39

Анонимен

преди 1 седмица

Те това може да се случи само в БГ.ОПГ което се е настанило в парламента посочва да разпродава това което не е негово.

38

Яяяя

преди 1 седмица

Политиците са чипосани от посолството,всички са на каишка и изпълняват плана за унищожаване на българите.

37

Христо Христов

преди 1 седмица

До 36 "Нека направят референдум това са нашите данъци, и хората трябва да решават" - след месец и нещо ще има допитване до народа. Защо ти е Референдум за едно нещо?

36

Анонимен

преди 1 седмица

Продаваме нещо готово и платено, за без пари, за да купим нещо което ще струва 40-50 милиарда. Само на мен ли ми се струва, че това е разхищение в особено големи размери?

35

Гошо

преди 1 седмица

Заглавието е грешно: да се ПОДАРИ. както стана и със старите реактори, които дават ток на Калининградската АЕЦ. Така украинците ще могат да продадат оборудването на трета страна и ще спечелят доста пари. Без Русия не могат да строят руска централа. Това едва ли го знаят всезнайковците в НС.

34

Олимпий Панов

преди 1 седмица

Нека направят референдум това са нашите данъци, и хората трябва да решават!Но знам едно че преди да са гласували в парламента вече всичко е съгласувано и договорено,дори и парите вече са усвоени!

33

Христо Христов

преди 1 седмица

До 32 "... вдън земя да горите, и парламент, и правителство!" И като изгорят какво? Неграмотните про'с'таци пак ще си изберете същите да изпълняват нарежданията на Брюксел. Нали за това гласувате - да слугувате на Брюксел?!

32

Анонимен

преди 1 седмица

Аз не искам да умирам от руска ядрена смърт--КОЙТО ЖЕЛАЕ ТОВА ДА ХОДИ У РУСИЯ!!!

31

КАКВО ИСКАТЕ...???!

преди 1 седмица

ПУТИН ДА ВИ ЗАЛОЖИ ЯДРЕНА БОМБА В БЪЛГАРИЯ С ЯДРЕНИЯ СИ РЕАКТОР ,ЛИ...??!!!РУСИЯ И ПУТИН СА ВРАГОВЕ----НА ТЯХ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА , ЗАЩОТО МРАЗЯТ И ПРЕЗИРАТ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ !...НА РУСИЯ --БЪЛГАРИЯ И ПРЕЧИ ЗА ДА ЗАВЛАДЕЕ ПРОЛИВИТЕ НА ЧЕРНО И МРАМОРНО МОРЕ!

30

Мноо си тъп Сашеееее

преди 1 седмица

Значи, това оборудване у нашенско не може да работи, а при украинците ще работи. Брях, да му се не види. Да не би тук някакви космически лъчи да действат неблагоприятно на техниката? Или повелята на едно посолство.....

29

паф

преди 1 седмица

..с цел продаване!....искате да кажете - с цел подаряване!.....вдън земя да горите, и парламент, и правителство!

28

Анонимен

преди 1 седмица

бива да ни лъжат , ама това преминава всички граници . кажете си че подарявате реакторите от които ние се нуждаем . срамота , такива родоотстъпници не е имало в цялата ни 1300 годишна история

27

Анонимен

преди 1 седмица

Защо бе господа ще давате оборудването от АЕЦ Беляне на Украйна. Те не щат ли Уестънхаус, само ние ли сме баламите.Значи реакторите могат да ги ползват украйнците и то по време на война за нас е забранено.С това ли ще мотивирате народа да гласува? Спрете се, засраммете се.

26

Анонимен

преди 1 седмица

Хахахаха укрия отдавна е фалирала по всички стандарти, за каквито и пари да ги продадат няма да получат нищо.

25

Христо Христов

преди 1 седмица

До ППДБлгбт/7 "Въобще всички от т. нар. евроатлантическо статукво костват на държавата ни и народът ни милиарди милиарди загуби." - пък на мен ми е през оная работа за народа дет гласува за евроатлантическото статукво. Той Борисов правилно го каза преди 2 години и половина: Само за мачкане стават!

24

Анонимен

преди 1 седмица

Сега краварската агентура в парламента ще им ги подари, а после Крайна ще продава скъпо тока от тях на българския народ

23

Кальо Гламака

преди 1 седмица

Ние сме невероятно т1по пл3ме! Срам за великите предци, които сме имали! Такъв долен, мазен слугинаж, никога не е бил!

22

Христо Христов

преди 1 седмица

До Анонимен/17 "А защо не се рестартира проекта аец белене в България?" - защото 85% гласуваТЕ да слугуваТЕ на Брюксел и Вашингтон. Други въпроси?

21

Анонимен

преди 1 седмица

Пак ще има подараци с "отпаднала необходимост"

20

Христо Христов

преди 1 седмица

До Уникални предатели/22 "За някакви стотинки ще ни обречете на режим на тока за следващите поне 20 години. Истински евроатлантици, евала!" - КОЙ бе? Двата милиона неграмотни про'с'така дет гласувате да слугувате на Брюксел и Вашингтон ли?