32

Крокодила Гена

преди 1 седмица

И аз да попитам, като е хубаво в Гърция, защо милиони гърци живеят и работят в Западна Европа. Отговорът е ясен, но не се харесва на гръцките мафиоти. Защото живота в Гърция е отвратителен, опасен и отблъскващ. В сравнение с нея България е земен рай.

31

Ники Въргалото

преди 1 седмица

30-ти пич. Никой не е длъжен да те дундурка, никъде по света. Отиди в Кентъки, ако много знаеш, ще те гръмнат и ще те хвърлят в канавката на пътя и никой няма да се сети за теб.

30

Анонимен

преди 1 седмица

До 23 а нашата не корумпирана държава,и прах не хвърля в очите ни.

29

Кунчо

преди 1 седмица

Заради такива ку@@ха@@ри като теб на полуострова може да пламне конфликт. След като Македония е една е логично тя бъде в една държава, пита се коя. Гърция, Сърбия, Македония или България! Сега,ако случайно някой си мисли, ЕС ще поднесе Македония на поднос на България много греши. Можете, ако искате да изкарате документи от времето на шумерите. Никой няма да им обърне внимание днес. Та така по въпроса с "Егейската Македония".

28

Ада на чебурашките

преди 1 седмица

До 27. Няма какво да му казвам. Егейска, Вардарска и Пиринска Македония са трите части на област Македония. Затова онази измислена държавица се нарича Република Северна Македония и имат забрана да ползват само името Македония. Ако въобще вдЕваш какво ти казвам.

27

Кунчо

преди 1 седмица

Това с "Егейска Македония" го кажи на Мицотакис. Той веднага ще пукне от яд. А пък Мицкоски много ще се кефи и ще пита кога ще му върнат тази част от Македония.

26

Ада на чебурашките

преди 1 седмица

До 24. Всички от северните страни ходят в южна Гърция и по островите льо льо. Гърция не е само Егейска Македония. Ама как да го знаеш, като дори и на Халкидики не можеш да си позволиш да отидеш.

25

Анонимен

преди 1 седмица

А то с гърция се сравняваха ПП разправяха че имаме високи пенсии и заплати ,но там доходите са много по големи от нашите ,на ПП лъжите край нямат ,и кражбите същи ,долу пп пожелавам ,им за изборите да имат 3 %)

24

Шведски Шестак

преди 1 седмица

Някой виждал ли е датчанин на почивка в Гърция? Не, няма и да види. Защо? Луд при луд не ходи.

23

Шведски Шестак

преди 1 седмица

Фалиралата корумпирана мафиотска държава Гърця хвърля бял прах в очите на гърците, за да стоят кротко и да не се оплакват.

22

Ада на чебурашките

преди 1 седмица

Каквото и да правят гърците е в името на народа. Това не са предизборни обещания както в България. Мицотакис е втори мандат на власт. И няма оправдания за липса на пари в бюджета. Великденски и коледни всяка година, мин.работна заплата в момента 830 евро. Чебурашките нека плюват по гърците, стандарта им на живот могат само да си го мечтаят. Добри политици, правят добра политика и доволни граждани.

21

Анонимен

преди 1 седмица

До 18При външен дълг в размер на 175% от брутния им вътрешен продукт, ..)))Няма страшно до 300%(колкото беше преди 10тина год.) има още да се взема. После западните политици и банкери ще го ",коригират" на 100%.

20

Ff

преди 1 седмица

Много интересно кои лиса с най-ниското бвп за 2023

19

Анонимен

преди 1 седмица

В най-новата си история от 1829г. от както е независима Гърция фалира 5 пъти, като в половината от времето си е била пред банкрут, но спасявана от западняците. Кризата от преди 15 години не доведе до 6-ят банкрут, отново благодарение на западяниците и най-вече на Германия. Иначе гърците много обичат да плюят срещу немците.

18

Гедер

преди 1 седмица

При външен дълг в размер на 175% от брутния им вътрешен продукт, наистина са фокусници братята гърци. Реално този дълг няма да бъде върнат никога, а Гърция е собственост на банкерските фамилии от САЩ.

17

Анонимен

преди 1 седмица

И тука обещаваха, обещават и ще обещават.

16

Анонимен

преди 1 седмица

В последните 10-15 години цяла Европа се превърна в едно пропадалище! Само се сетете през 1989 година за това ли мечтаехме, когато ни обещаваха да се присъединим към проспериращия Запад.

15

Капитанът

преди 1 седмица

Интересно уж бяха фалирали и им се отпускаха по 200-300 млрд.заеми.. Супер фокусници са тия гърци.

14

Анонимен

преди 1 седмица

Мицотакия явно е успел да врътне еврочиновниците за някое заемче от няколко милиарда, за джобни на пенионерите.

13

popa ot razgrad

преди 1 седмица

гърците винаги са били разглезеното дете на Европа...тяхната концепция на живот е "малко работа, много пари"...някой ще попита, щом като не работят, пари откъде...ами разбира от Европа...