10

Мен

преди 2 седмици

Необразовани,Нечистоплътни,Заразни ,Мръсни хора които не спират да се размножават и да сеят зарази !И всичко идва от там ,че са необразовани! Раздайте им презервативи и противозачатъчни да спрат да се множат като нашите египтяни тука по махалите дето търсят само помощи!!!

9

глупава копейка

преди 2 седмици

Гаден мръсен колективен запад. Вместо да се предаде и да остави фашиста путин да напада и окупира която си страна иска, те ще ми харчат пари за въоръжение.

8

Анонимен

преди 2 седмици

Тва са два пъти парламентарни избори в БГ.

7

Анонимен

преди 2 седмици

Сравнете мащабите: Колективният запад /групата Рамщайн/ хвърля стотици милиарди за разпалване на войната в Източна Европа, а ООН отделя $100 милиона за справяне с 10 броя хуманитарни кризи.

6

Запознат

преди 2 седмици

Повечето от тези държави имат достатъчно пари да се финансират. Никой не ги кара да правят по 6-7 деца. Въобще тази политика за помощ на третия свят нито е достатъчно нито нещо променя ситуациите там. Единственото решение за равенство по света е да спрат войните и да спрат да подкупват чужди правителства. Нещо което не се харесва на войнолюбците и борците за демокрация от САЩ.

5

Хахаха

преди 2 седмици

На Украйна някое друго трильонче а за хуманитарна нужда 100 млн. Украйна все пак е по-важна от света.

4

Анонимен

преди 2 седмици

Ние искаме пак да отпуснем хуманитарна помощ на Китай, но първо трябва да измислим, как да ги докараме до криза и война. Затрудняваме се, беше лесно през 19-20 век.

3

Анонимен

преди 2 седмици

Ние от Запада правим кризи, престъпления, преврати и войни в Третия свят, на които отпускаме хуманитарни помощи.

2

ХУМАНИСТ

преди 2 седмици

ВЕДНАГА БОГАТАТА БГ ДА ОТДЕЛИ И ТЯ НЕКОЙ И ДРУГ МИЛИОН В ДОЛАРИ > откъде ще ги вземе ли ? > АМИ ОТ НОВИТЕ ВЪНШНИ ЗАЕМИ С ЛИХВИЧКИ

1

Анонимен

преди 2 седмици

Браво. Много хуманитарно мероприятие.