61

Обективен

преди 2 дни

Да , Райън Рут е бил 2022 г. в Киев , с него се е срещала американска медицинска сестра ,пред която Рут е споделил,че иска да убие Путин , Ким Чен и Тръмп , даже е споменал и Байдън. Явно нещо е изперкал ,а в щатите е пълно с такива.

60

тя

преди 2 дни

Американски маргинал 50- 60 годише ,бил е в Киев и искал да воюва срещу руснаците! С изпотрошени изгнили зъби -жалка картинка, решил да се разправи със световни лидери Явно завербуван от украинците ,платили му и той това чака !

59

Анализатор

преди 2 дни

Сега това е новия поход на Тръмп,когато почва да губи в проучванията,някой се опитва да го "убие".Тоя *** не загрява,че става смешен и може да му вярват само необразованите фермерчета от средните щати.Рижавия мошеник е срам за Америка!

58

Анонимен

преди 2 дни

Втори опит срещу него. Ако не отговори със същото ще се изложи много. Едва ли Путин ще го уважава след това.

57

дедо поп

преди 2 дни

В тоя сайт само стари манджи. Иначе джурналистите са със самочуствие на профита. Пълни мишки

56

Анонимен

преди 3 дни

Господ да пази Тръмп!Заподзреният,който са заловили е поредния дърт тревоман на няколко бустъра,който иска да бъде унищожен света чрез ядрена война като предизвика руснаците.Да се отстранява по този начин конкуренцията си се води чист фашизъм.Затова ли помагат на укрите?За да им се мешат по този фашистки начин на изборите?

55

:-))))))))))))))))

преди 3 дни

С калашник? Руснак ли е или по руска поръчка? Е, хайде да не излизаме от клишето!

54

Някой

преди 3 дни

Феминизма, екологизма и джендъризма раждат фанатици, готови на всичко срещу инакомислещите. Днес ще се мъчат да убият Тръмп, утре ще е някой друг. Убива се и с политика, утре може да сме ние.

53

Анонимен

преди 3 дни

Сега е ред на бай Доньо да организира покушение срещу Камалата.

52

Фикси

преди 3 дни

И какво ще му покушават на Тръмп.... Не е ли направо опит за ликвидиране.....господа модерни ***....

51

Анонимен

преди 3 дни

Пишат демократ бил, с интересен акаунт за събиране на доброволци за Украйна, вече изтрит, ама късно. Като не слуша Линдзи Греъм ще седи в затвора сега. Ако успеят опитите им за покушение срещу Тръмп, ще се сблъскат с вицето му, което е доста по- радикално от Тръмп, е те тогава от трън та на глог. Не ми се мисли какво ще стане тогава с Украйна.

50

Анонимен

преди 3 дни

Рускоговорящи очевидци видели Зеленски на мястото на покушението. Медведев вече обяви, че Русия започва тридневно СВО в САЩ.

49

Анонимен

преди 3 дни

Сега тия от сикрид сервиз да обяснят какво значи "прилича на автомат Калашников 47". И да минат на едногодишен курс за обучение как се използва google lens. Бият по тъпота даже нашите катаджии. А иначе моето си мнение е, че тръмпягата нарочно си го инсценира това, за да стане шум около него. Рискован PR.

48

ПорЦелан

преди 3 дни

"Как върви контранастъплението в Курск? Върнаха ли вече Курск?" - за един месец 11000 убити от елитните украински части. Не останаха кладенци в които украинците да си крият труповете. Хиляди единици натовска техника са за скрап.

47

Слава на Украйна

преди 3 дни

Героям Слава!!!

46

Анонимен

преди 3 дни

Цитирам-"Насилието няма място в Америка"и добавям-"Неговото място е извън границите на САЩ".Много е общо понятието Америка.Но толкова си може кандидаткара за Президент на САЩ.

45

Капитан Америка

преди 3 дни

Животът на путинските сътрудници тепърва ще става тежък. Никой не обича предателите.

44

до 36

преди 3 дни

Именно де, путин няма да посмее да започне ядрена война поради причините, които си посочил. Следователно няма проблем да се разреши на Украйна да бомбардира Москва и Петербург.

43

до 28

преди 3 дни

Вярно е. Не съм гласувал за нито един от тези в парламента и президентството, а пък те ми определят живота. Това не е ли диктатура???

42

Анонимен

преди 3 дни

Стрелецът е участвал като наемник в Украйна, боядисва си косата в жълто и синьо, има цял канал за подкрепа на Украйна. Убедих се, че тро ловете сте мега мал оумни. Даже долу един се ядосва, че следим американски медии.