28

Анонимен

преди 2 седмици

Доган е основательт на Турското национално освободително движение в Българияе нелегална организация набългарски турци, противопоставяща се на т.нар. Възродителен процес. Доган е основательт.Турското националноосвободително движение в Българияе нелегална организация набългарски турци, противопоставяща се на т.нар. Възродителен процес.

27

Анонимен

преди 2 седмици

Президентът Радев направи много са обединението на народа срещу мутрите, което беше добре за държавата и народа. Единствените недоволни са мутрите

26

Анонимен

преди 2 седмици

Пошман-политикът Радев колко много навреди на държавата и народа.

25

BG СМЕШКИ 2

преди 2 седмици

този само констатира ама нищо не прави !

24

Анонимен

преди 2 седмици

Кефи ме президента, че не го е страх да се появявана публични места! Че познаваме един друг дето не смее да се покаже никъде

23

Анонимен

преди 2 седмици

И в целия текст няма НИ ЕДНА ФРАЗА кой е този оркестър, какво изпълнява по програма тук и евентуално с кой диригент. За всякакви американски или британски гъзории и гъзации пишете по няколко пъти на ден, пропагандирайки антикултура обаче!

22

Анонимен

преди 2 седмици

Президентът Радев пак се показа като обединител на нацията, както когато с вдигнат юмрук обедини народа срещу мафията. Сега президентът обединява социалистическите празници на изкуствата Аполония с днешните мутренско-чалгаджийски изкуства

21

Анонимен

преди 2 седмици

Аполония е от 1984 година по времето на Тодор Живков. Значи трябва да се разруши - при капитализма няма място за социалистически празници

20

Анонимен

преди 2 седмици

Нека не забравяме, че Кpим е руски (какъв да е?), както и чий агент е Боздуган (не, не е турски).

19

Анонимен

преди 2 седмици

Благоприличие ли като ала бала с президента или като шарлатани плюс Радев равно на изхвърлен Калин Стоянов

18

Анонимен

преди 2 седмици

Напротив, всичко е черно и бяло. Трябва да се разруши всичко, което изградиха при социализма и да се построи наново по капиталистически. Например трябва да се разрушат АЕЦ Козлодуй, язовирите и най-вече къщите на хората построени при социализма. Трябва да се върнат в новопостроени капиталистически землянки от глина и слама

17

До 18

преди 2 седмици

Ако искаш да вървиш напред и нагоре трябва да запазиш и надградиш всичко положително от миналото.Не всичко е черно и бяло.

16

opis

преди 2 седмици

Аполония е доказателство как един прогресивен за соца арт - фестивал успява и в наши дни да представя всичко ново в БГ изкуство. Факт че организаторите са видни агентури от номенклатурното минало, но поне са образовани, начетени и децата им , макар и те в схемите, успяват да го подържат и до днес! Няма лошо да съградим и хубавите неща от соца.. Не стана така с здравеопазването и образованието!!!! Браво за юбилеят на Аполония! Едно от малкото незатрити качествени неща в родината!

15

Питанката

преди 2 седмици

Радев, чий е Курск? И как така благоприличието е по-важно, от истината за мафиотска битка между мафиотско политически кланове разиграла се с впрегнати всички уж държавни институции, целяща допълнително овладяване на държавата? Или всъщност целта е един мафиот да стане , та друг да седне, а сенчестите механизми за управление и потоци от милиарди откраднати и изпрани пари да останат непокътнати?

14

Анонимен

преди 2 седмици

А монополите и картелите процъфтяват в тази среда. Политиците убиват честните бизнеси, политическите бухалки се стоварват върху тези, които не си плащат рушвета. Храната ни е най-некачествената, но пък най-скъпата в цяла Европа. Банките дерат кожи от обикновения гражданин, като същевременно раздават милиони на техни хора, срещу майбахче,къщурка, малка лодчица. Телекомите правят каквото си поискат. Единия имал общи фирми с половината мутри, вече покойници, другия под санкции, третия руски агент.

13

Анонимен

преди 2 седмици

Някои играчи са на опера - а други са на кючек :)))

12

Анонимен

преди 2 седмици

Изчегъртването означава да не остане нито един бивш управляващ в управлението.Изчегъртването означава да няма нито един бивш агент в управлението.Изчегъртването означава напълно да се подмени съдебния състав и службите. Изчегъртването означава да няма нито един на висок пост учил и живял в чужбина.Хората не осъзнават,че са роби в собствената си страна,при това послушни роби.Мотат се цял ден на работа за да имат за храна за този същия ден,обитават мизерното си жилище и си мислят,че това е живота

11

?!?

преди 2 седмици

С носталгични препратки към комунистическото му минало .Разединителят на нацията говори за благопричие в ДПС, Но тези две фракции са готови да почнат гражданска война. А тоя се прави на кьорав. всички тези раздори започнаха с вдигнатият му юмрук и продължиха с нарушаване на конституцията, брутална намеса от страна на президента русофил в политиката, като еднолично създаване на политически проекти. Задлъжняване на държавата и фалит на печеливши предприятия като Булгаргаз и БКК. Радев е позор!

10

Анонимен

преди 2 седмици

Хаосът и безвластието в държавата се случват заради този невнятник и фигурант. Така успя да насъска всеки срещу всеки. Скоро оправия няма да има. Нещата може да потръгнат само ако се махне от президентството.

9

Анонимен

преди 2 седмици

Мисля, че народа не осъзнава в каква брутално безнадеждна патова политическа ситуация е изпаднал. Дали не е крайно време да вземе нещата в свой ръце? Аа, забравих, то дори народ няма. Една част от тие дето гласуват, гласуват за този, за който началника им е казал. Друга част гласуват за този, които им е платил 3-ка кебабчета с биричка. Останалите дори не си губят времето с машините на Радев и ала бала.