19

Масон

преди 6 дни

Водата не е безплатна. Ще си я плащате в злато.

18

Христо Христов

преди 6 дни

Е па нали 1989 година искахте децентрализация? какво ревете, че е на парче? Всеки се оправя сам!

17

Митко Любопитко

преди 1 седмица

Какво управление , к`ви пет лева ?! 35 години рушене и унищожаване ! Разрушиха се хиляди язовири , язовирчета (микроязовири) и завирени обеми и обемчета. А всичко това спираше водните порои , даваше влага и в някаква степен охлаждаше ! Сега се плачем като вдовици за ky... и питаме кой ни *** в гащume ? Ами ние ! В неистовите си , но безмозъчни мераци за пари ...

16

вет.д-р Г.Заров

преди 1 седмица

Нито се управляват , нито се поддържат , а само се е ксплоатират от наши хора ! Ако не е така , щеше да имаме вода , както при бай Тошо !

15

Анонимен

преди 1 седмица

Как може загубите по тръбите да се плащат от хората това го няма никъде за топлофикация е същата работа. Къде са наказаните дето като шефове са допуснали подобно нещо, нали уж затова са им високи заплатите, понеже имали много отговорности дрън, дрън.

14

Анонимен

преди 1 седмица

Тръбите били направени от АЗБЕСТО - ЦЕМЕНТ..... Азбеста е нездравословен и затова хората пиещи вода от азбестови тръби след време стават болни. Азбеста е сериозен риск за здравето на хоарата! Именно по времето на Соца направиха тръбопроводните тръби за снабдавяне на населението от АЗБЕСТО - ЦЕМЕНТОВИ ТРЪБИ за унищожаване на Българското население.... И унищожиха местните водоисточници, герани, кладенци... А сега на тия герани и кладенци слагат ТАКСА собственост на Кладенци!

13

Щирлиц

преди 1 седмица

Калинки и ммутpи управляват водите.

12

НЯМА ТАКСА ВОДОМЕР

преди 1 седмица

КАКВАТО НИ ГОТВЯТ, А ЩЕ БЪДЕ ТАКСА "БЪЛГАРИН" > ПОНЕЖЕ РОМСКИТЕ МААЛИ НЯМАТ ВОДОМЕРИ

11

Анонимен

преди 1 седмица

В бъдеще ще се въведе такасаДупе! Който имаДупе трябва да представи какви размери има, колко е широко и дълбоко. Лолко пъти на ден отива до тоалетната и колко пъти свири на ***! За всичко това ще се плаша понеже бизнеса е в застой!

10

Анонимен

преди 1 седмица

В евроатлантизма на Боко и Шишо не трябва закон!

9

Анонимен

преди 1 седмица

Водата на София е с два пъти по-ниска цена от провинцията!

8

Експерт

преди 1 седмица

Чистата питейна вода от кладенци досега я плащахме сравнително евтино, но в бъдеще ще става все по скъпа. Цената на тока за помпите ще върви нагоре. Цената на поддръжката на тръбопроводите ще върви нагоре. Който не е плащал ще се научи да плаща , иначе ще загине на сухо. Бъдещите войни ще бъдат за вода. Всъщност язовирната ще става само евентуално за поливане ако не я отровят.

7

Кинти

преди 1 седмица

Те не управляват водите те ги продават и експлоатират без капка мисъл.когато видят зор и започват да се молят да вали и се бъзикат помежду си ,че приемат стока когато вали.Другото е че работят там особено по рни такива барабанисти, некадърност и алчност се е вкопчила там.Нормално все пак заплатите на редовия работник са 1350 лева бруто или 1000 нето,равносилно на мизерия.

6

НАД 60 % ЗАГУБИ

преди 1 седмица

ВЪВ ВИК > НЕ СА ЗАГУБИ А КРАЖБИ > РОМСКИТЕ МААЛИ И ОЛИГАРСИТЕ С ХОТЕЛИ И ПЛУВНИ БАСЕЙНИ НЕ ПЛАЩАТ ИЗООБЩО НИКАКВА ВОДА

5

Много

преди 1 седмица

Янкошумкарски ко п еленца умряха като се блъснаха с скъпите си коли купени с пари от ограбения народ от техните родители.Дано всяка година са все повече.Амин дай Боже.

4

Държавата

преди 1 седмица

На парчетата

3

Анонимен

преди 1 седмица

И като се създаде агенция и се напълни с политически назначения, какъв ще е ефекта. В Язовири и каскади напълниха с хора от В и К, които нямат никаква представа къде се намират и какво трябва да правят. Такива шефове пречат и няма полза от тях. За да върви нещо са нужни специалисти, експерти, а не парашутисти

2

Анонимен

преди 1 седмица

То само водите да бяха

1

Анонимен

преди 1 седмица

Колко евроатлантическо