94

Бай Кольо

преди 1 седмица

Хитрецът от Банкя,винаги е в час.Изблегнал се като Падишах,той обещава вода на жадните днес,като след 27-ми октомври, ще забранви какво ги е излъгал.Така баламосва слънчасалите българи,особено след 2009 год. насам.Назначава,уволнява,последното му назначение беше арманката,която седна на най високия стол в парламентарната ни Република.

93

Ангелина

преди 1 седмица

Борисов лично ще носи на гръб водоноски и "вода ще има "!!!!!!!!!!На Борисов и компания ,за знаят ,че водата ще бъде по - скъпа от златото и няма да я има ,все повече ,заради вредните човешки въздействия върху природата . Океани ще се пресушат...."Белите хора" ще изпитат върху себе си живота в Африка на горките деца ,които пият вода от локвите... ,докато те се чудят ,какви зверства да извършват поради безделието си , изродската си същност и алчността си .

92

Анонимен

преди 1 седмица

Гласувам за ГЕРБ за Борисов останалите не стават

91

Анонимен

преди 1 седмица

Те и Гвоздиков смениха да няма пожари на локомотиви уж, ама има пожари! Да видим още колко българи поумняха и няма да гласуват за този ...........!

90

Анонимен

преди 1 седмица

До 61. Борософф си е разделил лъжите на порции и като мистър Сенко вади по една лъжа от всеки джоб!

89

Анонимен

преди 1 седмица

Борисов, ще-времето е за нови партии. Ти и Герб сте от отдавна, да го бяхте направили досега.

88

Тръгнаха

преди 1 седмица

торбите с парите и лъжите за изборите!

87

THE BEST

преди 1 седмица

Режим на вода няма да има.... Но и Хемус я няма още..... Кога ще я довършите...... До един век ще стане ли????

86

Анонимен

преди 1 седмица

А беше ли в къщата ти лично видя ли документи хахахаха кал лъжи глупости за бедняци много вече се изтъркаха тези А ти какво качествено построи да питам и къде или пък тези дето ти дават стотинки какво къде построиха Къде е

85

Анонимен

преди 1 седмица

До този свидетелят ти ли носеше милионите от името на Божков там ли беше Чували с милиони тежаха ли какви небивалици за невежи невероятни заблуди за бедняци защото шепа шарлатани така си пълнят собствените банкови сметки И Докога тези с лъжите ще подклаждат едни и същи лъжи вече години 4

84

Бочко

преди 1 седмица

Само умопобъркан може да вярва на приказките на Борисов.

83

ЛюбоПитко

преди 1 седмица

Аз ще попитам тъй, от чисто любопитство, що се е извърнал така на една страна, като медковска ***?

82

Театър Сълза и Смях

преди 1 седмица

Браво, и вода ще докара, реки ще отбие......като стане Началник!

81

До 84

преди 1 седмица

67 милиона рушвет от Божков,за да си затворят очите Влади и Боко за неплатени 700 милиона данъци.60 милиона изнесени в чували от една банка уж за магистрала Хемус,а отишли незнайно къде.Къща в Барселона за любовницата за милиони.Некачествено саниране на тройно по-високи цени.Некачествени пътища и магистрали също на тройни цени.И т.н.и т.н.

80

Киру Шиндлера

преди 1 седмица

Не му вервайте на този,вервайте на канадският провиотичен парапетник и МустакЛена Гугълска!!!

79

Анонимен

преди 1 седмица

Рашков ли Атанасов ли Ицо ли Мирчев ли Киро ли Асен ли съден за измами в други държави Лена ли фалшифицира посред нощ Киро с ала бала с президента ли открито си го казват ТЕЗИ ЛИ и къде е тяхната работа за България НИКЪДЕ

78

Боко:

преди 1 седмица

Изберете ме пак и от вашите чешми ще потече не вода,а мед и масло,и празните ви чекмеджета ще се напълнят с кюлчета и пачки.Амин!

77

Анонимен

преди 1 седмица

До 78 ти също не пиши измислици знам много добре как Парите се обезцениха Цените са тройниима някаква доза истина в това което пишеш но тези така наречени промени освен да прибират за своите банкови сметки друго няма от тях И постоянното отрицание негативизъм лъжи наглост алчност друго няма Какво работят промените Разбрах че искат да изхвърлят Борисов и те да управляват еднолично НО

76

Анонимен

преди 1 седмица

С боковите алабализми мога само да се забавлявам.

75

Оникат

преди 1 седмица

е Тикваров. Подстанции, надстанции, електростанции, почивни станции, телефонни станции и тн. обещава. Очаквам скоро и космическа да ни изгради нейде около зайчарника.