12

Льольо

преди 2 седмици

Лудогорец имаше преди мача с Карабах около 210 отбелязани попадения и около 180 получени в еврптурнирите до момента. Има над 60 победи, малко под 60 загуби и около 40 равни мача. Има 4 излизания от групи на лига Европа и 2 участия в шампионска лига. Съдиите и за това ли са им помогнали?

11

Анонимен

преди 2 седмици

Очертават им се осем загуби и голова разлика 0-25 или по-зле

10

MaйMyнaтa

преди 2 седмици

Тия са подлеци, клекнаха на карабах та та да са в групи некви. Ама эа срама който ще берат не им пука, важни са постъпленията, та геловия да е пръв във бг. беэ да се бърка в джоба

9

VladTepes

преди 2 седмици

Срещу такива силни противници ще е трудно без Кабаков - останалите легенди от разширения състав на Лудогорец с черни гащета нямат категория за групите.

8

Анонимен

преди 2 седмици

Направете второто място да дава Лига Европа. Така може би тези в Разград ще се поуспокоят малко, че дори да се издъни главоломно, то 3-пъти по-скъпия им отбор барем пак ще е първи, ама дори и 2-ри да завърши, пак ще играят групи. Може би тогава ще спрат да купуват съдии от 4-ти, 5-ти кръг, и ще изчакат поне до полу-сезона. И за тях ще е по-добре. Не знам колко са разходите им за съдии и дали ги таксуват на мач или имат флат-рейт, но поне имиджа на БФС и съдийската комисия би се поизчистил.

7

Анонимен

преди 2 седмици

До 6 и Ботев Враца да влезне в групите ще направи два равни и победа. Лудогорец трябва да бъде забравен в Бг

6

Еми пак си оплетоха

преди 2 седмици

кошницата! Видях премиите в груповата фаза на турнира само оттам 4 300 000еврака,след това за победа 450 000, равен 150 000 ,слагам им 1 победа и 2равни,станаха 5млн. Е ходи ги гони! Левскар съм,обаче евала им за мениджмънта и организацията. Там се знае кой кара влака и скоро нито Левски, нито особено пък"тирето" ще ги стигнат!

5

Анонимен

преди 2 седмици

Поне отбори ще срещне Лудогорец,Уви, Лудогорец не е български отбор.

4

Анонимен

преди 2 седмици

Лудогорец за да функционира като клуб има необходимостта всяка година да играе в групи на евро лига. До тук добре, проблемът който създават е, че поради ниския коефициент на България имат страх да не би някоя година да не са шампиони. Тогава има шанс и да не играят в групи. От целия този страх правят глупости и подреждат мачове, купуват съдии. Поне за второто място да оставят първенството да си е честно, но не те от страх, че някой да не би да ги измести някоя година и го правят да е грозно.

3

ВАР

преди 2 седмици

Сега и ВАР не може да ги спаси. Ще лъснат корумпираните им ддупета

2

Deep Zone

преди 2 седмици

8 загуби за делиорманци, а най-хубавото е, че няма да продължат никъде след това. :) Хубаво е!

1

Анонимен

преди 2 седмици

Лудогорец съсипва българския футбол.