122

Анонимен

преди 1 ден

Това не са клоуни или циркаджии, за да се ръчкат под светлината напрожекторите. Нормално човек живее личния си живот за себе си, не за "публиката".

121

rony

преди 5 дни

До Е,Стой кротко под дъгата.

120

Анонимен

преди 5 дни

Типично за Рудия с некс простолюдито вярва в справедливия Путин!!Най-големия крадец в историята на Русия!!

119

Е,

преди 5 дни

Не само рускините са развратни и смрадливи. Самия Путин ги поощрява и надминава по разврат. То болшевик морал и съвест няма. Там ги " лекуват" от малки. Мъжете комплексирани пияници. Жените във най древната професия. На този фон рева са гей обществото бледнее! Това им е паравана. Само не зная наш Костадинов дали го обрязаха.

118

Да

преди 5 дни

Слабоумният болшевик фашисти и международен престъпник, бил и е страхливо джудже още от малък. Срамежлив комплексар и извратен руски пияница. Но е пример за руснаците! Радвайте се на злодея малодушен комплексар Путин.

117

Ясно

преди 1 седмица

Значи джуджето ще натисне на върбава сряда ядреното копче. Америкаците със сигурност са му обещали че ще ускорят не само неговата, ами и тази на синовете му среща с Господ, така че Западът няма какво да се колебае да залее укрите с мощни съвременни оръжия.

116

Анонимен

преди 1 седмица

Тези "нови" разкрития са толкова нови, че аз ги знам от 10 години. Някъде из нета налетях на снимка. И междудругото единият му син му е одрал кожата.

115

Анонимен

преди 1 седмица

Путин е Антихриста

114

Шах

преди 1 седмица

Путин ще бъде съден и осъден в Русия.

113

Анонимен

преди 1 седмица

9-ти септемвреи е забележителна дата в българската история.До скоро ни учиха че е край на фашисткото мракобесие и фашизъм.Че на българина е било от тежко по тежко при един жесток режим.В моят съзнателен живот съм срещал много хора с името Сталин родени преди 9-ти септември.Чудно ми е как фашистката държава е позволила така да се казват.И един въпрос към русофили и русофоби.Защо никой не кръщава децата си Путин.Ами най изчанчени западнярски именна.Друго е едно дете та има първо име Путин?

112

Миротворец

преди 1 седмица

Дали ще живеят спокойно тези деца на изверга...като добре знаят колко стотици хиляди са загубили живота си заради психясалият им баща.... цял живот под охрана,...и пак няма сигурност....

111

отпрал гуша охранен

преди 1 седмица

Кремълски демагог. Да види на какво приличат руснаците, които прииждат в България при свои роднини, натурализирани отпреди десетилетия. Кожа и кости, прежълтели от недохранване. Не го е срам ! Народът му гладува, а богатствата на Русия отиват за производство на бомби и ракети за да избиват мирни жители в Украйна !

110

Активен

преди 1 седмица

Борец за кефа на Путин - очен хорошо

109

Па съм я бе

преди 1 седмица

Само простотии,бате🤗.Като за евроовцете -стават.

108

КЛЕПТОКРАТИ

преди 1 седмица

Наследниците на Сталин, Хрушчов, Брежнев живеят в тоя лош запад, нищо чудно и децата на Джуджето да са някъде там, там в нацистлият фалирал Запад са имотите за милиони на руските олигарси, на метри от Айфеловата кула в имот за милиони живеят Пескови- КЛЕПТОКРАЦИЯ

107

Анонимен

преди 1 седмица

Да живееш в страх, ограден с охрана и скрит в бункер, колкото и луксозен да е той, това не е живот. Дори и да притежаваш милиарди, откраднати от руския народ.

106

Анонимен

преди 1 седмица

Путин и династията му ще живеят капсулирани, или ще пострадат. Той е агресор и много хора искат смъртта им. Въпрос на време.

105

Анонимен

преди 1 седмица

Обърнете внимание на "роднината Михаил Шеломов"! Този роднина му е по майчина линия, която също е Шеломова. Та другари текезесати и болшевики - Путин не е по-малко евреин от Зеленски!!!

104

На този

преди 1 седмица

"Центъра за досиета" му станало ясно, че бабата на Олимпийската шампионка Алина Кабаева е придобила три луксозни апартамента в Санкт Петербург и Москва. На колко години е бабата, след като Алина е на 41?

103

Анонимен

преди 1 седмица

Путин е Антихриста