39

Анонимен

преди 2 седмици

Я защо не писахте, че в Община Дупница също има протест?

38

Анонимен

преди 2 седмици

Bravo na tia koito se sybudiha vPleven

37

Анонимен

преди 2 седмици

Безводието идва от строителните работи. Едната чешма на изхода на Дунавци пресъхна.

36

Анонимен

преди 2 седмици

Рилската вода е каптирана за софиянци. Язовир "Искър" е едно, наличието наа вода в него - дтуго. при Ренета Иджожава спешно се строи нов водопрпвд с нови каптажи от Рила.

35

Анонимен

преди 2 седмици

Докато не започнат да глобяват и отнемат концесии няма да стане. ВиК дружествата им е все тая какви са загубите по трасето-накрая винаги си вземат 5-цифрените заплати.

34

Анонимен

преди 2 седмици

За милеещите за комунизма- айде на Ленински съботник да строите безвъзмездно. После обратно в трудовия лагер! Действително българските водния ресурси са огромни и проектирани единствено и само от Царско Борис.

33

До 31

преди 2 седмици

Сега като ги няма комунистите защо демократите не строят язовири и водопроводи? Защо не построиха АЕЦ Белене като имат готов проект и почти цялото оборудване?

32

50

преди 2 седмици

До 80% ЗАГУБИ на вода по "мрежата" на ВИК. Тва се вика- некомпетентност, некадърност, безотговорност и безхаберие и посредственост. Инак тез некадърници искат вие да плащате за тва.

31

До 30

преди 2 седмици

Не знам дали осъзнаваш, че проектът за един язовир е 85% от работата.

30

До 28

преди 2 седмици

Те много неща са "започнати" като идеи и проекти още около 1900г. Правили са проучвания, имали са идеи.......но нищо не са построили! Всичко което ползваме днес е реализирано и построено след когато идват комунистите на власт. И то повечето от тия язовири са построени в рамките 3-5 години. Смятайте при ония технологии и примитивни машини и пак са ги строили по бързо от сега.

29

DO 27

преди 2 седмици

Айде си провери пак информацията. Язовири Искър е започнат 1924г. от кмета на София Иван Иванов, близък с Борис III. 88% от водния капацитет на България е проектиран по Царско време. Всички проекти са от тогава.

28

До 27

преди 2 седмици

За домашно, бедняко ТКЗС-ар, прочети кой в инж. Иван Иванов и какво е започнал 1924г..

27

До 23

преди 2 седмици

Лъжец нагъл! Не заблуждавай хората! Всичко е построено от комунистите! Ето 10-те най големи язовира и годината в която са завършени и пуснати в експлоатация: 1. Искър (1950г) 2. Огоста (1987г) 3. Кърджали (1963г) 4. Доспат (1967г) 5. Жребчево (1965г) 6. Студен Кладенец (1958г) 7. Цонево (1974г) 8. Тича (1973г.) 9 Батак (1959г) 10. Камчия (1973г). И още стотици стотици по малки язовири и хиляди каптажи, водохващания и водопроводи. А при царя още са носили вода с менците от реката!

26

До 24

преди 2 седмици

По времето на Бай Тошо, престъпника, са построени малки незначителни язовири за риболов. Всичко смислено, държащо 88% от водния ресурс, е от Царско време.

25

Анонимен

преди 2 седмици

Всичката вода от северната страна на парк Централен Балкан се събира там. Вода има колкото искаш! Много вода има там но се ползва. Не я хващат и я оставят да изтича свободно към Дунав. В Района на Троян и Априлци има много избори и реки. Но в района няма построен нито един голям язовир. Има и много извори и подземни води които стават за пиене но не се ползват. Районите са занемарени. Няма инвестиции и никой не иска да ги развива. А са едни от най красивите места в България.

24

до23

преди 2 седмици

По време на бай ти Тошо ставаме 3ти в света по строителство на язовири, доказан факт. НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ.

23

До 21

преди 2 седмици

Всички ключови язовири у нас са строени по царско време от австрийски хидроинженери. Ако намекваш какво е построил бай Тошо престъпника по времето на руското робство- едно голямо нищо, освен чинията на Бузлуджа, НДК и подобни извращения.

22

Анонимен

преди 2 седмици

Протести за какво?! Защото всичките са свикнали да крадат вода и денонощно маркучът е на зарзавата ли?! Айде малко да посмалят наглостта, а? Една сонда е нищо пари. Ще си сложите.

21

Анонимен

преди 2 седмици

Вода газиш ,жаден ходиш. Какво се построй последните 40 г???.Май само се разрушаваше.А сега тез дето се присмиваха на селяните че били с външни тоалетни да ги видя как ще си използват вътрешните като няма вода?Колко пари се окрадоха от ВиК и продължават да се краде.

20

ВОДАТА НА ПЛЕВЕН,

преди 2 седмици

ЛОВЕЧ И ТРОЯН ИДВА ПО ГОЛЯМ ВОДОПРОВОД ОТ РЕЗЕРВАТА " СТЕНЕТО" В ЦЕНТРАЛЕН БАЛКАН. ПЪЛЕН С ВЕКОВНИ ГОРИ ОТ БУК, ГАБЪР, ЕЛА, СМЪРЧ И ДР. НАВСЯКЪДЕ ШУРТЯТ ВОДОПАДИ И БЛИКАТ ГОЛЕМИ ИЗВОРИ. > НО ХИЩНОТО ОКО НА ДОГАН И ДПС ВЕЧЕ СЕ Е НАСОЧИЛО ДА ИЗСЕЧЕ И ТЕЗИ ГОРИ > ЩОТО ТО ДРУГИ НЕ ОСТАНАХА