229

Ангелина

преди 2 седмици

Мафията ,не може да създава ,тя само руши ,краде и убива.

228

Ангелина

преди 2 седмици

Мафията ,не може са създава ,тя само руши ,краде и убива.

227

Наблюдател

преди 2 седмици

За Бойко е важно да не му се пипат хората в Съдебната система и Регулаторите и да е в добри отношения с Пеевски .Всичко друго са празни приказки !

226

Анонимен

преди 2 седмици

215 Пачките и кюлчетата са пълна лъжа, докато за "шефчето и кеша" на ПП,ДБ, всички чухме в записа. Както и за трафика.

225

Анонимен

преди 2 седмици

225 Хе, колкото се истеризираш, толкова повече Борисов печели привърженици. Може и да получиш инсулт. Едно куче което много лае, побесняна. Казва народът.

224

Анонимен

преди 2 седмици

227 Налисипростак, толкова си можеш, горкият!

223

Анонимен

преди 2 седмици

Мачкай Бойко червени знамена

222

Анонимен

преди 2 седмици

Само ГЕРБ сведете се червени знамена трепери Позитано 20

221

Анонимен

преди 2 седмици

Никой не ви е виновен за това чебездействате сега възможности многооплаквачи

220

Анонимен

преди 2 седмици

219 пропуснал сила напишеш че от 4 години едни саботажници успешно саботират развитието на България грабят лъжат сеят омраза разделение все някой и е виновен че са некадърни 219 България е богата държава спри да лъжеш и пиши от свое име

219

Анонимен

преди 2 седмици

До 219 коментарите са от невежи безделници безработни наети да лъжат да обиждат по сайтовете 219 Излез навън и виж пълно е с коли магазините с пазаруващи хора по морето по Гърция има развитие на България при управлението на Борисов това че 219 е неуспял в живота и обвинява Борисов е трогателно но е лъжа 219 никой не ти е виновен А България е богата държава много даже 219 даже вече и по статистика 219

218

Анонимен

преди 2 седмици

ГЕРБ-ДПС са цирей върху тялото на държавата

217

Анонимен

преди 2 седмици

Коментарите до тук са 80% против ББ и ГЕРБ и с основание. Те превърнаха страната ни в най бедната държава , най корумпираната, всичко най на последните места по всекакви класации.Управляващата върхушка на ГЕРБ от общински кмет нагоре обаче си живеят живота за сметка на народа. Целата общинска администрация и полиция обаче ще гласуват за ГЕРБ . Започна предизборно увеличение на заплатите на полицията от 2025гПолицейска държава вече сме.

216

Анонимен

преди 2 седмици

Бойко, Румен Радев отново се меси където не му е работа. Днес наредил на Главчев да избере 2 жени за еврокомисар понеже мъж нямало да има шанс, щото Урсула казала задължително една жена да има в кандидатурата. Кога ще видиш, Бойко, че Радев е за ИМПИЙЧМЪНТ? Радев няма право да реди кандидати за еврокомисар.

215

Параграф 22

преди 2 седмици

Има още еврофондове,и те ще бъдат крадени от олигарсите от ГЕРБ под брагосклонните погледи на ,,стара "Европа.Тази благодат ще продължава да се изсипва върху около хиляда български олигарси и семействата (и любовниците им)докато сме верни пудели на Върховния Господар зад океана.Очевидно е,че гаулайтерът на ГЕРБ може засега да е спокоен.

214

Българин

преди 2 седмици

Борисов се хвали с политиката ще трупа пачки с кюлчета а овцете шеги стриже яко

213

Българин

преди 2 седмици

Мутрата Борисов да каже парите от магистралите изнесени сторби гаде одидоха мутраген . Престъпната прокуратура съдействаха джуджетата за ограбване и на КТБ. Боико и Пеевски сигурно са снежанките

212

Българин

преди 2 седмици

Мутрагена Борисов които съсипа държавата и енергетиката Белене беше гьол нямахме нужда от централи сега американските *** ще строят в Козлодуй. А украйнците ще купят руското оборудване защо Украйна не купи американско бе Мутрагенов Боико

211

Сата НАТО

преди 2 седмици

Какъв авторитет може да бъде тая чернокожа торба слай на, която в миналото е била полковник от комунистическата милиция, след това силов застраховател, след което като оперетен генерал от демократичната полиция, е осъден от ЕСПЧ за мало умно убийство с гранатомет? Какво място има в съвременна България тази бянкянска торба слай на, която се наискаше да бъде сол-т'шак на Путин?

210

Сата НАТО

преди 2 седмици

Захариева е грозна и проста ***, която заемаше поста Външен министър абсолютно незаконно, тъй като не правеше разлика между Първата световна и Втората световна война. А мъжът и е корумпе, прославил се с незаконно строителство на подпорна стена с асансьорни шахти.