85

To

преди 2 седмици

Тоя клоун от кога стана компетентен по политически въпроси, баси , всеки 2ри в тая държава е закачен на някаква хранилка ,и говори каквото му се нареди, държава на кукли *** конци

84

Анонимен

преди 2 седмици

Ех Лозане, Лозане и по медийте само втароразрядни навталинена чучула се обаждат, споко.

83

Коментар

преди 2 седмици

Когато господ е създавал тварите и човека, не е мислил че дарбата им да се множат ще се изврати в желание да се барат и дупчат по дупките от скука. Човека има едно и също за предимство и недостатък. Способността му да мисли му дава възможност както да се развива така и да се самоубива. Ако сматте за нормално хомосексуалното поведение, то защо да не е нормално самодрогирането. Нали и двете са въпрос на личен избор. Нека да има свобода на пропагандата на наркотици и така всеки сам ще си прецени.

82

Ангелина

преди 2 седмици

За първи път Георги Лозанов е казах нещо остроумно и истина ,макар и не съвсем вярна за политиците и политическите процеси в страната ,които той непрекъснато анализира ,не зная като какъв експерт .Същото определение,което той е направил за политиците се отнася и за него. Интересно е ,какво ще "работи" той ,след като свърши "некачествения материал" и поръчковите медии ,които го канят. Жалко ще бъде, не за него,а за многото му папионки ,на които не им е дошъл реда ,за да се рекламират на екрана.

81

Анонимен

преди 2 седмици

Англичаните имат един хубав лаф, Лозанов - It takes one to know one. В смисъл, за да разпознаеш определени недостатъци е необходимо ти самият да ги притежаваш. Та така...

80

голям мишок

преди 2 седмици

лелка с папионка

79

Анонимен

преди 2 седмици

Лозанов откъде да знае, че сега във Франция се прие същия закон за чуждестранните агенти? Той знае само руски език

78

Анонимен

преди 2 седмици

Лозанов беше комунист, когато трябва, после стана демократ, когато трябва. Но нещата отиват към ЛГБТ.....

77

Анонимен

преди 2 седмици

Прав е, ментетата са неговите ПП-ДБ. Втората ръка са статуквото. Време да дадем властта на останалите.

76

Анонимен

преди 2 седмици

Любимият закон на Путин за чуждестраните агенти всъщност е окраднат от Щатите ! Но тази подробност я пропуска този набеден за медиен експерт.От де изпълзяха толкова експерти де нищо не вършат а само глупости ръсят? Не вярвам Путин да им плаща заплатите.

75

На снимката

преди 2 седмици

виждате нагледен пример за некъпан пфендел втора ръка,пр0дажник и менте с налудничав поглед и папионка...

74

Анонимен

преди 2 седмици

Медийният "експерт" май много се е объркал за това кой точно патентова "закона за чуждестранните агенти". Както винаги първи са САЩ, после чак Путин. Ама сега и Путин е виновен, че е дезинформирал Гого Лозанов, който всеки ден следи новините, които Америка за България му изпраща в Телеграм.

73

Анонимен

преди 2 седмици

Тоя още ли ще ни поу4ава ,нещастливец !

72

Той е втора ръка

преди 2 седмици

Георги Лозанов е втора ръка интелектуалец, та затова определя всички около себе си втора ръка!

71

Анонимен

преди 2 седмици

То и Лозанов е вече трета ръка употреба, ама на, гледаме го, слушаме го, че и го четем. За съжаление, и животът ни стана втора употреба.

70

Анонимен

преди 2 седмици

Гого Лозанов на западна хоанилка от десетилетия. Рабирам опасенията му.

69

Анонимен

преди 2 седмици

ДА! Не само партиите, а всички,които лаладжийствате по продажните медии сте не втора,а двайсерт и втора ръка б**К*ук! Тоя рошавия джендърляк вместо да дава оценки на другите,да погледне жалката си и гнусна особа! И да не лъже,че по времето на Живков гейовете ги пращали в затвора,защото рошльото не е бил там! Държавата е длъжна да пази децата на БЪЛГАРИЯ от изврътеняшките сатанински домогвания на шошоро НПО!!! Всички родители сме с огромни благодарности за приетия закон!!!

68

нн

преди 2 седмици

Медийният експернт нещо не го бива в политическите анализи, слаб е в тази материя.

67

баба мара

преди 2 седмици

този чиляк откри топлата вода не се ли усещат че стават досадни

66

Анонимен

преди 2 седмици

А нпотата имат ли работа в гащите на децата? Полезния *** си ти май