Снимка БГНЕС

На политическия пазар има само стоки “втора употреба” или откровени ментета. Това заявява в интервю за „24 часа“ медийния експерт Георги Лозанов.
 

Той смята, че ако у нас не надделеят евроатлантизмът и върховенството на правото, ще дойде българският Путин и политическият пазар чисто и просто ще затвори, както стана в Москва.
 

Наивно е да се мисли, че “Възраждане” могат да се интересуват от нещо друго, освен от формирането на антизападно про-Путиново мнозинство в българското НС, смята Лозанов. Той се аргументира с приетия закон „пряко пренесен от Русия“. „Големият им пробив е, че привлякоха и политици, които се заявяват като евроатлантици“, смята Лозанов.  Етикетът “нетрадиционна”, вкаран в закон, е предупредителен изстрел от страна на държавата, че всеки, който не е хетеросексуален, е второ качество, твърди той.
 

„Това им даде кураж веднага да предложат следващия любим закон на Путин - за чуждестранните агенти, който вече ще даде основания за същински “лов на вещици”, смята медийния експерт. Така България щяла да кандидатства за членство в камерния клуб на “полезните идиоти” в ЕС, които подкрепят диктаторския режим на Путин.
 

Държавата няма място в гащите на гражданите, освен тоталитарната, която гледа да се напъха навсякъде, включително и там. Хитлер праща хомосексуалистите по лагерите, а в България през комунизма са изправени на съд, казва Лозанов.
 

И накрая припомня, че: „Политиците в парламента, както е известно, закон не ги лови, единствените, които могат да ги спрат, са избирателите.“

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase