14

Роза

преди 1 седмица

Лично аз имам само три приятелки,които познавам от повече от двайсет години и в които съм сигурна.С едната от тях сме били съученички.Имала съм много случаи на разочарования от приятели или пък просто самия живот ни отпраща на различни места и по различни пътища.С годините и опита се научаваш да отличаваш истинските от фалшивите."Не знаеш кой ти е приятел и кой враг,докато ледът под теб не се пропука!"-поговорка от Гренландия.

13

Анонимен

преди 1 седмица

Приятели предаватели

12

... която била по

преди 1 седмица

комбинезон. В недалечното минало всяка жена е носила под роклята си такава част от бельото, украсена с дантели. Леля М. прогонила любовчийката с шамари и я изблъскала на стълбището както си е по комбинезон, крещейки "Сега ще се обадяна мъжа ти!" Чичо В. успял да я озапти и да подаде дрехите на онази, която се облякла на стълбището. Проблем било и това, че чичо В. е бил заврян зет, а тъста и тъщата са били още живи. В тяхното жилище си довел любовницата. В.и М. е се разведоха до края на живота им

11

Ще добавя още нещо

преди 1 седмица

към потресаващите финали на дългогодишни приятелства, които описах по-долу и които за съжаление наблюдавах лично, без да мога да помогна на ощетените. За финалът на едно друго приятелство само чувах от време наврме, докато го коментираха родителите ми и техни приятели, а на мен ми казваха да не слушам разговори за възрастни. Така разбрах, че в службата на леля М. пръскали срещу насекоми и тя се се прибрала по-рано без предупреждение. Заварила мъжа си с жената на техен семеен приятел, която

10

Потресаващи финали 2

преди 1 седмица

..и точно когато се готви да представи завършен труд, за да получи по-висока степен, не друг, а бащиният му приятел под благовиден предлог взима материалите и ги дава на друг. Става разправия, набързо спретват конкурс и разбира се печели готованецът. Младият наивник остава изигран, а по-практичните колеги си правят извода, че на този занапред може да не му се обръща внимание и ще е лесно да бъде ощетяван. Впоследствие става ясно, че готованецът е племенник на шефа на сина на некоректния"приятел"

9

Потресаващи финали 1

преди 1 седмица

Гледаш ги първи приятелки още от постъпването им на работа. И след 10-15 години едната прави мръсен номер на другата, за да се подмаже на жената на най-големия шеф и така да си осигури скок в кариерата. Или двама приятели от детските им години, и двамат вече са станали шефове. Единият поверява на другия съдбата на току що дипломираното си дете, бащиният му приятел ще му е директор. Младият човек се старае и не му прави впечатление, че не получава никаква подкрепа от бащиния си приятел и точно

8

Анонимен

преди 1 седмица

10 знака, че с правителството ви е свършено!

7

Анонимен

преди 1 седмица

Вторият съвет е много важен.

6

Приятелствата

преди 1 седмица

най-често приключват с настъпването на зрелостта. Децата от един квартал или от една паралелка в училище са приятелчета, зщото си играят заедно. Постепенно проличават различията в характерите им, в нивото на интелекта, в количеството на натрупаните знания. Случва се да останат с добри чувства един към друг и да си правят услуги, но това не е пълноценно приятелство. Много рядко остават истинскиприятели до краяна живота си, независимо от това, че единият е станал професор , а другият е работник.

5

Бай Илийчо

преди 1 седмица

Спре ли да ви лющи ,Начи Сичко е свършило.

4

11ти знак

преди 1 седмица

Прибирате се по-рано от командировка и го заварвате да шие малката ви сестра като шевна машина и да се празни с грухтене на напращялите и нянки!

3

Анонимен

преди 1 седмица

Ако е дъска а вие чук почнете ли да ковете сте си развалили дружбата завинаги.

2

Анонимен

преди 1 седмица

Сигурно са запазили някои и друг хубав спомен!

1

Анонимен

преди 1 седмица

Понякога се чудя защо, хора които съм ядосвал или разплаквал или едва разменял добър ден със тях, ме срещат като приятел. Други ми липсват, да ги питам как я карат, да си спомним за нещо.