Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов категорично каза, че воден режим на водата няма да има. “Гарантираме изграждането на система “Дунав”, каза в Шумен депутатът.

На среща в Индустриалния парк с инвеститори от Шумен и региона, Борисов припомни, че през последните четири години всеки един отрасъл в страната боксува.

“Магистрала “Хемус“ ще стане и Ришкият проход ще стане”, даде заявка Борисов.

Той допълни, е от партията му са привличали инвеститори, а сега те го питат дали да си събират куфарите, ако няма стабилно правителство в следващите четири години.

“Гарантираме, че връщаме националната програма за саниране на блокове такава, каквато беше за хората – безплатна”, каза още Борисов и подчерта, че ще се санират средно по хиляда блока на година.

“Законът за индустриалните паркове е готов! Гарантираме, че ако недостига ток, ще направим подстанции”, допълни Борисов.

Бойко Борисов даде заявка, че след 27 октомври ГЕРБ ще си стъпи на мястото и ще стане още по-голяма партия. “Всеки, който ме подкрепя за това, което предлагам, е партньор на ГЕРБ в следващия парламент”, добави той.

Борисов не подмина и актуалната тема за разпада на ДПС.

“Разпадът в ДПС е опасен. Забранил съм на ГЕРБ да се интересува. Какво ме интересува решението на ЦИК? За мен е важно партията ни да е изрядна и да се регистрираме за изборите”, заяви той.

Борисов допълни, че за него е важно неговата партия да бъде изрядна и да се регистрира за изборите.

Според него, ако няма стабилно правителство „разпадът в държавата е виден”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase