16

продажните демократи

преди 1 седмица

ОТ РУСИЯ И КИТАЙ ИДВАТ ПАРИТЕ ЗА Камала Харис ! КОМУНИСТЪТ ОБАМА, БИВШ ПРЕЗИДЕНТ И КОМУНИСТЪТ БАЙДЪН, БИВШ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ В 2014 ДОРИ НЕ ПРЪДНАХА, КОГАТО РУСИЯ ОКУПИРА ДОНЕЦК, ЛУГАНСК И КРИМ, ВЪПРЕКИ ЧЕ БЯХА ДЛЪЖНИ ПО ДОГОВОРА ЗА ПРЕДАВАНЕ НА УКРАИНСКОТО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА РУСИЯ, ДА ЗАЩИТЯТ УКРАЙНА ! ТРЪМП ПРОВЕЖДАШЕ ТВЪРДА МЕЖДУНАРОДНА ПОЛИТИКА В ЗАЩИТА НА АМЕРИКАНСКИЯ БИЗНЕС, УВЕЛИЧИ ИМПОРТНИТЕ ТАКСИ И ТОВА ДРАЗНЕШЕ КРЕМЪЛ И БЕЙДЖИН !

15

Анонимен

преди 1 седмица

Ами как да се нарече лова на вещици освен така. Намират някакви кошаревски свидетели, които след 30г решават, че са били изнасилени, не било вече по взаимно съгласие, защото демократите им дали някой долар да се правят на жертви с обещанието ако спечелят делото Тръмп да им сипе милиони. Така всяка която е правила секс с Тръмп потенциално може да заведе дело срещу него. Щом се сети да го съди след като се е кандидатирал за президент, преди това явно не е била още изнасилена, значи е лов на вещици

14

Дийп Стейт-а :

преди 1 седмица

"Е,мнооо ясно! Начело на Пиндостаня трябва да поставим послушен неадекватен мъпет с тежки психи4ески отклонения като Бай Дрън и Кома-Ла Психарис.Така е демократично и трансатлантическо нЕкси..."

13

баба гицка

преди 1 седмица

Тръмп е единственият нормален президент на кочи-ната сащ.

12

Анонимен

преди 1 седмица

Тръмп е ЕДИНСТВЕНОТО спасение за света. Ако той не влезе в Белия Дом, само второто пришествие ще оправи нещата.

11

дончУ белината

преди 1 седмица

да се стяга за федерален затвор. Криминален от ка чалник никАгда няма да успее да излъже американците опят.

10

Анонимен

преди 1 седмица

"Клоун" го наричат някакви си там, но съпоставете статистиките от неговото управление и следващото. И между другото, човекът беше планирал всичко, работеше по програмата си, и се отчиташе постоянно. Няма никакъв начин да бъде сравняван с пешките, които са му опоненти. Едната я отвя и в дебат - Хилари Клинтън, дебилната. Много си е наред с главата и е вероятно по-добрият кандидат, отново.

9

Анонимен

преди 1 седмица

Тръмп ще спечели, или поне се надявам. Тоя човек наистина е много по-нормален и предвидим от всичките други роботи. И срещу Байдън спечели, между другото, за който не знае.

8

Анонимен

преди 1 седмица

И кво, това е новина ли трябва да е? Обвиняем нарича обвинението някак си? Къде е причината да трябва да четем тая статия?

7

Eбах ти идиота си

преди 1 седмица

"Тръмп поне е наред с главата....." а ти тотално не си.

6

Анонимен

преди 1 седмица

Дълбоката държава в лицето на Еврейското лоби което владее САЩ и света срещу Тръмп,със сигурност светът ще е едно по добро място за живот ако Тръмп излезе победител!

5

Анонимен

преди 1 седмица

Мъск направи проучване за нагласите на хората за предстоящите избори Тръмп - Камала, като интервюира почти 6 милиона хора в Х (ТУИТЪР). Резултатът е 73% на 27% за Тръмп. Този път лесно няма да могат да подменят вота.

4

Анонимен

преди 1 седмица

Добър,лош,Тръмп поне е наред с главата,за разлика от онова дементирало посмешище което се води президент на Г0ведария!

3

MaйMyнaтa

преди 1 седмица

Не е лов на вeщици. Лов на идиoтие

2

Анонимен

преди 1 седмица

Русофоби какво правите още тука, а не ходите да помагате на вашите приятели укронацягите в Донбас?

1

Анонимен

преди 1 седмица

Прав е Доналд.