10

Рибар лодкар

преди 2 седмици

Подобно описание на потъването на яхта за 50 -100милиона буди не само недоумение ,а и дружен смях от хора които поне малко разбират от пояси лодки и подобни..Всяка луксозна лодка има обем въздушни помещения в себе си,които са "фабрично херметични" нямат люкове и капаци и дори лодката да се "катурне" с дъното нагоре и да се напълни изцяло свода корпуса остава над водата.В наивноно описание на шкипера въобще не става дума за 73 метровата мачта и огромното платно към нея те в какво положение са

9

Анонимен

преди 2 седмици

Някой е предизвикал локлно торнадо, в същото време е изпратил подводница с водолази, за да оплете яхтата с метални въжета и куки, и да я дръпне за кратко надолу и да я потопи! Това искате да ни кажете, нали? Конспиратори пр00сти! Много ви е развинтена фантазията.

8

2

преди 2 седмици

Умират Пича, дъщеря му, шефа на Морган Стенли и жена му, адвоката и жена му! В същия ден умира и партнира на Пича, блъснат от камион докато прави джогинг!Някой може ли да сметне процента на случайностите?

7

1

преди 2 седмици

Пича със своя партньор имал софтуерна компания. Аналитичен софтуер, който продавал на ЦРУ и ми5. Толкова успешен че Хюлет Пакард решил да я купи. 14 милиарда сделка. Посредник на сделката е била Морган Стенли. Хюлет правят одит и се оказва че компанията е надценена с 4 милиарда. Започва дело. Пича е екстрадиран от ЮК в УСА. Остава 2г под арест. Делото приключва с пълно оневиняване. Събирането на яхтата е празненство за победата! Пристават шефа на Морган Стенли и адвоката на Пича. Яхтата потъва.

6

Мдаа,

преди 2 седмици

Това е килова яхта от висок клас. Тя може да направи овъркил и отново да се изправи без значими поражения. Тук рабтата мирише.

5

юнгата

преди 2 седмици

Яхтата е потопена контролирано и умишлено.Това въобще не са обяснения,и същото ще Ви каже всеки професионален моряк.Съседната яхта защо не е потънала?Този кораб може да бъде потопен само при жесток щорм в скали.Той и Максуел беше паднал от яхта и се удави,горкия,без никой да види.Питайте завода производител,как потъва такава яхта.В ютуб има филми с нея.Не е кой знае какво,но е прилична,скъпа и отлична яхта.

4

Раиси

преди 2 седмици

Понякога само нашият Господ Бог разполага.....Амин.

3

бл

преди 2 седмици

Екипажът събудил всички, яхтата потънала за 15 минути и за всичкото това време не са успели да излезнат на палубата.... Мдааа, твърде много несвързани твърдения и липса на логика.

2

Капитана

преди 2 седмици

и екипажа в дранголника до кат не кажат кой плати потапянето. Не може 20 възла вятър да потопи яхта от този клас.

1

Анонимен

преди 2 седмици

Нали беше торнадо, са се оказа че яхтата била нскопосано направена и управлявана.