10

Анонимен

преди 3 дни

В доматите има ли глутен?

9

Анонимен

преди 3 дни

Глутена перфорира дебелото черво и в изпражненията има кръв.Попада в кръвта и отива в органите включително и мозъка.Може да предизвика 55 заболявания.Въздействието на глутена е индивидуално за всеки човек и зависи от нивото на ензима разградащ глутена.

8

До 1

преди 3 дни

Ами прави са хората, днешните сортове пшеница, съдържат 4 пъти повече глутен, отколкото сортовете преди 50 години. Не случайно глутена става проблем. Аз също имам проблем с глутена и се интересувам от тия неща. Бях с доста проблеми, спрях глутена и за около два месеца се възстанових.

7

Муахаха

преди 3 дни

Всичко Описано е от "Глифозат"-та с който пръскат Пшеницата! Глутен - ама друг път!!

6

Анонимен

преди 3 дни

То уби,ама няма бамбук като е Азия да дъвчем като яли само ориз в миналото преди и те да разберат какво е хляб.

5

Анонимен

преди 3 дни

Аз съм развил непоносимост към колегите ми, само като си помисля колко са Т пи и ми става зле

4

Анонимен

преди 4 дни

Аз ще ви кажа по-лесен вариант. Спирате глутена за една седмица. Ако след една седмица се чувствате по-добре - продължавате нискоглутеновото меню. Ако няма разлика - връщате се към старото и си набивате глутен без притеснения.

3

Анонимен

преди 4 дни

100% лъжа. Загубих си времето да ги чета тези глупости. Сигурно са писани от някой доктор.

2

Анонимен

преди 4 дни

Измъкнен. Ако беше истинско всичко, нямаше да ги има тези. Ама то само заместители, ментаци и други заради парите на този свят. Не заради технологиите.

1

Анонимен

преди 4 дни

"Тестените и преработени храни със сигурност нямат почти нищо общо с тези, с които са се хранили нашите предци." Предполагам, глутенът е ново явление, което не е съществувало по времето на нашите предци ?