42

До 31 и 36

преди 2 седмици

Явно не сте в час.Това нищожно петънце незалято с асфалт е достатъчно равно и въобще не трябва да се огражда.Да се минава с кола,мотор,велосипед е безопасно ,но тротинетката е със съвсем малки колелца и не и е пътят да минава от там. и отгоре на всичко със скорост ,достатъчно е широк асфалта.Не говорете наизуст ,вижте мястото и тогава говорете за ,,дупки4 и ограждения

41

Разум,хора,разум !!!

преди 2 седмици

Какъв ремонт бе видялили сте улицъта ? Път като слънце ,защо минава върху ЕДИНСТВЕНОТО каренце от 3 кв.метра покрито с чакъл като навсякъде е асфалт.Защо е без каска,без наколенки ,защо кара бързо ?????!....Ако някое малко дете с колелце се отклони и се спусне от алеите в Южния парк към рекичката Дреновичка и падне във водата и се нагълта с вода ,реката ли ще е виновна?

40

Ами

преди 2 седмици

Да забранят тротинетките! Явно вносителите са наши хора, та затова. Общо взето тротинетката е най-безсмисленото и необмислено нещо на две колела. Да не говорим за цялостната инфраструктура в България, където дори да ходиш няма подходящи места.

39

Анонимен

преди 2 седмици

Чааавето било ли е ваксинирано?

38

Виждам че има

преди 2 седмици

Консенсус, че тротинеткаджийчетата са нагли *** които не спазват никаква правила и постоянно рискуват. Същите типове имат и пари да купят тротинетка. Навремевто така беше с онези малки моторчета тип скутери които гъзарчетата караха без книжка. А къде е пробойната - ако превозни средства които ползват пътя и знаците се управляват от лица без книжки които не познават знаците и закона за движение.

37

Анонимен

преди 2 седмици

Виновен е законодателят Исак Нютон. Отменете законите на физиката. Реформа във физичните закони ще направи Промяната. Просто Киро ще реформира вредните закони и ще сложи Лена да пише нови закони.

36

Анонимен

преди 2 седмици

На запад как може да се обезопасява и да се асфалтира веднага след ремонта само у нас не може. ЗАЩО? ДО КОГА? Трябва ли народа да вземе решението в свои ръце и да раздава правосъдие с лопатите по главите на наглите мафиоти?

35

Анонимен

преди 2 седмици

Дупка няма. Има натрошен камък преди да се сложи асфалт. За да се обезопаси както някои тук искат, трябва да се затвори пътя с бетонна преграда.

34

Анонимен

преди 2 седмици

Що не са паднали още 5-6 като билярдни топки в дупката? Всеки тротинар търси своята дупка да падне в нея.

33

Анонимен

преди 2 седмици

Редовно минавам с колата през такива зарити с камък изкопи, но минавам с подходяща скорост. Младежът с каква скорост се е движел, за да се пребие така?

32

Анонимен

преди 2 седмици

Е, нищо, щом не сте знаели... Едно дете по-малко, какво толкова...

31

Анонимен

преди 2 седмици

Ако не в тази дупка, в друга ще паднат. Не е виновна дупката. Няма да преместваме дупките заради тях.

30

сминдолец

преди 2 седмици

Хиляди случаи има ,когато заради общинско безхаберие и "предприемаческа" наглост ,се оставят необезопасени обекти ,стават злополуки , особено в тъмната част на денонощието, има осакатени ,има смъртни случаи ! Само че богопомазаните общинари и техните ментори винаги излизат сухи от водата ,щото царичка паричка е заиграла вече ...

29

Анонимен

преди 2 седмици

в плевен преди 2 месеца пуснаха тротинетки и се изпопребиха, Дарвин беше прав!

28

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 22 Еми да сложат съответните знаци и маркировка че има изкоп, ама да е видима, а не някой знак сложен легнал на земята. Тогава ако някой се потроши си е негова вината.

27

Анонимен

преди 2 седмици

Трупонетките убиват. Спрете сега. Трупонеткаджиите умират млади.

26

Анонимен

преди 2 седмици

Всички коментиращи срещу загиналото момче като влязат с колата в такък изкоп започват яко да псув***т ама сега видиш ли няма проблем че е разкопано. Само тия с тротинетките били виновни. А иначе като си разбият колата скачат да съдят общината. Следващият път като влязат някой ров да си спомнят коментарите си и да приемат че те като шофьори са виновни а не тези необезопасили изкопа.

25

Анонимен

преди 2 седмици

Това че се извършва не качествен ремонт няма общо!Да се търси отговорност от извършващия ремонта и от възлагателя на ремонта.Ама те са навързани щото така крадат всички и всеки си трае!

24

Магарев

преди 2 седмици

Изгубихме млад еврогеец пробабли....

23

До Във Варна

преди 2 седмици

Не са частници а мафия. Хората нямат пари за строежи. Мафията уби целия бизнес и сега само тя строи с откраднатите от държавата пари. Така, че могат да правят каквото си искат. Държавата е тяхна. И ние сме техни. Ние сме роби които имат право само да се подчиняват и да преживяват в мизерия до колкото могат. Останалото е тяхно.