95

Анонимен

преди 2 седмици

10000 укри са положили морни телеса по руските земи. Това е успех?

94

Реалист

преди 2 седмици

Продължаваме да бръщолевиме врели-некипели за Курск за да не стане дума за разгрома в Донбас, а там се решава войната.

93

Ahmak perekendetata

преди 2 седмици

бяха най-смелите и най-бързите в бягството си назад.

92

Анонимен

преди 2 седмици

А истината е съвсем друга ....

91

Алекс

преди 2 седмици

Апти Алаудинов и сбирщината "Ахмат" бяха първите,които се изпокриха по горите пред настъпващата украинска армия.Иначе много го бива в приказките.

90

Щом

преди 2 седмици

Ройтерс е източника на това безценно писание,не трябва нито секунда да се съмняваме в достоверността му!Това е единствената медия, която няма зависимости и предава истината такава каквато е.

89

САЩисан Путов

преди 2 седмици

Добре,че беше Майдана,че Украйна да се откъсне от тоталитарна имперска Русия. Беларус не направи Майдана и си тегли последствията.Колко жалко е да си протеже на Путин,другарю Лукашенко!

88

Анонимен

преди 2 седмици

"какви оръжия има Русия,какви оръжия има НАТО, вие сте невменяеми. " Невменяем си ти,който си гласувал за румения ***.

87

Путов

преди 2 седмици

Не става дума за България,а за Русия. Ние не воюваме с Турция,а Русия воюва с Украйна. Дядо ми е воювал в Балканската война при Одрин с двама български турци,които са имали задача да осигуряват дърва за обоза, бе крокодил-кос.

86

Анонимен

преди 2 седмици

В полетата на украинските Донбас, Луганск,Харковь, Запорожие, Херсон, Крим гният доста руски ***, така наторяват украинския чернозем за десетки години напред.Руските майки дълго ще носят черни кърпи. Язък ,че ние българите им правихме хубави деца по черноморските плажове.

85

Кос

преди 2 седмици

До Путов ами *** в Кърджали да се наслушаш на български имена ве, девисил.

84

САЩисан вие на луна

преди 2 седмици

До тоти Да, а на майдана няма да има кой да излезе, защото ще мобилизират и майките на бандерите. Начетох се глупости за днес от Днес...почивка.

83

Путов

преди 2 седмици

Вижте само какви "руски" имена и си правете изводи какви "руснаци" изпращат да *** в Украйна.

82

Анонимен

преди 2 седмици

Какви оръжия имала Русия, какви оръжия имало НАТО. Вие сте невменяеми бе. Нека сега ви обясня. Преди два месеца бях в Странджа. Там има командировани военни, да пазят границата. Автопаркът им - 2 УАЗ-ки, един КРАЗ и идин ЗИЛ, който бил много проходим, безаналогов в БА. Липсваше им само надпис "20 години България в НАТО". И 40 години да напишат, няма да е грешка, защото и след 20 г., пак тях ще ползваме. Кугарите за бой не ставали, а и пожари не гасят, а за кво са ни тогава. Поне хартиени F-к има

81

alex

преди 2 седмици

да бе наборниците не били обучени - просто са лигльовци

80

хи хи хи

преди 2 седмици

М дааа, много украинци влязоха в Курска област. Въпросът е КОЛКО ще излязат. До този момент минус 7500, за кефа на Шмръкльото

79

Малък Праз

преди 2 седмици

Изключително БРУТАЛНА пропаганда, както винаги!

78

тоти

преди 2 седмици

Ако Руските майкине излязат на ,,Червения площад ''още много черни забрадки ще трябва да носят ,а на джуджето изобщо не му пука,щото е ,,велик''и се мисли за Наполеон ,а еднодребнаво и зависливо човече ,което нищо добро не донесе на Руския народ!

77

Анонимен

преди 2 седмици

Джуджа си е мислил, преди да нападне Украйна, че били втората по сила военна сила в света.... :))) Виде се, че са последната в Украйна :)))

76

malgiorno a tutti

преди 2 седмици

Определено ще се израдвам ако украинците приложат тихомълком и изненадващо припятския протокол върху РБМК-тата в Курск, ей-така, за разкош :))). Ще е дивашки весело и забавно, даже няма да има нужда да се издига нов олтар на Молох :))).