42

Ангелина

преди 2 седмици

Румяна Коларова ,скоро не зная ,кой ще и плаща "задълбочените анализи",след като продължи филма "Момчето си отива "- втора част,свързано с този ,който тя брани " с нокти и зъби" ,като "разярена хищна хиена",заедно с Харалан Хараланов и такъв култ към личността и придворно лакейство ,не е имало и по времето на Тодор Живков.

41

Одеве цвъкнах

преди 2 седмици

Пискюли гофна демек cpaх

40

Анонимен

преди 2 седмици

Идва Новото начало! Идва новият началник на Бойко - Глиган Дебелян!

39

Наблюдател

преди 2 седмици

Истинският конфликт всъщност , не е Пеевски и Доган , а Пеевски и ...Радев ! Агент Сава просто го активириха, да саботира европейският път на България!

38

Анонимен

преди 2 седмици

А бюлетините?

37

КОЙ РЕВЕ ЗА ДОГАН..?

преди 2 седмици

НАЙ МНОГО РАДЕВ, РАШКОВ И КИРИЛ ПЕТКОВ...... ПО ДОГАН ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ НА ЛЕВСКИ....

36

Бренда

преди 2 седмици

При мен винаги първия печели,сега като ги запишат,че са ги подоли в един и къщи час ще имат възможност да ги огледат допълнително и да си изберат.Аз избрах Диона!Диона Президент!

35

Бренда

преди 2 седмици

Шиши им го нашиши ще реши съдът след решението на ЦИК днес паралелно да приемат документите и на двете крила,въпреки несъгласието на висок тон от тримата представители на ДПС Доган.При това положение каквото и да реши ЦИК,съдът да даде предимство на Пеенски е с по-голяма вероятност,като председател на парламентарна група,отразено в протоколите на Народното събрание.

34

БЪЛГАРИ --ЛЪЖАТ ВИ!!

преди 2 седмици

ИЗБОРИТЕ СА ПРЕДВАРИТЕЛНО НАГЛАСЕНИ И ИЗЧИСЛЕНИ ОТ ДОНОРИТЕ НА КЕША----ЗА ДА СЕ ЗАПАЗИ КОРУПЦИЯТА У НАС----БЕЗ НЕЯ , ВЛАСТТА УМИРА...!

33

НЯМА ВОЙНА ....

преди 2 седмици

ЦИК---ВЪРТИ ДАЛАВЕРИТЕ НА МИСТЪР КЕШ , ЗА ДА СИ ПЪЛНИ ГУШАТА !!!ИЗБОРИТЕ --СА ПРЕДВАРИТЕЛНО НАГЛАСЕНИ И ПЪЛНО ФАЛШИМЕНТО!!!!

32

СМЕХ...И ГЛУПОСТИ!

преди 2 седмици

ЕЛЕКТРОННИЯ ВОТ С МАШИНИТЕ ---Е ПЪЛНА ЛЪЖА , ТОГАВА , ЩОМ ЕЛЕКТРОННИТЕ ДЕКЛАРАЦИИ СА НЕВАЛИДНИ И НЯМАТ ТЕЖЕСТ!!!-----ЯВНО , ТУКА СЕ ВЪРТИ ДАЛАВЕРА НА МИСТЪР КЕШ---ЗА ДА ИМА КОЙ ДА МУ СНАСЯ СУХОТО , ОТ ОБРЪЧИТЕ ОТ ФИРМИ И ДА СИ ПОЛУЧАВА "ПОРЦИИТЕ" РЕДОВНО ОТ ХИДРОИНЖИНЕРА!...ИГРИЧКАТА Е ЯСНА!!!!!!!!

31

Алекс

преди 2 седмици

Няма война.Глиганът вилнее и хапе наред.Соколът мишкува и не може да се открие.

30

Ха ха ха

преди 2 седмици

Бързо бързо започнахте да лижете зад ни ка на прасето.

29

До пълни глупости

преди 2 седмици

Какъв електронен вот са малините?Пишеш пълни глупости.

28

Като чета

преди 2 седмици

Глупостите и ск, од, умията на разни, социолози, политолози, журналисти и тям подобни празноглавци на смях ме избива. Какво е това "сложно" нещо, което се случвало. Много просто нещо се случва новодошлия шеф на мафията ДПС иска да разкара стария. Въпросът е кой е по-силен и кой кого ще прецака.

27

О,па

преди 2 седмици

Фронтмен Шиши,Бек -вокал Баце.

26

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ:

преди 2 седмици

ЩОМ ЕЛЕКТРОННИТИ ЗАЯВЛЕНИЯ , НЯМАТ ТЕЖЕСТ И НЕ СА ВАЛИДНИ---ЗАЩО ЕЛЕКГРОННИЯ ВОТ ТРЯБВА ДА Е ВАЛИДЕН !?????????????????????ЗНАЧИ ---ВСИЧКО ДО ДНЕС Е ПЪЛНО МЕНТЕ...ВСИЧКИ ИЗБОРИ С МАШИНИ , СА ФАЛШИВИ И НЕВАЛИДНИ!......КЪВ ДОЦЕНТЕ , ТАЯ ПРОСТА ***, БЕ....ХА,ХА,ХААААААА

25

Елементарно Уотсън

преди 2 седмици

До Анонимен 14...То пък една партия не българска ще се избият вместо да я забранят. Всички знаем, че турците гласуват под строй по заповед на Доган на етнически принцип, а Пеевски плащаше на ромите до сега. Хайде в Германия да създадат подобна партия при положение, че има милиони турци да видим как ще стане...

24

Посолството

преди 2 седмици

Когато се види кой печели от целия цирк ще се разбере кой е клоун и кой е магъосник.

23

До 23 Посолството

преди 2 седмици

Вари го,печи го каквото и където да стане все Бойко е намесен в коментарите ви..Вече ставате смешни ,може да го обвините и за атентата срещу папата или срещу двете кули в Ню Йорк!?!