108

Анонимен

преди 6 дни

доган е с алцхаймер и хидроинженера има постоянна нужда от дренаж в гащите, затова ходи 24/7 с памперс. Джевдет пък макар и доцент е нещо като модерен ***, който има за задача да сменя дренажа.

107

Анонимен

преди 6 дни

изпратете ги директно при Шолц на Германия, тия доктори, уж са хидроинжинери, философи,деребеи и лекари и атомни физици и джевдети, там да се занимават с политиката понеже там има 7 милиона турци, повече от колкото бг, но не искат, защото в бг лесно се краде и в германия не са позволени етническите партии. в бьлгария можеш 35 години да седиш в парламента и да си депутат докато пенсионираш или в сараите на ДС , имам предвид изгонените депутати от дпс.

106

Делян Пеевски $ecuri

преди 6 дни

Пеевски не краде,а съхранява.Делян Пеевски $ecurity (дпс)

105

Делян Пеевски $(дпс)

преди 6 дни

има само едно ДПС това на господин Пеевски, Делян Пеевски $(дпс)

104

Анонимен

преди 6 дни

тоя бездомен авантаджия Доган който мисли себе си че е по велик от закона. Закона строго забранява 2 дпс та да участвт в изборите и едно е сьщо име не може да се използва вьпреки че другото е демоерация права и свобода. Но той нали по велик е от закона !

103

Анонимен

преди 6 дни

ЧАКАРДЪКОВ КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА ,този професор обвини съда в кражба,като помагач на Пеевски! ЧАКАРДЪКОВ баба и четиридесетте разбойника се оплакват че един техен голям разбойник им открадна пещерата с откраднатото съкровище и смени паролата и сега викат пред пещерата но тя не се отваря

102

Делян Пеевски $(дпс)

преди 6 дни

Сега не знам как ще убедите нашенските турци да гласуват не за ДПС, а за АПС? Делян Пеевски $(дпс)

101

Прозтаг

преди 1 седмица

Айде стига дрънканици, зарязвайте го вече тоя бездомен авантаджия Доган. Той е вече бита карта, политик без власт е като тесла без дpъжка, за нищо не става. Преориентирайте се към Шопap ефeндu.

100

Анонимен

преди 1 седмица

Подценихте го вие Паржу, но той излезе пишкин момче. Сега не знам как ще убедите нашенските турци да гласуват не за ДПС, а за АПС?

99

Мара общата

преди 1 седмица

Леле,този професор обвини съда в кражба,като помагач на Пеевски!Правилно Пеевски го е изключил от партията си след разбиранията му,че съдебното решение е престъпно деяние! Ужас!

98

Анонимен

преди 1 седмица

Вие откраднете Кока Кола!

97

Анонимен

преди 1 седмица

до 81, но нищо не е задържал, ето в българска банка има 3 млн. но не може да ги изтегли, само тези които има в кеш, затова беше циркът в Бояна, там е щаб квартирата, документи и пари, поне така писаха медиите, за да обвинят Доган, но това не е негово лично, а на партията ДПС

96

Анонимен

преди 1 седмица

по-скоро е обратното, затова и борисов дума не обелва по въпроса вече цяла седмица, но няма спасение, следва ГЕРБ и край на Борисов

95

Анонимен

преди 1 седмица

до 94, пеевски няма шанс, американските санкции не могат да се пренебрегнат, пък и партията която има е маргинална, лошото е че само президентът му се опълчва, всички останали си мълчат, може да ги държи само с това, за което го осъдиха американците - корупция, затова са се скатали, да не ги повлече със себе си

94

Анонимен

преди 1 седмица

"Точно както преди 40 години тоталитарната власт открадна имената на българските мюсюлмани"??? Тоя се прави на ударен. Ами османската империя открадна имената на всички българи в България, изби много от тях, а други потурчи и превърна в така цитираните от нето "български мюсулмани". Няма "български мюсулмани"! Всички те са навлеци отвън или потурчени българи от кървавата отоманска империя. Етническата им партия е незаконна и работи аз консервиране на потурчените българи в "български мюсулмани".

93

Анонимен

преди 1 седмица

Пеевски открадна и БСП от Нинова хаха скоро и един друг лидер жално ще плаче че му откраднали партията Новата Коалиция ще е от три парти Герб БСП и ДПС е това ще получим ако не гласувате Мафиотска диктатура с премиер до живот Пеевски

92

Анонимен

преди 1 седмица

ДПС има съдбата на Лафка но дано България да не фалира за четвърти път ако Пеевски се намърда да управлява с Борисов Гласувайте да си спасим държавата от Магнитите

91

Една Българка

преди 1 седмица

Харесва ми когато доктори ,доценти и други титуловани недобре говорещи български унижават и се подиграват пред камера на национална телевизия публично български полицай без никакво притеснение.на униформата си полицая носи символите на България.

90

Анонимен

преди 1 седмица

ЧАКАРДЪКОВ КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА НАЛИ ТЪЙ БЕШЕ

89

Шефа

преди 1 седмица

Пеевски е пудел на Бойко Борисов! Двамата действат в синхрон овладявайки българските институции една по една! Тия двама тарикати не разбират че обикновените хора ги мразят и презират от дъното на душата си!Поради тази причина те нямат бъдеще в българската политика и ще се наложи да се изнесат от страната!