Снимка: Istock

На всяка жена се е случвало да чака съобщение от мъж в продължение на дни, чудейки се защо не я търси, защо не отговаря, защо е изчезнал, след като предишното му поведение е подсказвало съвсем друго. Много са причините, поради които мъжете игнорират жените като потенциални партньори. Но невинаги това означава, че е изгубил интерес към вас. Някои мъже нямат настъпателен подход във връзките и не се хвърлят стремглаво в преследването на една жена.

Въпреки че повечето жени си представят началото на връзките като едно безкрайно и настоятелно ухажване от страна на мъжете, невинаги нещата се случват по този начин. Сред многото причини мъжете да игнорират жените, които иначе харесват, се открояват някои, които са особено често срещан феномен.

Ето 5 причини мъжете да игнорират жените като потенциални партньори.

1. Жената, която харесва един мъж е заета.

В живота понякога се случва така, че хората, към които изпитваме влечение са обвързани. Когато един мъж разбере, че жената, към която има интерес всъщност не е сама, той може да се отдръпне и да започне да я игнорира. Допреди да разбере, че сте обвързани, мъжът се е държал по начин, който отявлено ви е дал да разберете, че ви харесва, но след това се е отдръпнал.

Ако вие самата имате интерес към него повече, отколкото към настоящата си връзка и сте имали очаквания от вероятните ви бъдещи отношения, нормално е да се почувствате отблъсната и игнорирана.

Източник: 5 причини мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase