265

Тръмп спира войната

преди 1 седмица

Тръмп обеща 24 неща ако бъде избран: 9. Спира войната в Украйна. При 100 долара за барел петрол Русия воюва. При 40 долара за барел Русия не може. САЩ имат петрол и ще задължат ОПЕК чрез контрола си върху МеждуБанковия Разплащателен SWIFT код, както блокираха банковата търговия на Русия. 14. САЩ не участва във войни. 18. Ще разследва училища втълпяващи на деца расови, транссексуални и политически теории. Тръмп разследва администрацията на Джо Байдън за подтикване на Русия да нападне Украйна.

264

Величко

преди 1 седмица

Оффф ... ,пак ми се струва , че някой плаче на чужди гробища ! И ... колко е рейтинга на кукувея Джо Байдън ? А на нещастника Емануел Макрон ?

263

соловьов лайв

преди 1 седмица

Като почнат пак да се пукат тръбите на парното повече от миналата зима, тогава пишете за рейтинга на пудингс

262

Баба

преди 1 седмица

Дали ще се повиши тревогата сред руснаците след като 200 000 бяха евакуирани от Курск, след като Москва беше бомбардирана с дронове?Смешници. 3 години се бият без успехи, сега тръгнали да се притесняват, като им взеха Курск.

261

Честит празник

преди 1 седмица

На 9 септември 1944г руската освободителна армия е посрещната с цветя, усмивки, хляб и сол от признателния български народ.Поклон пред загиналите от фашистки режим в България!

260

Анонимен

преди 1 седмица

Пак малък % са притеснени. Тва, ако имаше навлезли румънски войски на 15 км в наша територия край Русе, 100% от българите щеше да са притеснени

259

Анонимен

преди 1 седмица

При цензурата пропагандата се развихря до невъобразима низост както ето тук в този пропаганден пасквил..

258

Анонимен

преди 1 седмица

На изборите рейтинга се видя, рекорден. А в Украйна продажникът чужд шпионин понеже рейтинга му е нула отмени изборите и заема президентския пост като жалък превратаджия.

257

тя

преди 1 седмица

Рейтингът на Урсула , Макрон , Шолц , защое не ни информират !?

256

C

преди 1 седмица

Явно заплащането на жълтите *** пада и се чудят каква по безумна статия да измислят. Бройте дните до изборите в Щатите през Ноември, защото след това идва ГЛАД

255

Анонимен

преди 1 седмица

Васи глупоститее дето сте написали.....

254

1944

преди 1 седмица

А бе то е хубаво да си вярвате ,ама не би...!

253

тя

преди 1 седмица

Много им се иска да има вътрешно противопоставяне ,тъй като на фронта са губещи !

252

Анонимен

преди 1 седмица

Да бе, ние ви верваме щото ручаме доматите с колците.......

251

Мен

преди 1 седмица

Какво сте се хванали с Путин? Следващият след него може да няма такова търпение. Така говорите все едно ако не е той нещата ще са по различни

250

Анонимен

преди 1 седмица

Щом пишат за Путин значи отвличат вниманието върху това какъв е рейтинга на Волдемор Еленски.Най-вероятно е вече не нулев,а направо отрицателен.След 2 г. бясна укро пропаганда по медиите взехме да схващаме истинските новини между редовете хаха.Докато укрите търсят първите три букви на картата на тази област им превзимат държавата и после няма да има къде да се върнат.

249

Анонимен

преди 1 седмица

Рейтингът паднал- пак ще го изберат с 99.99%- гледахте ли тия дни - Смъртта на Сталин- каквото е било управлението тогава- същото е и сега- тогава 1921г/1989г е имало ГУЛАГ- с 30 000 000 минали за правилно превъзпитание в социалистически норми и морал чрез труд- разбирай робски труд- 20% са загинали вследствие на превъзпитанието- сега политат в небитието- без лагери- за робски труд ползват робите от Брикс и Евразия...Копейките и БГ ОЛИГАРСИ ИСКАТ ДА НИ ЗАВРАТ ТАМ- АМА НЕЩО НЕ ИМ СЕ СЛУЧВА...

248

пияница мистик

преди 1 седмица

Рейтингът на таксиджията ще е точно толкова, колкото той си реши за момента :)))

247

Анонимен

преди 1 седмица

Рейтинга на Путин не може да падне защото е мощно подкрепен и високо навдигнат от покорното българско русофилство. Моля тука разни русофилстващи господинчовци до не правят на луди и са ни заблуждават че русофилството и путинофилството били нещо различно. Не са различно русофилството винаги е било и си остава робуване на руския цар, генерален секретар или президент. С една дума робуване на руския диктатор.

246

Хм

преди 1 седмица

И немците са изпитвали същата тревога 1944.