21

Анонимен

преди 2 седмици

Редно е да не регистрират нито една фракция от ДПС с емблема, включваща в наименованието си ДПС!Същото се отнася и до левите отломки от динозавъра БСП, произлязъл от БКП!

20

Алекс

преди 2 седмици

Доган уж се води опитен политик и стратег,а забърка тази каша.На практика имаме двама напълно равнопоставени председатели на ДПС Пеевски и Джевдет Чакъров.Изключването на Пеевски е нелигитимно,поради липсата на кворум на заседанието на ЦОБ.Вече е стар и уморен и май времето за пенсия от политиката дойде.

19

Анонимен

преди 2 седмици

Абе когото регистрират електоратът им за него ще гласува поради липса на избор.Затова е борбата.

18

не става

преди 2 седмици

с нека да регистират и двете коалиции,в които участва една партия -ДПС,че де се видело кой каква подкрепа ще има.Има си закони,това не е бит пазар.

17

Малко за политика

преди 2 седмици

Нека регистрират и двете партии ДПС с по една добавка към името. Ето, Пеевси си избра добавка "Ново начало". Коя каква тежест има ще се разбера на изборите. Предвиждам, че Пеевски пак ще накупи гласове в махалите, а това са 150-200 хиляди гласа максимум. Ще влезе в парламента, но от партията му почти нищо няма да зависи. Проблема не е там, а в завладяната държава. Как Пеевски се меси в работата на прокуратурата, съда и специалните служби това е въпроса. Да се сложи край на това ще е нормализация

16

ВетЪрА на ПОДмяната

преди 2 седмици

Този филм го гледахме Атанас Атаносов от малката коалиция Демократична България (Демократи за Силна България на Иван Костов,ПП Зелено Движение , ДА България )създаде ДА България с Христо Иванов , а Христо обучи Кирчо и сие и им направи Продължаваме Промяната . Абсурда ще е 2 ДПС та в следващият парламент ,двойно повече депутати .После коалиция и помирение . На раята честито !

15

Анонимен

преди 2 седмици

Пеевски ги отвя с електронно подадените документи и ако му са в ред съда,който за разлика от ЦИК признава подаването им по електронен път като първи подал ги ще остави неговата коалиция.Гледа се актуалното състояние и то е двама съпредседатели,а не изявленията на Доган,който смята,че има правото еднолично да ги изключва,но какво смята той няма правна стойност в случая.Предстоят ми се струва много походи за демокрация от неговата група.

14

ароматния пръч

преди 2 седмици

Представителите на ДПС в ЦИК вчера настояваха на коалицията на ПЕЕВСКИ ДА НЕ СЕ ПРИЕМАТ ДОКУМЕНТИТЕ,НО ЗАГУБИХА ГЛАСУВАНЕТО С 8 НА 3 ГЛАСА.

13

Бренда

преди 2 седмици

Толкова години бил член на ЦИК и не разбрал,че една партия може да участва в само една коалиция.За дублиране на имена е когато се отнася до различни партии.Върховният административен съд ще остави едната коалиция,но се съмнявам ЦИК да регистрира и двете коалиции,там повечто са правнограмотни хора.

12

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

Нямаше да ме е яд на ДПС, ако ромеите си имаха партия, а не гласуваха за ДПС. Тогава ДПС щеше да си е под 4%. Обаче...

11

Демултипликатор

преди 2 седмици

България имаше десетки удобни случаи да разкара потурнаците, човещината на народа му изигра лоша шега, при дьонметата няма благодарност и признателност за разлика от кучетата, само дебнат кога да забият нож гърба на Родината! Няма друга държава която да не е разкарала турското културно наследство след освобождението си! Всички знаят, че турците са нехора, дори и арабите!

10

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

Не си слагайте снимка на Асенча и на трактор, че ще бъдете банати във ФБ. Между другото, все тая коя абревиатура е изобразена на бюлетината. Умния ДПС избирател му е през оная, бюлетината директно му е попълнена. Не са нужни печати щ, имена на партии, номера...

9

ППДЕБЕЕЦ

преди 2 седмици

Това е резултатът от съдебните реформи, хаха. Правителство не може да се състави, партии не могат да се регистрират...изобшо, евроатлантизъм се лее отвсякъде. И както каза оня ден Диляна Гайтанджиева, била е цензурирана във ФБ ,арадинсни ка на Асен Василев, приета от ИИ за порносъдържания. Цялата ни държава е едно поррно.

8

Турко-циганска драма

преди 2 седмици

Това е цената на българската добронамереност, башибозук в народното събрание!

7

баба мара

преди 2 седмици

а какво ще стане с парите златото флашките с компроматите те са важнитекакъв доктор е сокола по какви науки кои университет му е присъдил титлата

6

Далавера

преди 2 седмици

Регистрирайте БСП 1 , БСП 2 и БСП 3 - за да сте конкуренция на ДПС 1 и ДПС 2 щото тези явно нямат проблем етническа партия да има 50 партий във властта! После питайте за юса визи.

5

Undefined

преди 2 седмици

Га ползваше финансови ресурси от Пеевски, бай Ахмед не рева. Сега обаче иска да прави "Демокрация без Пеевски". Добре, ама досега с Пеевски какво беше? Феодализъм ли?

4

А.Колев, пасе кози

преди 2 седмици

Доганистите, нали са с чужда регистрация, ще получат неприятна честитка. Като мине срокът за регистрация, Драганчо/Петканчо, шеф на малката партия, подкован от Делянчо, с един хвърчащ лист ще оттегли коалицията от участие в изборите, нищо незаконно няма да има в това.

3

Анонимен

преди 2 седмици

ако изчезне от политическата сцена дпс,бсп, герп и възраждане+итн, България може и да дръпне напред

2

Анонимен

преди 2 седмици

Пет пари не давам за Дупесе