82

Анонимен

преди 1 седмица

Много им нисък коефициента на компенсаторно озеленяване, бе. А иначе цепят хората.

81

115

преди 1 седмица

Абе чедо на държавна сигурност, и 100 да посадиш, пак им трябва време за да порастнат!

80

Граматически

преди 1 седмица

е по-превилно да се напише "коренова система, а не "коренната система"(което си е простотия)! Бе вас джурналята, кой вие учил на български и на граматика? Другото е, че на швестерът Терзиев, харчи с лека ръка парите на софиянци! Пука му на комсомолеца, нали парите не са негови!

79

Анонимен

преди 2 седмици

Стига с тази коренова система, тя е различна при различните видове дървета, а и може да я определите, защото расте симетрично на горната част на дървото, което е над земята, а странни вносни дръвчета не се садят и не се внасят, защото не са съвместими с местната флора, фауна и освен това, много от тези вносни растения са паразитни, в София е пълно с едно такова вносно и паразитно дърво, расте навсякъде и няма кой да го унищожи да не се разраства навсякъде, плъзнало е и из цяла България.

78

Анонимен

преди 2 седмици

До бос по асфалта"Аз бос ходя само по асфалт. Кога го напече слънцето ставам и нестинар." , това за Боко и ЦЦ ли се отнася или и за Пеевски, за кого?

77

Бул. К. Величк0ff

преди 2 седмици

Град София се напълни с Много Не Канени "Скъпи" Гости. Х***йде да си ходят там от където са ДОШЛИ, че ще пусна водата........П.С. Те (гостите) ползват Нужник...

76

Анонимен

преди 2 седмици

От общината да внесат малко японци да им покажат как се преместват дървета с корените.

75

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен "като им оставиш стари дървета реват че падат клони по коли и глави, като слагаш нови дървета, пак си им крив, бе угодия нема, но всички ще ползвате по-широката улица нали?...." , защото толкова разбираш, дърветата , освен засаждане, искат и грижа и една от тези грижи е, да се наблюдават за болести, вредители или други неща и да се изсичат изсъхналите клони, дърветата са като пластелин, както се грижиш и ги поддържаш, кастриш, така ще растат и се оформят!

74

ГАД

преди 2 седмици

И тия дървета, ако ги засядят като фиданки ... ще чакате бая години да станат (ако станат) дървета. На сумати места бучат нещо и до следващата година никой не се грижи за него и то горкото умира ...

73

Анонимен

преди 2 седмици

В нашия град имаме една река, която разделя два квартала по двете страни на реката; успоредно от двете страни на реката, има и градинки, а след градинките улиците, първо изсякоха всички дървета и тополи в градинките край реката, а сега едната половина е изсъхнала, изоставена, неоправена и незасадена; от страната на мутрите и ромите е засадена и оправена градинката, с огради , детски площадки, зеленина и т.н., а от другата българска страна, градинката е изсъхнала и даже дървета не са засадили.

72

По Марица режат

преди 2 седмици

дървета, които не са в коритото на реката и не запушват нищо. Има незаконна сеч със съгласието на общината!

71

Анонимен

преди 2 седмици

Това е герберски проект за едни пари, какво обвинявате Терзиев? А да кажем, че откакто прокобата ГРОБ управляват, дърветата съхнат и да засадиш дървета, съхнат, а и калеми не се хващаха и много хора масово измряха, заедно с изсъхването на дърветата!

70

абслютни де,би ли!

преди 2 седмици

Като знаем как "засаждат" няма едно дърво при нас от 10 години. Само някакви сухи вейки, които през даден период се садят и оставят да изсъхнат лятото.

69

Анонимен

преди 2 седмици

Когато се чудят какво да направят - хайде бус лента. Дано не ремонтират много до края на мандата им, за да не страдаме после от такива недомисления.

68

Лъжци!

преди 2 седмици

Само лъжат и мажат, а нищо смислено не са в състояние да направят! Пълни смо.таняци, начело с Терзиев!

67

Хари

преди 2 седмици

Поне да бяха 78,едно към две,че то нема и две годишен мандат да изкарате! София е на самотек!

66

Пипо

преди 2 седмици

И петилетката за ... опа чакай бе комунизма си отиде сега сме демокрация ... уж ...

65

горите

преди 2 седмици

въхсилев ша гориш и ти и семействототи оруд заедно с комунето тарзиев

64

Фен0Мен

преди 2 седмици

Има дърво - има проблем, няма дърво - няма проблем !!! Проблемът е, че Кмета проблемът , а не дървото

63

До кога

преди 2 седмици

садят се и порастнали дървета бе, ама ти като не си саадил и една фиданка как да знаеш