89

Анонимен

преди 2 седмици

Тези коментари, оценени кат изборите при Тодор Правешки в редакцията ли ги сделате, или ви ги праща Мутрофанова?

88

Анонимен

преди 2 седмици

Да отидат да се борят срещу авторитаризма, а не да лежат по улиците...

87

Руя

преди 2 седмици

Тия украинци докога ще мързелуват и ще чакат наготово.Да почнат работа и на квартири както всички хора.Ако не искат обратно в Украйна.Тук не ни трябват нахалните навлеци.

86

Bobby

преди 2 седмици

ukraincite sa nai-malkiq problem na evropa........gadovete,koito idvat ot pakistan,afganistan,siriq,arabeskite.irak,iran,kurdistan-------zabelejete,vsichki sa isliamisti ! ne kato nashite turci musulmani a isliamisti....tova samo koli i besi,niama respekt kum nikoi i ne raboti-a tupite germanci im davat jilishta i socialni....imam kolega ot hurvatiq s 4 deca----bql i ne mu dadoha jilishte-a dr ot pakistan-4 staen apartament s 3 deca---demokraciq !!!!!!!!!

85

Bobby

преди 2 седмици

bravo-koito ne raboti,niama da qde .........koga nemcite she si nauchat uroka ???? turtei na evropa ne i triabvat/////bravo,Orban !

84

Паню Баирски

преди 3 седмици

Орбан е жалък папуняк.

83

Анонимен

преди 3 седмици

Поклон прес Орбан! Вън украинците от всички държави. Да се прибират в гн..ус..ната си държава ,там да ги избият руснаците !

82

Ако се държаха

преди 3 седмици

нормално т.е. да не наглеят, може би отношението към тях би могло да е помощ! В повечето случай се държат високомерно и изискват без учтивост! Просто се чувстват арийци с руски език! Правилен закон! И изобщо как ходят на почивка отново в Украйна от която ужким са избягали?

81

Ха-ха

преди 3 седмици

Евала Орбане,голем си!Мангу*стите сега се сетили,че са унгарци(?)!

80

Анонимен

преди 3 седмици

Браво. А тук събираме капачки....

79

Анонимен

преди 3 седмици

"над 3000 украински бежанци губят покрив над главата си. Те са предимно от най-западната част на Украйна" ----- и какви точно бежанци са тези от западна 404? Там военни действия нали няма?

78

Смешник

преди 3 седмици

Браво на Орбан Така се прави а не като нашите марионетки да ги настаняват в пет звездни хотели

77

Анонимен

преди 3 седмици

Браво на Орбан!

76

Не се опитвайте

преди 3 седмици

да предизвикате състрадание с историите за страданията на роми и украински бежанци. Първите ги знаем от столетия що за стока са, вторите ги видяхме в последните две години. Ромите са номади по природа и се установяват на едно място само докато могат да ползват благата там, без да работят. Скитничеството, безделието и кражбите са им в кръвта. А украинските бежанци да се връщат в родината си и да се бият на фронта, вместо да се крият като мишки, докато Зеленски проси милиарди от цял свят.

75

Анонимен

преди 3 седмици

До 1262 - Евала на Чехия, как успя да ги накара да работят?

74

1262

преди 3 седмици

A Чехия реализира печалба от труда на украинските бежанци.

73

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 73 - Я малко по-лежерно го давай. Като бъда аз и децата ми в това положение, ще сме доволни, че сме на място, където над главите ни е мирно небе, а не хвърчат дронове и ракети. И ще си изкарваме някак хляба, няма да висим с години да ни хрантутят. Щото не сме свикнали на такъв живот. Болните ни деца просят пари, хората без къщи от наводнения и пожари няма да ги възстановят, пенсионери мизеруват, ще хрантутим едни, дето могат и в Украйна да си седят.

72

Анонимен

преди 3 седмици

Да отиват при Урсула, тя ще ги издържа. Тези бежанци превърнаха почивните бази в Бг в пълна разруха.

71

Анонимен

преди 3 седмици

Страшна липса на човечност и състрадание от хора, които претендират да бъдат християни. Вие не сте хора, а бесове в човешки облик. Вашето християнство е гавра с вярата. Помнете, че утре вие и вашите деца могат да бъдат на мястото на тези бежанци. И тогава ще искате някой да ви помогне. Смирете се, вместо да пишете грозни коментари. Бог не е с вас, Бог е против вас.

70

Реалност

преди 3 седмици

Така се прави . Браво на Орбан .