21

Ха ха!!!

преди 6 дни

Подобна статия е много подмолна, защото е пълно с мъже, които не са помирисвали жена с месеци. От къде идва това разминаване? Еми от това че малкия процент богати, хубави и успешни мъже обират всички момичета и за обикновения мъж не остава нищо. При мен минаха 5 месеца преди да си намеря приятелка. Бях в няколко години връзка и след раздялата не ми връзваха дори обикновени жени 8 ми се правиха на интересни. Писах на моя позната и ми откликна, а преди това ме режеха.

20

Ха ха!!!

преди 6 дни

Всичките оплаквания на жените винаги са срещу разни топ мъже, които са малък процент. И никога от средностатистическите. В момента всяка една жена получава брутално количество лични съобщения в социалните мрежи, но от обикновени мъже. Дори най-грозната в момента има голям избор. От къде идва тогава разминаването? Ами от там, че малкия процент топ мъже въртят на пръста си всички жени - и хубави и грозни и средно хубави. От там са оплакванията на момичетата.

19

Анонимен

преди 6 дни

Защо та защо. Ами на никой не му се занимава с фригидна феминистка. Че и с пресрочен срок на годност. Че и с првъртян километраж. За това.

18

Анонимен

преди 6 дни

Продължение - тя просто си намира и хваща друг, който е отворко, посредствен, нахален, но не се смущава никак да и предложи. Обаче - този обикновено предлага на много жени и ги върти една през друга. Да предположим, че се омъжи за такъв - рано или късно той показва истинския си характер, следва домашно насилие, развод, а ако има и деца става страшно. Само защото не се е постарала да влезе под кожата на срамежливкото - той никога няма да я нападне, обиди, удари.А само е чакала той да и предложи.

17

Анонимен

преди 6 дни

Пропускате нещо много важно. Може просто да е притеснителна натура, срамежлив, та да не смее да и предложи, да спазва дистанция. А точно тези, срамежливите, имат огромен потенциал, отличници са и в училище, и на работа, стига да не зарибяват те клиенти, дори и в леглото. И ако жената успее да се пребори и да вкара при себе си такова момче, ще е благодарна до живот! Но обикновено, след като тя му прави разни знаци и чака той да и предложи, това просто не се случва.

16

Д-Р Йозеф Менгеле

преди 6 дни

Колега аз съм ги почнал вече.Голям купон става с тез *** първо пискат джафкат после мяукат

15

Ариберт Хайм

преди 6 дни

Идвам да ви обработя всичките недоклатеняци и психично болни LGBTQ+ .Имам модерни технологии от които ще се забавляваме всички

14

Путин

преди 6 дни

Ликвидирам Джендърите и всякакви 150 пола

13

Хай Хитлер

преди 6 дни

Хай Хитлер

12

Гай Юлии Цезар

преди 6 дни

Така ние си мислихме че Римската империя е непобедима и никой неможе да ни каже нищо , но и тя се срина завладяхме много територии колихме и бесихме имахме се за нещо недосегаемо.Но приключи , както ще приключи дъгата , джендърите , нахлуването на емигранти , ееерафунгелите , 150 пола , феминизна , Скандинавските извращения , Новия Хитлер идва ***

11

Берлин

преди 6 дни

Вярно е затварят всички граници в Германия.Готви се нещо голямо

10

Ес Ес Гьоринг

преди 6 дни

Добре дошли в Аутшвитц следвашия Хитлер идва ще корегира всичко модерно

9

Бай Веско

преди 6 дни

Щот сакат пари , пари , пари , кола , къща , пари , долари , евро , биткойн , криптовалута , мирише и сливуняка , пари , иска постоянно внимание , пари , много говори , пари , носи зарази от а до я мендалеевата таблица , пари, депресирана е , пари , все не задоволена , ПАРИ

8

Анонимен

преди 6 дни

Някои не!

7

Анонимен

преди 6 дни

Приятни сънища!

6

Анонимен

преди 6 дни

То пък едни жени...

5

Анонимен

преди 6 дни

Какви мъже и жени днес? И кой вече си представя мъж да гони жена и защо?! Жената печели като мъжа, че и повече! Жените са безкомпромисни, кариеристки, често нямат женственост. Ролите не са като по времето на Ален Делон. Да свикваме жените да гонят.

4

Т 39

преди 6 дни

Моята любовница е люта самовила, заради нея яко пренебрегвам дъската. Ква жена към мъж тва не е нормално. ;))

3

Анонимен

преди 6 дни

Защото той има паралелна връзка с друг мъж, а с жената излиза само от време навреме, за да го мислят околните за хетеросексуален.

2

Анонимен

преди 6 дни

Най-вече ги игнорират, когато са грозни и проклети! Кой игнорира хубави жени, освен такива като Тео Ушев?