106

Анонимен

преди 1 седмица

ПАМЕТНИКОРУШИТЕЛИТЕ ОТ ППДБ СА ВЕЧЕ В ИСТОРИЯТА. НИТО ГЛАС ЗА ТЕЗИ НЕКАДЪРНИ КОРУПЦИОНЕРИ С ПРЕТЕНЦИИ ЗА ОТНЕМАНЕ НА ПРАВОТО НА РЕФЕРЕНДУМ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. .

105

Тъпотията

преди 1 седмица

на този "кмет" ме впечатлява - преди миналите избори о.*** Патриарха, а сега, пак предизборно, о.с.и.р.а Опълченска. Избирателите няма да простят на партията, която издигна потомък на ченге от ДС на тази позиция...Интересно къде се е снишил оня от "Спаси София", обикновено е на всяка манджа мерудия.

104

Ахат-Дървото

преди 2 седмици

Протягам свойте листа, оглеждам синия свод, бучи моторен шум, метален звън. Машини идват към мен, вървят роботи в строй, дълбоко гроб копаят за сън. Аз, който растях с вашите детски игри, макар че дълго живях сега ще ме отсекат. Аз, който без глас прося милост от вас. Хора спрете! Аз моля без глас-не за мен, а за вас. Прося милост пред вас. Не за мен, а за вас. Прося милост без глас.Хора чуйте, шум от панталони, метален звън. Хора спрете, спрете, спрете, спрете! Но те ще ме отсекат!

103

Нека ви!

преди 2 седмици

Промяната продължава!

102

Анонимен

преди 2 седмици

Дърветата са готови, почваме парковете. Много са ви, а тряба леглова база.

101

Анонимен

преди 2 седмици

То тоя Терзиев гике и поразии върши ,реже дърветата ,нищо че няма опастност за хората ,отиди ги режат наред ,щял да,съди дървета и че ги чака да пораснат след 20 25 г.,софиянци си го избраха и сега и център на украински бежанци отварят ,тия нагледци ще паркират на хората на местата ,голем гаф че стане с украйците много са нахални !!

100

ГРАМАТИК

преди 2 седмици

Когато ти падне гнилото дърво на главата и те утрепе! Какво? Анонимен

99

ови

преди 2 седмици

Обаче не виждат падащата мазилка на сградите-да вземат да си санират жилищата . Дърветата ще порастнат пак, но хилядите дървета ,които се секат в горите и се извизват за материал никой не вижда.

98

opa

преди 2 седмици

Аз не виждам какво толкова е станало, след като ще засадят нови. Въпроса е, колко качествено ще направят ремонта. Да не стане като на кръстовището на Околовръстното и Цар Борис 3, не знам колко месеца го правиха ама при малко по-проливен дъжд и става на езеро.

97

Анонимен

преди 2 седмици

Те така строяха през соца, с голямо отстояние от пътя и булевардите , след блоковете имаше широки градинки, успоредно до градинките беше асфалтирана пешеходна алея, до нея асфалтирана велосипедна алея, БОРДЮР, за да се отдели вело алеята от булеварда и едва тогава улицата или булеварда.

96

Анонимен

преди 2 седмици

До До Анонимен 81Те така строяха през соца, с голямо отстояние от пътя и булевардите , след блоковете имаше широки градинки, успоредно до градинките беше асфалтирана пешеходна алея, до нея асфалтирана велосипедна алея, тротоар и едва тогава улицата или булеварда.

95

Анонимен

преди 2 седмици

Другия път пак гласувайте за ДС .Ама като го говорехме това нас изкарвахте лоши.

94

Анонимен

преди 2 седмици

Тоя плъх Хикимян за какво сте го качили.

93

Анонимен

преди 2 седмици

Високото строителство и презастрояването създават проблеми с паркирането, пренатоварване на движението и ограничаване на пешеходната зона, концентрирането на населението само в една точка и липса на място, градинки, паркове, площадки, широки тротоари за свободно движение със зеленина, пренатоварване и на консумацията на вода, ток, горива и др. в определени райони и т.н. Малко ли райони има в покрайнините около София, защо не строите нови квартали там и с площи на воля?

92

БЪЛГАРИН

преди 2 седмици

Правилно се пише оТрежат а не оДрежат .Както се пише Детска Градина , а не Децка Градина , Сватба а не Свадба .Егати и Кмета , *** и Съветниците - та те са неграмотни .*оти викат на комбито картофи* ?

91

Анонимен

преди 2 седмици

Отстоянието на сградите от пътя е задължително и по закон; трябва да има поне петдесетина метра отстояние минимум, заради замърсяванията, праха, шума, газовите изпарения от МПС, заради децата и т.н. Ами идете да живеете под ЖП линията или някой химически завод тогава, ако ви се струва нормално такова малко отстояние от жилищните сгради!

90

БАЧКАТОР

преди 2 седмици

Важно е да има дървета, но е по-важно да има добра канализация и др. инфрастуктура.Като започнат проблемите пак ще стачкуват.Дърветата може да се извадят и отново да се засадят-така правят по света.А Хекимян освен да бъде слуга и да смърди, друго не може.Сигурно БТВ са пирували като се е махнал.

89

Тенгри кан

преди 2 седмици

До Анонимен 13Колко дълго живее едно дърво ли? Ами, много по-дълго от човека;))) Човека е най-мимолетната планетарна твар, но затва па най-вредната;))) Затва, алпите не са обичали хората. Те пак не ги обичат, де;))) Факт е, че поколението на ДС сече дърветата, които са били посадени от дедовците и бащите на тия, дето ДС е управлявала като пролетарии сиреч по-руски крепостни селяни;)))

88

Анонимен

преди 2 седмици

Едно дърво не трябва да се сече а трябва да се устави да падне когато му дойде времето. Дърветата растът бавно.

87

Анонимен

преди 2 седмици

София е котловина, няма достатъчно вятър и въздухът се застоява и е мръсен, трябва да завали дъжд, за да се пречисти въздуха, а дърветата са необходими за повече кислород. В София е мръсно, неремонтирано, неуредено, но най-големия проблем е презастрояването от което произтичат и много други проблеми. Имат предостатъчно място, за да се застрояват и разширяват навън, но не го правят, защото алчниците искат да използват старата инфраструктура и не влагат пари в нова, а само да вземат и трябва да с