298

Анонимен

преди 2 седмици

Ех Доги, какво си причини в края на дните си на тая земя.

297

Анонимен

преди 2 седмици

Да го вкарат в дрангоилника, щом е толкова опасно за него на свобода.

296

A .......

преди 2 седмици

ТОЗИ ПАПАЗОВ НЕТРЯБВА ЛИ ДА ДОКАЖЕ ОТ КЗДЕ ТОЛКОВА ПАРИ ЧЕ ДА ИМА ТАКИВА СГРАДИ.......А ПРОКУРАТУРАТА КЪДЕ Е

295

сминдух енд чесън

преди 2 седмици

Храни куче да те лае,друг е въпросът че храната на кучето е крадена,оплетена история

294

Анонимен

преди 2 седмици

Подписи само на Папазов, без тези на Доган?!

293

Анонимен

преди 2 седмици

Делян Победи Сава

292

+++

преди 2 седмици

Никой не може да бъде изгонен от имот - ей така, дори и ползващият да няма правно основание . Има си съд, съдебна процедура - чл. 108 от ЗС, или пък опразване след прекратен договор за наем, ако е имало такъв. Доган може да си седи в сараите - докато се произнесе съдът на три инстанции. Всичко друго е облаци и прах. МВР не трябва да взима страна - след като има съдебно предвидена процедура.

291

бг

преди 2 седмици

шиши незо коният син прави шме нти к апели

290

Анонимен

преди 2 седмици

Трийсет годишната мафия на Дс се е хванала за гушата. Рано или късно щеше да се случи. За съжаление, привличат в калните си борби и обикновени хора, които ще им трябват после да операт мръсните пешкири. Дано след края на целия цирк, държавата да излезе по-чиста и наистина демократична...кой знае..

289

История

преди 2 седмици

Папазов да се прегледа през микроскоп...не че ми е мил Доган,но...20 год.бяха Сараите на Доган и изведнъж...да ги напуска...през микроскоп...

288

Анонимен

преди 2 седмици

Един охранен тлъст шоп.р назначавал по всички институции ***.яри,днес се радва на спокойствието което му осигуряват.Папаз Оглу,от къде са парите да си собственик на такава огромна застроена площ!? Колко ти нарина дебелият,за да му изпълниш желанието?Много станахте в тази държава,която е населена от един кротък, хрисим и наивен народ.Световните агенции,разпространиха по света действията на институциите ни,които са на издръшка на бълг. народ.

287

Анонимен

преди 2 седмици

Тоя Папазов изглежда много е папкал... Проверка нещо?!? Какви данъци е плащал, с какъв бизнес, касови бележки издава ли? Това си е отвсякъде руско прокси. Единия собственик рушнак. Защо на такива фирми се позволява да работят на територията на държава от ЕС, която Раша е обявила за неприятелска?!? Като сме им неприятелска държава, такива рашки собственици и фирми да напуснат страната!

286

Анонимен

преди 2 седмици

Данаил Папазов много сбърка с изгонването на Доган от сараите и Бояна. Трябваше да си направи пас и да остави Делянчо и Доган да се джафкат. Впрочем, Доган преди два дни подписа присъдата на Пеевски, който остана политик без партия. А Папазов побърза да се пришие към Пеевски.

285

Анонимен

преди 2 седмици

Направо мъка, огромна мъка- и сеа ко- Доанчу щи спи в двата майбаха/всеки от тях започва от 360 000 подарени му от Вълчо ли- а ко рече Данаилчо за незаконно построените''бараки" в летните сараи, а какво каза НАП за сараи и Дворци построени с кви милиони- как ги построил- малий да ги хващате рашките Кремълски олигарси проксита както майка ги е родила и да ги стоварите на площада пред Кремъл- те продължават да крадат, а Путин да ги прави какво ще!

284

Въпроска ?

преди 2 седмици

Кога , как и с какви средства Папазов е придобил фирми и имоти ? Кога или КОЙ го подсети и подтикна към крайните решения да гони приятеля си Доган и че Почетния Председател не е собственик на недвижимите имущества ? Кой извади от дългогодишната амнезия бившия министър Папазов ?

283

адвокат Тенев

преди 2 седмици

Да напусне "Сараите" но в посока трудов лагер за 15год. заедно с " чадърите му " Повръща ми се от непотребните и ненужни всички партии. Това не е демокрация - това е заблуждение и гавра с мизерията на бедния български народ....

282

Анонимен

преди 2 седмици

За Дон Доган- ясно, обаче от къде Данаил Папазов намери, напести, изсмука, не плати данъци или там каквото е та от панелен двустаен апартамент от жк Чайка/такава беше адресната регистрация на фирмите му/ стана щедър собственик на дворци и замъци- а речете ми го- защото ние работихме по 40+ години и едва си плащаме ипотеките а Доновете кЪт Данаилчо и Доганчо+ станаха едри мионери/милиардери- как бе другари- как?!

281

НА ФОТОТУ СЕ ВИЖДА

преди 2 седмици

ЧЕ МЕТКО МНОГО Е СДАЛ БАГАЖА ФИЗИЧЕСКИ

280

до 276

преди 2 седмици

До Анонимен.Този е от назначените милионери на Луканов.А когато Пеевски беше изпълнителен директор на пристанище Варна още като ученик,са станали приятели.Всички са скачени съдове.На този сина и дъщеря му са забъркани в ТЕЦ-Варна.Но,няма кой да разплете чорапа.Затова и нещата не вървят.Всички са в киреча с двата крака.

279

Дааа!

преди 2 седмици

Това го слушаме три дни.Кажете нещо ново.НАП да подхваща неграмотните милионери.