21

(-_-)

преди 2 седмици

Да, руснаците сами обстрелват собствената си централа.. Говорете ми:)

20

Анонимен

преди 2 седмици

По голяма грижа ми е нашата АЕЦ и безумието да не се построи Белене. Политиците се уредиха с перки и солари и си мислят само как те да печелят,а не страната. Призовават ни да гласуваме, а няма един който до тук да е създал нещо, което да е за всички. Ограбиха де що можаха от построеното преди 1989 г. и сега се чудят как да се закрепят във властта за да продължат да грабят. Показват ни сараите ама само едни, а на другите кога ще ги видим. С какви пари се издигат подобни палати. Съсипаха България.

19

Дан

преди 2 седмици

Ако има обстрел на атомна централа в Украйна и ядрен взрив , то това ще е 100% дело на зеления наркоман и нацистите около него .Нацистите в Украйна трябва да бъдат спрени докато не е късно . Welcome Trump and stop the Ukraine madness.

18

Олимпи

преди 2 седмици

Гроси не е попитал, защото и на двамата със зелето не им го пише в листчетата, дето им подават. Щот са независими, суверенни, недокоснати от човешки ръце и неопетнени. Ореолчетата даже им се виждат в тъмното ахахаххаа

17

...

преди 2 седмици

Гроси защо не попита Зелю защо неговите зомбита стрелят по централата?

16

ало ало

преди 2 седмици

елстанцията се намира под руски контрол и в същото време е обстрелвана от руснаци.......на тая простотия и в детската градина няма да повярват! НЕ СМЕ ИЗРАСЛИ ОТ ПОСЛЕДНИЯ ДЪЖД БЕ, ПРОДАЖНИЦИ!

15

Анонимен

преди 2 седмици

Ми кажи му на Зеления фашист да не я обстрелва ве, тея западняците са пълни клоуни и на мислят за някви балъци

14

Анонимен

преди 2 седмици

От март 2022, след пълномащабната, непредизвикана, непровокирана и др. алабала агресии, Русия държи контрол над запорожката АЕЦ (Ну ЗАЕЦ). Не се изисква много интелигентност, за стане ясно на всеки човек, че след март 2022, всеки обстрел на ЗАЕЦ не извършен от руснаците. Такива новини, как руснаците като в *** 2, насочват минохвъргачката нагоре, за да се самобомбардират са жалки.

13

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 седмици

Те рашките си разбират от реактори. Веднъж вече ринга графит от покрива. Явно са забравили.

12

Смешник

преди 2 седмици

Гроси да не си мълчи А да каже кой обстрелва централата и всичко ще си дойде на място Но какво да прави като е зависим от краварите

11

Bai Dun

преди 2 седмици

Руският обстрел е те да не са луди да са обстрелват сами ? Според мен е украински обстрела *** нали плаща Сорос ще кажем че руснаците сами са обстрелват !!!

10

Ужассс

преди 2 седмици

Пленен украйнски офицер от 82- ва бригада, даде показания че са получили заповед от главнокомандващият Сирски да пробият до Курска та АЕЦ и да я минират.....

9

Анонимен

преди 2 седмици

ЦИПсО публикува снимка на балистична ракета "Хвасон-17" на КНДР, нарече я своя и се похвали, че утре с нея ще удари Москва. Съвсем изфирясаха.

8

Този е

преди 2 седмици

Срам и позор....

7

Глупости

преди 2 седмици

Реакторите са спряни от месеци, след взрива на станта нивото на водата е толков ниско, че и без това не може да се охлажда нормално.

6

тия от организацията

преди 2 седмици

само пътуват насам натам - дотука нещо ИЗОБЩО да направиха?

5

урките я обстрелват

преди 2 седмици

тоя западен ръжен - ситуацията била крехка!

4

Анонимен

преди 2 седмици

орККите да се изнасят с 200 да не светнат в зелено

3

стайлига на новината

преди 2 седмици

е много познат! Пак хайли-лайклитата са се изпуснали ми се струва!

2

Анонимен

преди 2 седмици

Къде е мадам Йес да я затвори. Няма я. Когато е удобно на американците няма никакъв проблем. А иначе си измислят и слугите им лъжат като разпрани.