79

Барон Мюнхаузен

преди 2 седмици

Най смешното! Американски и френски издания пишат, че Суров е в Париж, защото е получил покана за обяд от френския президент Макрон.

78

Ада на чебурашките

преди 2 седмици

Е Дуров, ако беше отишъл на фронта да се биеш с Украйна, сега всичките ти "грехове" щяха да бъдат опростени. Но ти се оказа "предател", като стана гражданин на Франция и още няколко държави...Чебурашки, получихте ли е.рек.ция или да продължавам да "плюя" по Дуров:)))))))))

77

Путин

преди 2 седмици

До Анонимен 76 - няма доказателства за това, че изяждам по 1 тон луканка сутрин и вечер, това, че обелките са по 200-300 кг не доказва нищо!

76

Никола Стефанов

преди 2 седмици

Имайки предвид, че Дуров ИЗБЯГА от Русия в началото на войната в Донбас, руснаците пет пари не дават за него.

75

Анонимен

преди 2 седмици

Еднообразният стил на Навални и Грозев, впрочем и на Ристо Иванов, се състои само от следните фрази: Анонимен източник твърди, че Путин преяжда с луканка. Нашият източник е много сериозен, но вие разбирате, че не можем да кажем кой е той. Според него Путин изяжда по един тон луканка сутрин и вечер. В това време руският народ гладува.

74

Анонимен

преди 2 седмици

ай сега номера от селски вечеринки. Алоу, корабчета плуват ли? Хептен за мало умни ни взимате!

73

Стар виц

преди 2 седмици

От едно време: американец и руснак спорили коя държава е по-свободна. Американецът казал - аз мога да отида пред белия дом и да извикам Рейгън е ....... и нищо няма да ми направят. Е, и аз мога - казал руснакът - да отида пред кремъл и да извикам че Рейгън е ..... и нищо няма да ми направят. Вече не е така май и на запад...

72

Анонимен

преди 2 седмици

и......д.....и....................и.д.и..............оправете си автоматичната цензура....не си чоплете само носовете...

71

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 71...*** на лекар....

70

Анонимен

преди 2 седмици

...не е ли с Кремъл....май....му...така Москва се грижи за хората си...същото е и в Донбас....земята и трябва...не хората...

69

Анонимен

преди 2 седмици

Руските бизнесмени "не са в безопасност извън страната". Освен Дуров, съществува списък от шест други примера за "унищожаване на крипто бизнес екипи", от които се вижда, че "всички извън Русия" в крайна сметка бяха арестувани. Членовете на "екипа на "Telegram" трябва да разберат, че работата извън Русия е "най-лошото възможно решение". Рискуват да изгубят свободата си.

68

Кръчматъ

преди 2 седмици

А, защо не споменахте, че Дуров има ЧЕТИРИ ГРАЖДАНСТВА??? Освен Руско, има Френско, на ОАЕ и на малка осровна държавица в Карибския басейн Сент-Китс и Невис. Дуров, който беше арестуван във Франция е и френски гражданин!!! -)))

67

Анонимен

преди 2 седмици

Ако блатниците имаха малко акъл, едно време щяха да лицензират Тетрис и само от него щяха да са по-богата държава. Тетрис все още е номер 1 в света по продажби.

66

Анонимен

преди 2 седмици

"...казва източник от ръководството на организация, която работи за политическия екип на администрацията на Путин." - Мъка, мъкаааааа!!! "...Служител по сигурността, който разговаря с Verstka..." - Потужна мъкаааааа!!! Айде да не ни правите на балами с тези "източници"! Това да не ви е "източник от Пентагона, пожелал анонимност"? И що за "служител" ще разговаря с "издание" на либepacти, базирано извън Русия и създадено от бивша служителка на kлoakaта "Дождь"? Направо сте банални с тези пapтeнkи

65

Анонимен

преди 2 седмици

Ужас, и къщата на прасета се цензурира. Поне публикувайте списък!

64

Анонимен

преди 2 седмици

Щом е от пРосия, или да си стои в *** или зад решетките.

63

Анонимен

преди 2 седмици

Както КНДР, само че РНДР .

62

Гай Монтег

преди 2 седмици

На 11.09.2001 г. два самолета Боинг 757 и два Боинг767, бяха използвани за терористични атаки в САЩ. По логиката на френските власти, цялото ръководство на Боинг трябва да е в затвора.

61

Френския паспорт

преди 2 седмици

го сравняват със граната без халка - не знаеш кога ще ти отнесе главата!

60

Шефа

преди 2 седмици

Напротив ,имаше изявление на Мария Захарова!Интересно е ,че Макрон му предлага френско гражданство а той е отказал и сега си търпи последствията!