21

Абе Анчо

преди 2 седмици

До Анонимен - Абе Анчо, лекари има, учители има, обаче не са *** като агресивните откачалки които се натискат навсякъде по медиите и си показват простотията. Запомни , умните и качествени хора не са агресивни и не се навират навсякъде. Повечето хора са некачествени и не стават и за *** за зеле. Батко ви ви го каза право в кривогледите очички.

20

Анонимен

преди 2 седмици

Абе хора...лекари няма, учители няма, полицаите са заети с цирковете на партиите. Бедност, която вбъдеще само ще се задълбочава. Каква превенция, м? За какво говорите изобщо?

19

Анонимен

преди 2 седмици

Какво има за се говори при положение че темата е обсебена от НПО-та със съмнително финансиране? Когато се изчистим от тях,тогава може да се получи обществен дебат.

18

Мен

преди 2 седмици

А психическия и вербалния тормоз защо не се гледа.ти можеш ли да траеш ,жена която сутрин обед и вечер те ръба като кисела краставица? Нарича те какво ли не и на края когато трябва да си замълчи се изкарва жертва.Стига с тъпотиите ,човек живял ли е цял живот в такива среди чакай да стане по различен.

17

Анонимен

преди 2 седмици

Време е за"Грузинския Закон!"

16

Анонимен

преди 2 седмици

Добър опит. Няма да приемем истамбулската конвенция. Тя е специално за да предпазва най-наглите златотърсачки да не получат каквото си търсят.

15

Бай Иван

преди 2 седмици

Демокрацията възпита три поколения момичета да скачат на врата на дебеловрати младежи с 100 думи в речника, какво очаквате да стане след това ;) ?!?!?!

14

Анонимен

преди 2 седмици

Снощи у съседа отгоре ставаше нещо пак и то не за първи път. Напиват се и се почва, не зная защо не си тръгне тази жена.

13

ПФ

преди 2 седмици

Всичко започва от възпитанието в семейството. След това в училище. Последните поколения са изтървани и не стават. Малцинствата също не стават. Чуждите култури от Азия и Африка и Близкия и Далечния Изток също не стават за интеграция в България. Домашното насилие е само елемент от пъзела.

12

Анонимен

преди 2 седмици

Каква превенция? Преди дни някакъв получил споразумение с прокуратурата за 400 часа обществено полезен труд и 400 лв. разноски по делото, задето пребил жена си с кол. Ако си комплексиран ***, няма какво да те спре да вилнееш.

11

Анонимен

преди 2 седмици

Точно насилието е моделът на поведение в България! Кога ТОЛЕРАНТНОСТТА И ЕМПАТИЯТА ще станат модел на поведение? Сигурно когато си отиде и последният комунист русофил. И когато в тази държава институциите се научат да зачита човешките права, за което ЕС ги задължава. Защото държавата също убива!

10

Лизвийски мобилизаци

преди 2 седмици

Ширинке, вървете във Факултето и им говорете!

9

Анонимен

преди 2 седмици

В България говорим за разпад! Разпад на партиите, разпад на модела. Всичко се разпада!

8

Анонимен

преди 2 седмици

То с приказки ако ставаше досега да сме първи във Вселената по всичко. Тя превенцията започва с първоте и другите 7 години

7

Анонимен

преди 2 седмици

лесбийките от нпотата ще кажат ли на майките да не си колят децата? на внучкитеда не си колят бабите? на жените да не си убиват мъжете?

6

Зозо

преди 2 седмици

Тая Ширин що не иде в Афганистан да пропагандира Конвенцията?

5

Анонимен

преди 2 седмици

А защо не поканиха Нинова? Тя говореше за това само за парлама.....

4

Анонимен

преди 2 седмици

Защото в България няма домашно насилие.. Чат пат има напълно законен олимпийски бокс, ама то си е олимпийски спорт..

3

Белфаст

преди 2 седмици

Домашното насилие е разпространено предимно сред малцинствата, селските кочини и между хората с ниска или никаква култура и възпитание. И за тези се полагат толкова грижи и се харчат безумно много пари ? Файда - йок, както казват вашите братовчеди от южната съседка.

2

инфлацията и

преди 2 седмици

скандалите са свързани . отключват налудности . всеки ден има . домашно , магистрално , шофьорско полудяване и насилване , натискане . Да .