92

Барон Мюнхаузен

преди 2 седмици

Няма някой, който да сее повече омраза и раздори от УрсузА, дърта интригантка.

91

Нормална

преди 2 седмици

Русия сега има други задачи, пишат глупости, и не ги е срам,ние да не сме балъци.

90

А ти щеше да бъдеш

преди 2 седмици

До 67. Анонимен. На времето е трябвало щатите и ингилизите да не помагат на голташка пРосия, а да се съюзят с швабите и да си поделят голташка пРосия (както колхозниците се бяха съюзили с швабите да си поделят Полша). Сега щяхме да живеем в един доста по-мирен и уреден свят. . . Кожена лампа за някое спално шкафче! Учи български неграмотнико!

89

Не разбрахте ли,

преди 2 седмици

че на алжирката Имане му отнеха титлата и доживотно е забранен от WBO да се боксира, ЗАЩОТО Е МЪЖ! Четвъртит и отзад забит за LGBTQ-то или голямата част на българите! Малко мъже останаха в тази пее раска България! Май такива новини въобще не се котират тук! Копирайте и разпространявайте преди да бъде изтрито!

88

НЕ ОБВИНЯВАЙТЕ

преди 2 седмици

РУСИЯ ЗА НЕКАДЪРНОТО ВИ УПРАВЛЕНИЕ Г-ЖО ЕВРЕЙСКИ ***

87

Четяки

преди 2 седмици

Из коментарите:какво правим още та не си вземем държавата от тази порнография ЕС и САЩ И ОТ ТАМ ПО ВЕРИГАТА ГЕРБ-ДПС ППУМИЯРИТЕ???ТЕЗИ ХОРА СА ЗВЕРОВЕ КОИТО И ПЕТ ЦЕНТА НЕ ДАВАТ ЗА ЖИВОТА НИ!!! ВРЕДНИ ХРАНИ,БОЛЕСТИ И ХИБРИДНИ ВОЙНИ С МНОГО ПРОПАГАНДА ОТ СТРАНА НА ЗАПАДА,МОГА ДА ВИ ГО ДОКАЖА С ДОКУМЕНТИРАНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА,ЧЕ ЗАПАДА Е МНОГО ГОЛЯМ САТАНИСТ УПРАВЛЯВАН ОТ ЕВРЕИТЕ!!!

86

С ГУСТО

преди 2 седмици

БИХ И РАЗМАЗАЛ ФИЗИОНОМИЯТА В НЯКОЯ СТЕНА.ТОЗИ *** НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЖИВ ВЕЧЕ ОТ ОТДАВНА!!!ДАНО РУСИЯ СМАЧКА ТОЗИ ЛГБТИ ЕС И ХОРАТА ДА СЕ ВЗЕМЯТ В РЪЦЕ ,ЧЕ ЗАПАДНАТА СМРАД,ПРОПАГАНДА ГИ ЛЪЖИ И УПРАВЛЯВА ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ!!!

85

СМЪРТ

преди 2 седмици

За ТАЗИ ДОЛНА И ПРОКЛЕТА ЖЕНИЧКА УРСУЛИТА,ТЯ НИ НАСАДИ ПО ТОЗИ МЕНИПУЛАТИВЕН И ПРОПАГАНДЕН НАЧИН ДНЕС ДА ПЛАЩАМЕ СМЕТКИТЕ НА УКРИТЕ!!! ТЯ ВИ ПРОДАВАШЕ ВАКСИНИ ОТ КОИТО ВСЕ ОЩЕ ИЗМИРАТ ХОРА И ТОВА Е ДОКАЗАНО ОТ СВЕТОВНО ПРИЗНАТИ И НЕПОДКУПНИ ЛЕКАРИ.СПРЕТЕ ДА СЛУШАТЕ ТЕЗИ ИЗВРАТЕНИ МОЗЪЦИ ЕС И САЩ ТЕ НАСАЖДАТ ОМРАЗА ЗА ДА СЕ СБИЕМ С РУСНАЦИТЕ И ПОЗНАЙТЕ НЯМА ДА НИ ПОМОГНАТ ЩЕ СТАНЕМ КАТО УКРИСТАН БОЙНО ПОЛЕ,ТОВА Е ЦЕЛТА НА ЕВРЕЙСКИЯ ЗАПАД ПРОПАДНАЛ!!!

84

БайХой

преди 2 седмици

Американския пудел отново ближе *** на господарите си! Тази живее в някаква паралелна реалност, не мога да повярвам, че е толкова сляпа и проста!

83

Пепа Бойчева,

преди 2 седмици

върлата фенка на Урсулю Фродолайнен не заспива докато не гушне портрета на Баронеса Фон Дер Файзер... Една от най-пр0падналите еФтини ми$$ирки в донос.бг

82

Анонимен

преди 2 седмици

Европейските "лидери" на чело с тази се съдраха да викат срещу "енергийната зависимост" от Русия, а сега обвиняват Русия, че купуват същия руски газ през 2 посредника, и то - Заради собствените си санкции. Е, резултата от това нагло безочие се видя на изборите в Тюрингия. Хората не са глупави, и все някога ще реагират.

81

Анонимен

преди 2 седмици

Май нито едно вярно нещо не прочетох в казаното от Лайен.

80

Българин

преди 2 седмици

Госпожата е 67 годишна.Защо в пенсионна възраст са евродепутати и евроначалници?

79

Ха ха ха,

преди 2 седмици

Копейките се скъсаха да заливат с помия! Те само това и могат! За повече се иска и малко сиво вещество! Колкото до Урсула , ...изключителна личност! Не е като Бункерният Карлик, който даже и име на дъщерите си не е дал! Сигурно има защо?

78

Руя

преди 2 седмици

Как тия ния натресоха за втори мандат тая озлобена алчна застаряваща жена.Тая ще унищожи Европа.Дано Господ я прибере на ония свят да се отървем от нея.

77

Радев

преди 2 седмици

Товаришт Владолф Путлера е доказан психопат

76

Анонимен

преди 2 седмици

Грозен мъж !

75

ФактЪ си е Факт !

преди 2 седмици

От както сащ назначиха Урсула Фон дьо Тен в ЕП , той започна да се РАЗПАДА !

74

жорето

преди 2 седмици

Тая акушерка в кой свят живее

73

gogo

преди 2 седмици

я па тая