104

Анонимен

преди 2 седмици

Абе люлю кого заблуждаваш

103

Бисер Великов

преди 2 седмици

Алоу А й да не се обиждаме на зарзавадчий .Ако не беше бащати никой нямаше да те знае бе сулйо.............

102

Анонимен

преди 2 седмици

Това е шестмесечна заплата, а заплатата я дават след третия месец.

101

Анонимен

преди 2 седмици

Такива патки като тази трябва да се съдят

100

Правец

преди 2 седмици

Такива патки като тази трябва да се съдят от обществото и да се бичуватъ публично.

99

Като няма

преди 2 седмици

Хляб, да ядът пасти.

98

Въпреки

преди 2 седмици

Този господин мисля говори на изуст. Надали някога е виждал зидария ! Не знам само как ги измери тези 2 милиметра на груба стена. Смях в залата..!

97

хора не връзвайте

преди 2 седмици

Такива като този, дето имат разни агенции-магенции за това и онова много лъжат, ама мнооого лъжат. И не само като ни се показват по интевюта... Просто не им отразявайте логореите.

96

Анонимен

преди 2 седмици

Tая статия е подигравка с българския народ! Трябва веднага да се намери тоя младеж и да го попитат публично дали наистина е казал тия думи или някой пуска фалшиви новини използвайки името му. Ако наистина е казал това, то моето лично мнение е, че трябва в продължение на месец всеки ден да се извинява на българите. Има много хора които дори са в пъти по-кадърни от него и нямат дори никакви доходи! Търсят си работа всеки ден, ходят работят всеки ден различно за да оцелеят.

95

Антикомунист

преди 2 седмици

До къде я докарахме !!!!!!!!!!!! " в бедна" България гастарбайтерите да печелят повече от богатите Австрия и Германия........ а тук пълно с недоволни некадърници партията да даде!!!!!! както едно време трахички......

94

Анонимен

преди 2 седмици

БАТАТКО ПЛАЩАЙ ИМ С БАТАТИ!!...

93

Нели

преди 2 седмици

Значи аз съм пълен *** дето работя за 1700лв чисти

92

Бивш служител

преди 2 седмици

И Киро Д. рови по мазета и тавани да търси Химици, Биолози, висшисти и специалисти за 1500лв. Идва време и по силно да ревете.

91

Панта

преди 2 седмици

Глупости на търкалета. Фрезист пенсионер,.му писна калинката, да го обиждат разни работодатели, дето не знаят фрезата с ток ли работи или с нафта. Подаде си молбата за напускане. Една седмица обява, дойде друг пенсионер. Щом чу за заплата от 1500 чисто, и се извини, че търсил тоалетната. Това за Пловдив. Накрая патрона се домъкна чак от Габрово, та да му даде още100 лева. Най голямата изненада за колегите беше, че патрона можел да казва Здравейте 😂Та, къде ги тъдява тия 4500 лева?

90

Анонимен

преди 2 седмици

Еми това е положението - никой не иска да бачка на дебеловратите бизнесмени демократи!

89

дообрее

преди 2 седмици

тоя какви ги бръщолеви? искам да се върна от чужбина и като инженер по-голяма заплата от 2000лв чисто никой не ми предлага. само за програмисти и строители има работа и то в големите градове. бля, бля, на тати момченцето. свикнали да живеят на чужд гръб. чорбаджии.

88

Атрибути

преди 2 седмици

Молив, сгъваем метър, отвес, мистрия, табла, мастар, форми за гипсови фризове по фасадите.

87

Анонимен

преди 2 седмици

Майсторът обикновено слага разтвор на таблата, която държи високо с лявата ръка, а от нея взема с мистрията с дясната ръка, за да реди по стената. След това остъргва и заглажда. Едно време имало състезания по майсторство.

86

Белогвардеец

преди 2 седмици

Ми това е положението - никой не иска да бачка на болшевишката олигархия !

85

Анонимен

преди 2 седмици

А за експлоатацията на труд?по-колко часа работят?и колко почиват?за да сте стигнали да внасяте хора от Непал сте дъното на дъното!