93

Д елян Пеев С ки ДПС

преди 6 дни

изпратете ги директно при Шолц на Германия, тия доктори, уж са хидроинжинери, философи,деребеи и лекари и атомни физици и джевдети, там да се занимават с политиката понеже там има 7 милиона турци, повече от колкото бг, но не искат, защото в бг лесно се краде и в германия не са позволени етническите партии. в бьлгария можеш 35 години да седиш в парламента и да си депутат докато пенсионираш или в сараите на ДС , имам предвид изгонените депутати от дпс.

92

амсалациПС

преди 6 дни

Аз няма да гласувам за " амсалаци от права и свобода" АПС. Вече няма от аванта сараи.

91

Анонимен

преди 6 дни

Аз няма да гласувам за " амсалаци от права и свобода" . Вече няма от аванта сараи.

90

Анонимен

преди 1 седмица

Името и процентните нямат никакво значение, кой ще изкара пет или седем процента не е важно. Важно е кое от двете ДПС ще в управлението!

89

Гадняр

преди 1 седмица

Голямата драма на тези избори е кой е по-атрактивен за ц.и.нганите? Шиши с мазните кебапчета или Доганя с мазния курбан? От ИТН са най-потърпевши. За тях ще има само бахур напълнен в неизмити черва...

88

Права само за менеси

преди 1 седмица

На снимката двама унеправдани лишени от права и свободи дерибея. Първия със фотоволтаици другия зад него с милиони от ДДС измами с жито, даже колата с , която отиде в сарая беше конфискувана .Оказа се ,че не била негова един добър престъпник му я дал да я кара за да не ходи с БДЖ- то до Бургас заваллията.

87

Еко-колапс

преди 1 седмица

Права и свободи в корупцията и далаверите. Сина на Чакъров стана енергиен бос докато тати беше за малко еко министър. Хиляди декари фотоволтаици се появиха на разни хиляди декари пустеещи земи. А знаем , че пустеещите земи са най-богати на биологични видове. Там са цветя,билки ,влечуги птички.... Евро средствата в Бг. се използват за създаването на зелени пустини -факт!

86

Ангелина

преди 1 седмица

Еничарите ,така действат - те ,нямат възраст ,пол ,образование ,,етнос ....,въпреки зависимата ВАС ,корпоративния и купен вот - Делян Пеевски - няма да бъде в следващото НС

85

Анонимен

преди 1 седмица

Със сигурност вече знаем, че дерибеите не могат да ползват онлайн услуги.

84

д-р ВГЗ

преди 1 седмица

ВАС е отсъдил по друго дело (на ДБ) с решение в полза на подаване на документи в електронен вид, че се нарушава както Закона за електронния документ и електронните удостоверителни услуги и Регламента на ЕС относно електронната идентификация и удостоверителните услуги при електронни трансакции на вътрешния пазар.

83

Анонимен

преди 1 седмица

"Алианс за връщане на сараите и обръчите от фирми на дерибеите, на Доган", така трябва да се казва.

82

д-р ВГЗ

преди 1 седмица

Товаришите Догандо и Пеевски трябваше да регистрират партиите Пръц и Цвък.

81

Анонимен

преди 1 седмица

В България вече има праа и свободи от 1989 насам. Никой не преследва българските турци. Те имат равни права като всички българи. Има много българи за които животът е труден, поради ограбената от комунистите, и дерибеите държава, но не създават "алианса за права и свободи". За какви права и свободистава въпрос? За тези на дерибеите, ли?

80

Абе

преди 1 седмица

Вие платени ли сте или тъъъпиии. Как си представяте, че турците ще гласуват за Пеевски, па макар и с регистрация ДПС. Ха ха. Колкото до коалицията, то едно време и Симеон нямаше партия и се яви в коалиция с никому неизвестна партия на българските жени, просто защото имаха регистрация. На турците им се казва гласувате за Алианс за права и свободи и това правят. Пеевски и да купи някой и друг цииигааанин на става. Пеевски е бита карта и това е добре.

79

Анонимен

преди 1 седмица

Доган и дерибеите, за права и свободи? Ха,ха,ха!

78

Анонимен

преди 1 седмица

Кво сега, ние останалите българи, не сме за права и свободи, така ли? България е демократична евроатлантическа страна, кви права, кви свободи, кви 5 лв?

77

и те така

преди 1 седмица

тия за първи път ги чувам , а кой знае още колко такива има . баси как се залепват за партии за да влезнат в парламента . обаче ние сме си виновни за съществуването на нарекли се партия със 100-500 или хиляда човека

76

До

преди 1 седмица

Доганя,пълни не по една а по две торби.Вътре и по една пачка.Глафните мюсюлмани 100 процента ще те подкрепят.Не знам делянчо Ко ще дава .

75

Анонимен

преди 1 седмица

Май проблема в ДПС не е между Доган и Пеевски а между Ердоган и Путин.

74

Грък

преди 1 седмица

Апе ли се ? :D Тия мутри и мафиоти....