

преди 3 дни

До Анонимен 59 доставките от северна корея минават по БАМ. Преди няколко месеца беше взривен мост по БАМ - Байкало амурска магистрала. Имат си диверсионни групи, които следят какво се превозва по нея.

60

Кирльо Буданов казал

преди 3 дни

, че активността на Кремъл се засилвала в рамките на осем до девет дни.

59

Анонимен

преди 3 дни

Как "Украйна може да проследи пътя" на ракетите сама без сателитите на САЩ? И дали наистина има такъв път? Зашо вече не говорят за байрактаеите?, за абрамсите? даже а самолетите ф-16, които получиха? Как помагат новите Пейтриъти също не се разбра.

58

Козарчето Салил

преди 3 дни

Коя ли държавица ще усети първа такава бомбичка а ?...

57

До 56

преди 3 дни

Защото никой не знае за такава ракета още, само хусите, твърдят, че били я изстреляли или имали. Тук не е сайт за фейк нюз. Имате си за такива неща ватнишки сайтове за измишльотини.

56

Анонимен

преди 3 дни

А защо няма статии за хиперзвуковата ракета, изстреляна от Йемен в Израел, която не можа да бъде унищожена от намиращите се на място натовски кораби в Червено море и която не можа да бъде улучена и унищожена от нито една от близо 20-те изстреляни по нея ракети? Това е много интересна новина, но отново е нещо неудобна нанатовиските миSирки.

55

Анонимен

преди 3 дни

123 ти ли броиш труповете в северна корея умрели от глад?

54

Анонимен

преди 3 дни

Поредните глупости. Северна Корея няма нищо, което да не се произвежда и в Русия. Докато обратното не е вярно.