159

Да допълня...

преди 1 седмица

Средновековната инквизиция дава много възможности за разправа.

158

светът страда

преди 1 седмица

защото слугите на Кремъл носят войни и разрушения ! Русия и ОПЕК вдигнаха цените на петрола и газта, така финансираха Иран и Русия да водят войни. Поскъпна бензина и дизела, пластмасите, изкуствените тъкани, фармацевтичните продукти, електричеството, всичко. Тръмп обеща ако бъде избран да спре войната, като смъкне цената за барел петрол на 40 долара. Тогава Русия и Иран остават без пари за бомби, ракети и наемни войници.

157

Тръмп спира войната

преди 1 седмица

Тръмп обеща 24 неща ако бъде избран: 9. Спира войната в Украйна. При 100 долара за барел петрол Русия воюва. При 40 долара за барел Русия не може. САЩ имат петрол и ще задължат ОПЕК чрез контрола си върху МеждуБанковия Разплащателен SWIFT код, както блокираха банковата търговия на Русия. 14. САЩ не участва във войни. 18. Ще разследва училища втълпяващи на деца расови, транссексуални и политически теории. Тръмп разследва администрацията на Джо Байдън за подтикване на Русия да нападне Украйна.

156

охобохо

преди 1 седмица

Добре,де.Щом не е шпионин и гражданин на друга държава, от къв зор ще влиза в програма за размяна на затворници? Явно има нещо тясно свързано с чуждите служби.Ама мълчи нищо не казва.Посрещнат даже и от канцлера - може би са били заедно в детската градина и се познават.Същата работа като с Навални - никой не коментира записите където иска няколко милиона за да направи цветна револщция и за което бе осъден

155

Русия и ОПЕК

преди 1 седмица

вдигнаха цените на петрола и газта, за да могат Иран и Русия да водят войни. Това причини и поскъпване на бензина и дизела, на пластмасите, изкуствените тъкани, фармацевтичните продукти, на електричеството и всичко останало. Тръмп обеща ако бъде избран да спре войната, като смъкне цената за барел петрол на 40 долара. Тогава Руската и Иранската икономика остават без пари за бомби, ракети и наемни войници.

154

Анонимен

преди 1 седмица

*** нямат свършване.

153

Ада на чебурашките

преди 1 седмица

Абсолютно точно изказване на Кара Мурза.

152

Анонимен

преди 1 седмица

Млката Кара садяла малини, малката Кара настъпила мина. Ах, ще ги помня дори и на сън сини очички на стария пън.

151

брада и мустаци

преди 1 седмица

Ако имаше коса, щеше да е червеникава като на Тимур, той е бил нечовек.

150

Анонимен

преди 1 седмица

МУР тире ЗИЛКА е думата за която питам да му таковат на ***

149

Питам РУСОФОБИТЕ?

преди 1 седмица

аква е тази дума *** и какво означава с която обиждахте Владимир Путин преди умишлено да помилва този СЪМНИТЕЛЕН Кара-МУРЗА

148

Питам РУСОФОБИТЕ?

преди 1 седмица

Каква е тази дума *** и какво означава с която обиждахте Владимир Путин преди умишлено да помилва този СЪМНИТЕЛЕН Кара-МУРЗА

147

бачкатор

преди 1 седмица

Именно заради постояните промивки ,които се опитвате да ни правите-80 % от Българите станахме Русофили и такива ще си останем завинаги!

146

Анонимен

преди 1 седмица

и у нас е пълно с такива отр9епки

145

Анонимен

преди 1 седмица

тая МЪР7ША путин я помилва- може би затова заслужава наказание

144

емо

преди 1 седмица

Путин е избран от огромна част от руснаците - около 80% - на честни и свободни избори, което означава, че те харесват начина му на управление. на този фон мрънкането на кара-мурза е смешно и жалко, а той е никому ненужен в Русия - затова са го освободили. на тази журналистка явно й плащат сериозно, за да помества излиянията на кара-мурза с цел да бъде промит още някой елементарен мозък.

143

!

преди 1 седмица

зеленски е герой, хамерика прекрасна, европата цъфти и върже, а Путин яде деца на закуска - толкова елементарна пропаганда сочи НЕУВАЖЕНИЕ към популацията! Постарайте се повечко!

142

КРАЯТ НА СВЕТА

преди 1 седмица

Владимир Путин е защитникът на ЖИВОТА на населението на Китай и Индия а не лъжкинята и самозванка Камила Харис която прави УМИШЛЕНИ МЪРСОТИИ................2024 година РУСИЯ изпреварва вече БРАЗИЛИЯ като ПРОИЗВОДИТЕЛ на КИСЛОРОД за цялото човечество които се УНИЩОЖАВА преимущиствено от индииците,пакистанците,китайците а вече и от африканците защото са многочислени и ще има КЪРВАВО КЛАНЕ на МИЛИАРДИ човеци защото НЯМА ДА ИМА КИСЛОРОД----БОЛСОНАРО каза че АНГЛИЯ е била ДЖУНГЛА и САМИ СА СИ ВИНОВНИ

141

Анонимен

преди 1 седмица

Ето доказателство колко е вредно предсрочното освобождаване.

140

666

преди 1 седмица

Мдааа...приказки под шипковия храст :)))Захлебва човека,чудя се на тези ,които слушат теаи измишльотини.