60

Анонимен

преди 1 седмица

Кой ще иска да работи в зверилниците, в които системата е превърнала училищата за последните 10-12 години??? Школските директори, политически назначения и феодали, лансират всякакви неадекватни връзкари за "учители", които съсипват цели випуски и на никого не му пука!!! Важното е далаверата с делегираните бюджети и допълнителното финансиране да върви.Малкото останали качествени учители са се снишили, защото който не слуша ще бъде уволнен.Българското образование е заличено !!!

59

Анонимен

преди 1 седмица

До 57 Точен..Браво колега! Подкрепям мнението ти. Пенсионирана учителка по математика съм. Като действаща такава констатирах, че в 5,6,7 клас не знаят таблицата за умножение.Е как ще вървят нагоре? На родителка казах, че синът й не знае таблицата и да се занимае сериозно с него.На което тя ми завихри следния скандал: Ама, ти от къде се довлече в нашето училище? За какво му е таблицата на детето, нали си има телефон, ще си го сметне. И коя си ти, че ще тормозиш децата ни с домашни по математика?

58

стига вече

преди 1 седмица

Такева и Кастрева ще стоят на топлите и добре подплатени с финикийски знаци местенца,докато не ги изкарат с катафалка.Проверете да видите колко директори на училища стоят години след пенсионна възраст на местата си.Защо ли?Не малка част от тях са като феодали в училище-тормозят и обиждат учителите.

57

Точен

преди 1 седмица

Който не е влизал поне 10 години с дневник в класна стая /или не попълва ежедневно е-дневник/, не може да даде правилно мнение за училището. Родителите все по-малко разговарят с учителите и доста пъти не разбират проблемите на учениците. Изобщо като 40-годишен учител ще напиша: Демекрацията потроши българското образование. Който учител не го казва, лъже. Учениците 80-90 % вече не са ученици, а опростели чалгари.

56

Луна

преди 1 седмица

Оначи ученурка с перуката няма ли да я махат от синдиката? Само им пречи

55

Ддд

преди 1 седмица

Когато дадат повече права на учителите, ще има желаещи.не може всеки малък лигльо да е с претенции, към учителите. Да не говоря за неграмотният им родители!

54

педагог

преди 1 седмица

Заплата за начален учител = 19 000 лева месечно. Минимум. Иначе няма да имате учители. Плащате на неграмотни айтита да кодират неграмотни сайтове много повече. Или си коригирайте заплащането или си търсете учители в Занзибар и Танганайка.

53

Анонимен

преди 1 седмица

Възраждане е величава епоха в българското развитие през 18 и 19 век. Друго Възраждане няма!

52

Анонимен

преди 1 седмица

Баба Янка може да замести всичките липсващи учители. Вечната Амбър!

51

Анонимен

преди 1 седмица

Знаете ли колко и пука на тази дърта офца за образованието щом щерка и е министерството ? Тотална революция трябва в този сектор . Да се върне моделът на образование до 89 година и всички излишни вузове и филиалчета с техните нелигитимни професорчета да изчезнат . Това може да стане само с Възраждане на власт които много точно казват МАНДАТНОСТ НА ДИРЕКТОРИТЕ което ще рече максимум 10 години . Не може 30 години директорство и само за далавери да мислиш и да уреждаш своите хора.

50

Митко

преди 1 седмица

Намалете предметите и ето-воала.

49

Старата курва янка

преди 1 седмица

Не е свършила работа за 50 стотинки през целия си живот.!.

48

Анонимен

преди 1 седмица

Я отворете РУО Варна и вижте колко учители се търсят там- това защото заплатите са високи, а работата с учениците е песен?

47

Анонимен

преди 1 седмица

До Директори ТАРИКАТИ 38 Учителите не работят по 8 часа. Ти изобщо нямаш контакт с учителските среди. Учителят работи от 8 сутринта до 12-13 часа на обяд. Цял следобед е свободен. Ако работи следобед, то сутрин е свободен. Може да взема лекторски часове в друго училище, може да се хване на друга работа почасово или да дава частни уроци. Ако има стаж, заплата му става 2000 лв. Старшите учители, главните учители, тези с клас квалификация получават допълнително пари над заплатата.

46

ППДЕБЕЕЦ

преди 1 седмица

Ония 800 от списъка броят ли ги? Ако ги броят, значи недостигат общо 2000!

45

ИВАН

преди 1 седмица

ЖЕЛиЮ МИТЕВ ЖЕЛЕВ ПОДПИСА ЗАКОН ЗА ОТМЯНА НА ГРАЖДАНСТВОТО! НЕГО ОБВИНЯВАЙТЕ!

44

До 41-от софиянец

преди 1 седмица

Софиянци помним как учителите ходеха от врата на врата в да записват ученици в района в който живеят.Не достигаха деца ,а не учители!

43

Тай-пан

преди 1 седмица

Някои питат защо няма учители, след като им вдигнаха заплатите. Достатъчно е да застанете пред входа на някое училище и да видите какви ученици влизат и излизат. Ще си отговорите на всички въпроси. Ако пък видите родителите им, ще си обясните защо е така.

42

00-11

преди 1 седмица

Пускай "дистанционното обучение", бе, то и без туй ходят на училище колкото да не са в къщи. Пият, пушат, друсат се, бият се и на по 13-14 години вече се чукат кът зайци, а за качеството на образователната ни система да не говорим - половината сричат, не могат да пишат и да смятат!!! Ай, шъ ти е... и даскалото!

41

Стар

преди 1 седмица

Ами цяла България се изсипа в София.Моя град ноже да поеме цялата тази експанзия ! Няма места в детски градини и ясли,няма място за всички автомобили ,,няма места в лечебните заведения,бетонираха и застроиха подстъпите към Витошаи т.н. ит.н....А пъпчивите пубери тролят ли тролят над клавиатурата.