185

Шиши Кеш

преди 2 седмици

Още един злокачествен Тумор е изрязан, но лошото е, че остават разсейките, чийто пипала са се впили дълбоко в държавата и смучат ли смучат народната кръв .

184

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 2 седмици

Време е госпожа Техноимпексова да бъде изпратена достойно подобаващо с камъни,павета,сопи и храчки на политическото Бунище за век и веков, там, където отдавна я чака нейния патрон - Ай дука от Драгалевци.Амин.

183

Бунтата

преди 2 седмици

МНОГО КЪСНО Я ГОНИТЕ ТАЗИ ОВЦА!!!!ЕДНО,ЧЕ СЪСИПА ПАРТИЯТА,ВТОРО Е ПОДВОДНИЦА НА БАНКЯНСКИЯ *** И ИЗПЪЛНЯВА НЕГОВИ ЗАПОВЕДИ ЗА УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

182

Благоев

преди 2 седмици

Тая костовиска лицемерна унищожи сто годишна партия...трябва да отговаря..

181

Кеф!

преди 2 седмици

С една дума обяснено!

180

Fi

преди 2 седмици

Браво, ама дясната и ръка В. БОГДАНОВА Нови Искър дето с брат и Л.Богданов и мазното петно Р.Богданова къде ?Колко откраднаха тези въшки от Нови Искър и Курило с помощта на *** от общината. Познавам хора, на които пък гейчето Ю.Богданов завлече 16000 и никой не ги пипа, защото са наши партийни другари

179

То

преди 2 седмици

Не остана "цяла" партия в развъдника за кучета

178

Столтенберг

преди 2 седмици

Най добре страйкърите да минат през тази прокълната територия и да се приключва с това мизерно племе.

177

Чао на другарката!

преди 2 седмици

Сега вече Нинова няма вече да се оплаква ,че само демокрацията и е отнела много неща, ето че и собствената и партия сега и отне и то всичко. Въпреки това, аз съм убеден, че през цялото си партийно управление тя тайно работеше за руския шпионин Бойко Борисов- дс-агент Буда.

176

Банкеръ

преди 2 седмици

Абе другари може да останете извън Парламента.Тогава пак мандри ли ще обирате.С празни обещания от новите лица няма да стане,с Ролса на Бенчо Бенчев хептен.Др.Нинова поне беше предвидима.

175

Анонимен

преди 2 седмици

Не случайно ДПС се пеше почти по същия начин като БСП. Сега чегъртат и на двете места.

174

България трябва

преди 2 седмици

Да си внесе работодатели от чужбина и политици тукашните са импотентни креатури на ДС и не стават за нищо!

173

Какво пише

преди 2 седмици

Тук не е с?Секс клуб?!Явно хората Ке бъркат.

172

Анонимен

преди 2 седмици

Най-добре тази партия да не се регистрира!

171

RED FLAG

преди 2 седмици

БСП отдавна е изчерпана като лява червена партия, трябва нова алтернатива такава партия. Бойко създаде алтернатива на СДС като синя дясна партия и пожъна успех, а СДС се изтече в канала...

170

Анонимен

преди 2 седмици

Ся не разбирам ама май трябва kAпейките и те да реват. Нали тая докара решетников да помогне да изберат кремълската марионетка във властта Зеления Чорап? Или kAпейките сте на директно подчинение на мутрофеева чрез главния Копейкин па и тия ако дадат некой сандвич ше викате и за тех, нали kAпейки?

169

Анонимен

преди 2 седмици

иии язък. И след изборите: всички вън. Забравяме ви. Няма липсвате на никокго.

168

poto

преди 2 седмици

червените хмлери се само изяждат като паяци в буркан,явно малко е останало за крадене

167

4

преди 2 седмици

Подаде оставка сама слез крах на изборите!Точка!Не искам ама сега пък искам-дай ми куклата на ти парцалите!Правилно е изключването-оздравително, а и човек трябва да има някакво достойство!Митеран загуби изборите и сам изчезна от хоризонта в името на Франция-така се прави!Какви са тези врачанско-шопски трикове?Вън от партията!З а такова поведение знаете след девети някои глави хвръкнаха-Трайчо Костов!Глава да пада-власт да не пада е казал народа!Корабът потъва , а тя стои на мостика!Вън!

166

Анонимен

преди 2 седмици

С какво ще запомня Нинова- как прегръщаше козичката на баба Дора...малиии умопомрачителна лицемерка!