12

Безумие

преди 1 седмица

Открил Овчаров, ама другия път. Открили са го черноработниците. И какво като са открили поредните камънаци? Другите народи имат дворци с позлата и имат какво да покажат на света, а ние - дълбаем земята и само камъни стърчат тук там. И започват съчиненията на ей такива , дето си направиха и професурата с измислици.

11

учЕн

преди 2 седмици

Това за шарапаната на траките много ми харесА. А професОра пак е чел списание Космос преди да говори пред медиите за поредното научно откритие.

10

Анонимен

преди 2 седмици

Хм. Интересно! Може ли вяряащите да правим жертвоприношения там, сега?

9

тра-ла-ла

преди 2 седмици

Животинските скелети имат доста голяма прилика с човешките от снимката.

8

Анонимен

преди 2 седмици

Българския Инди Джоунс се наака

7

пфу

преди 2 седмици

"шарапана" е турска дума. Как може да използвате за тракийско светилище чужди думи и то на поробителите ни!

6

Анонимен

преди 2 седмици

И кво ? Вади червата на агънцето или теленцето разглежда ги и ходи да чукне майка си или брат си на задна. Да ви пикая на цивилизацията извратена.

5

Фикси

преди 2 седмици

Овчаров му дадоха нов Форд и Траките станаха Римляни..... Само дето траките няма кой да ги защити а Римляните са евроатлантици....

4

РАМЛ Първи

преди 2 седмици

В жертвопринушение са принасяни вегани - това се потвърждава от счукания лимец :))

3

Шиши

преди 2 седмици

Мога да доставя голямо количество отцепници за жертвоприношения! Хляб и зрелища, и доволни плебеи дагоева, но в наши дни зрелищата са по-евтини!

2

бл

преди 2 седмици

"Олтар за жертвоприношения от римската епоха..." Защо повтаряте като папагали "римска епоха". В България в културно отношение може да се говори за "римска епоха" също толкова и като в Австралия. По това време в България е имало напреднала култура и ако може да се говори за културно влияние то е от Балканите към Рим. Не случайно точно в този период Рим има много тракийски императори.

1

Анонимен

преди 2 седмици

Археолозите откриват какво ли не, но никога злато.. златото в джобовете..