104

Хаха

преди 4 дни

Малко ежедневни глупости от ДНЕС за стадото. Кльопайте. Утре ще има пак.

103

емо

преди 4 дни

значи сащ и много други страни могат да снабдяват укро-нацисткия режим с оръжия, а Северна Корея не може да изпраща на Русия оръжия - да ви имам логиката.

102

Българин

преди 4 дни

Медеини *** финансирани от сащ пишат лъжи . Сащ и НАТО са бесилни Русия ще постигне целите си ще граничи с Румъния и Полша.

101

Анонимен

преди 4 дни

Лика прилика. И двамата молнголчета.

100

грешка в заглавието

преди 4 дни

Шойгу моли Ким Чен Ун за още перални...нещастници !По публикацията работи:"Козяк".

99

Безпартиино сираче .

преди 4 дни

Какво падение. Втората по сила армия се моли на най мразената държави да ги спасява.Си и Ердоган шамаросаха Путин , и онзи от Индия със полата и той си замълча. Путин няма приятели. Всички изпитват омраза .Русия нанесе вреда на Европа не само на Украйна , а и на самата Русия.Мита за Русия стожер на справедливост и мир , рухна.П-ри-мит-ивна и агресивна държава.Сбогом Русия , а ти вярвахме.

98

Сун Ят Сен

преди 4 дни

Единственият,който моли и точи сополи,е напушеният гном Зеленски.

97

Анонимен

преди 4 дни

путин е малък и жалък Никой не му обръща много внимание

96

Анонимен

преди 4 дни

блатни просяци

95

До 90

преди 4 дни

До Ром"с"Русия изгони 6 английски агенти от МИ-6 от посолството на Англия...ТОВА за следобяд ли го оставихте от "Днес" )?" Май пак си бил пиян и проспа новината. Вчера е публикувана в Днес.бг.

94

ПроСоТо

преди 5 дни

"Шойгу МОЛИ Ким.." ?!...Е тук саурахте!..Нищо не моли,те си имат и договори ,и сериозна ТЪРГОВИЯ помежду си...Зеления моли ,и то на колене..

93

Анонимен

преди 5 дни

В руската армия униформите китайски,дроновете ирански,радиовръзката китайска,танковете съветски,колите китайски,снарядите севернокорейски,главнокомандващ монгол. Всъщност с кого воюва Украйна???

92

До къде се докараха

преди 5 дни

А?

91

Анонимен

преди 5 дни

И всичко това благодарение на великият геополитик,стратег, плувец, ловец,кагебист и таксист, строител четвърти разряд, шахматист, главнокомандващ,баскетболист ,хокеист и историк Владимир Владимирович Путин!

90

Itso

преди 5 дни

Ким няма как да откаже - ракети и снаряди срещу кози, кучета и коне, каква далавера само, гати късметлията да има такива щедри партньори.

89

До Ром"с

преди 5 дни

И нии, и ний. И ние трябва да изгоним останалите чибурашки от руззкото пасолство!

88

Ром"с

преди 5 дни

Русия изгони 6 английски агенти от МИ-6 от посолството на Англия...ТОВА за следобяд ли го оставихте от "Днес" )?

87

Анонимен

преди 5 дни

"Имаше широк обмен на мнения по въпросите на постоянното задълбочаване на стратегическия диалог ........... това трябва да означава, че корейските другари са му пръснали фафлата на другаря Шойгу!

86

Баааго...

преди 5 дни

Всички западни военни коментатори твърдят че Русия има заводи произвеждащи ракети и снаряди в количества няколко пъти надвишаващи призводствотто на повечето страни от НАТО... ама многознаещите публични медии не спират да бръщолевят как Русия молела малка Северна Корея за ракети ??? Тая същата Корея дето е в санкции от няколко десетилетия и няма дсостъп до всякакви технологии и най-вече с военно предназначение. И която СПОМНЯТЕ ЛИ СИ, направи първата си ракето преди няколко години. Сега изнасяла

85

ха ха ха

преди 5 дни

До До ХХХ... Тия дето сме чували за Зеленски преди Байдън още се търкаляме от смях. Има едно представление където Зеленски крещи с висок глас как КРИМ Е РУСКИ и как Украйна нямало да я бъде дълго. А и други където туърква /върти си гъ**за/ много талантливо.И въпреки веселяшкия си характер и както викаш голяма популярност нямаше да го огрее с президентството ако не беше Майдана и парите които САЩ букално наля в Украйна да за си осигури алчен за пари и послушен президент. Дори Порошенко им ОТКАЗА