14

ясно

преди 1 седмица

Тук няма такъв проблем. висшия клир са полковници от ДС а тя е главата организираната престъпност у нас Обикновените попове са страхливи и послушни.

13

До10

преди 2 седмици

Помогни си сам, за да ти помогне и Господ.

12

Анонимен

преди 2 седмици

Мафиотите са комплексари, точно са като тези от етноса. Движат се на тумби и тогава са много велики, но когато са сами са едни мишоци. Необразовани, крадливи и зли.

11

Анонимен

преди 2 седмици

Удивен съм, не вярвах, че все още има такива хора! Бог с Вами!

10

Анонимен

преди 2 седмици

В Италия е пълно с престъпни елементи. Бог да пази тези хора.

9

Анонимен

преди 2 седмици

Има редица ритуали извън църквата като хвърляне на кръста освещаване и. т.н но наркомана мистик дори не е чувал. Онова е със заклещеното мислене че Бог седи само в църквата и не вижда каква грантова друсалка е.

8

пияница мистик

преди 2 седмици

При нас няма никаква опасност за поповете, защото нашите псевдо православни християни, носители на семейни ценности и измислени славяни не стъпват в църква и изобщо църковните дела не ги касаят. Те се именуват такива, само защото психопата бакшиш им втълпи, че са такива :)))

7

Анонимен

преди 2 седмици

Твоето "едно време" почва от 2000 г. Георги Илиев и сума ти такива са под земята. Крисковците си бръснете краката и си оставяте бради като талибани за да компенсирате липсата на мъжественост.

6

Отец Иван

преди 2 седмици

И това ако не разпад на морала на Запада, здраве му кажи!Европа ,Олимпиадата в Париж ,всичко говори за страни без бъдеще!

5

Слабакът

преди 2 седмици

Едно време докато аз си играх на глупави игри като дете, някои мои авери правеха схеми и организираха своето ОПГ. В момента тия хора са в ОПГ-то България и в ЕС и си живеят като царе. Аз нямах куража едно време да го направя, така че да знаете, че най-големите куражлии и истински мъже са по мафиите.

4

Анонимен

преди 2 седмици

3 щото нато сега гледа другаде. Операция Гладио (Operation Gladio Операция Гладиус) е кодовото име на италианската тайна паравоенна организация на НАТО, замесена в терористични атаки под фалшив флаг като част от стратегията на напрежението от късните 1960-те до ранните 1980-те години. Подозирана за отговорна или поне замесена в провеждане на политически терор, атентати, политически убийства, преврати, оклеветяващи кампании и т.н.

3

Анонимен

преди 2 седмици

Ама мафията вече съдии не ще да убива щото след джовани фалконе ги разпердушиниха.До колкото знам цял мафиотски клан е дал фира с повече от 400 лица на кланът пратени за по 20 и повече години зад решетките.От тогава бомбените атентати срещу съдии в Италия резко намаляха.Що ли така ?

2

ПроСоТо

преди 2 седмици

аз съм "почитател" на Ученията на Исус../НЕ съм нито религиозен,нито членувам в некаква секта !../..И мъпреки че съм очарован от Неговия девиз:-"Ако те ударят по едната буза,ти подложи и другата",в случаи като този,ТРЯБВА да се отговаря със СЪЩИТЕ мерки-"Зъб за зъб,око за око,живот за живот" !../така мисля аз../..Отчето се моли,мутрите стрелят...Няма да стане така работата !..

1

Анонимен

преди 2 седмици

Heщo caнkцuu, Marнuтcku, твa, нвa?