170

Факт

преди 2 седмици

Ако България беше София, би била като квартал с мигранти в средно богата европейска държава . В такива средно богати страни даже помощите за безработни са по-високи от заплатата на "знаменитите" софийски АйТита . В интерес на истината в София наистина има хора вземащи европейски заплати. Няколко мушенника... депутати и министри... няколко управителя на представителства на западни компании у нас. Останалите, основно пристигнали от провинцията тарикаттчета, само се хвалят че да изглеждат Гооолеми.

169

асд

преди 2 седмици

от мрежата: "Според експерти има технологична възможност в рамките на няколко месеца работата им да бъде възстановена въпреки че турбините са демонтирани. Още повече, и двата реактора бяха спрени малко след зареждането им с касети за ядрено гориво."

168

асд

преди 2 седмици

от мрежата: "Двата блока на централата по 440 мегавата, бяха затворени не по технологични или свързани с безопасността причини а поради политически натиск. И двата реактора, докато функционираха, бяха оборудвани с последни модели електронни системи за сигурност включително за ранно предупреждение"

167

асд

преди 2 седмици

от мрежата: "Само заради предсрочното закриване на 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ Козлодуй всички българи плащаме по 30 на сто по-скъп ток. Знае се, че договорът за закриването им беше сключен с измама, в която участваха Меглена Кунева и Гюнтер Ферхойген. Тези двама лобисти излъгаха най-безобразно, че Европейският съюз искал закриването на реакторите. Истината е точно обратната никой от ЕС не е поставял като условие за присъединяването на България закриването на 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ Козлодуй."

166

асд

преди 2 седмици

В основата на растежа на една икономика и покупателната способност на хората стои цената на енергоизточниците.

165

асд

преди 2 седмици

няма смисъл да се напъвате да говорите за разтеж и развитие - euenergy дот live

164

Резултатът

преди 3 седмици

Вижте какви заплати взимат концесионерите в София, 50, сто, двеста хиляди. Кметове, съветници, общини, депутати, администрация вдигат изкуствено заплатите. Вдигат данъчна и осигурителна тежест. последно СОС повиши драстично местни данъци на над 30-годишни сгради, докато в др. държави с остаряване на сгради, данъкът пада. Токове, води, Парно безумната Сградна, където неползващи плащат на ползващи. Теглят заеми, за да си вдигат заплатите, а лихвите ги плащаме чрез увеличени данъци и цени.

163

Поетът го е писал

преди 3 седмици

"Ти целия скован от злоба си, о шумен и разблуден град, и твойте електрични глобусивсуе тъй празнично блестят!". Идва пронвинциалистът, почва да си хвърля фа совете над тераса. Да храни бездомни животни в общите части, во нята ог развалени хранителни отпа дъци е непоносима. За не говорим за хранене на гълъби и над 60 болести пренасяни от вдишване на д е фека циите им и во ня та им. СОС една наредба не издаде срещу хранене на птици.

162

Анонимен

преди 3 седмици

ако софия беше България с тоя едър рогат *** който кръстосва софийските улици с каруци , отворени шахти и квартали без канализация, аз щях да се откажа от българско гражданство, а синът ми в чужбина щеше да му бъде забранено да лети дори и със самолет на България

161

Аз съм z

преди 3 седмици

Доста тъпотии изчетох .

160

Анонимен

преди 3 седмици

Стига с тези измислици. В София средната заплата е висока благодарение на депутати, министри, прокурори и назначените на държавни служби приближени до тези. Къде по света НР получава повече от инженер. Всички си примъкнаха от провинциите роднините и близките. Навсякъде е пълна некомпетенция и от 15 г. става все по зле калинки и нищо друго. Разликите в заплащането между дългогодишни и нови и все мениджъри и ръководители ги слагат е в хиляди, а реално те пречат и губят времето на работещите с глуп

159

Справедлив

преди 3 седмици

София е основното сметище на България. От там започна вмирисването и съсипването на нацията ни.

158

Шарлатанин

преди 3 седмици

Това е благодарение на силната регионална политика на всички правителства в годините на т.нар. преход, проведена под лозунга "Сите българе заедно в равното Софийско поле".

157

ТОВА Е ПРИЗИВ

преди 3 седмици

ЗА РАЗЦЕПВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ПОДАРЯВАНЕТО НА ВЕЧНИТЕ Й ВРАГОВЕ - РУСИЯ, ТУРЦИЯ, СЪРБИЯ, ГЪРЦИЯ,......ТОВА Е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И Е ДОСТОЙНИ ЗА ББЕСИЛО ИЛИ ЕШАФОД....

156

Анонимен

преди 3 седмици

До баба Пена Бабке, ти за МАГИСТРАТУРА, чувала ли си ***?

155

Анонимен

преди 3 седмици

Че то в София в повечето квартали не е много добре да се живее.

154

бай Тошу

преди 3 седмици

С какво е средно европейска с кражбите от Еврофондове Топлофикации и наличието на милиони държавни полски потури ли.С това ,че тази паpaзитна столица източва всички пари на останалата България.С какво сте средноевропейци Анадолуориенталский гащниций.Опушенаъта ви столица от Самолет прилича на Бейрут ,манталитетът и генът ви насфинари.Вещината влагана в всичко на у-ру-ди.Богата европейска насън.До 10г контракция в кочинътъ чакайте.

153

Анонимен

преди 3 седмици

До баба ПенаСамо от протести ги е страх,щото им се объркват схемите и далаверите.И медиите които са техни няма как да ги защитават.Испания се е справила с мафията когато излезли 1 млн. народ в Мадрид.Но докато селяните мразят София.Недообразованите мразят висшистите.Подиграват се на учителите.Радват когато индобългарите нападат медиците -иначе не ги обичат.Трудно ще се оправи народ с такъв акъл и зъл нрав.

152

баба Пена

преди 3 седмици

Явно не сте разбрали че няма значение за кой ще гласувате, след като всеки който влезне у парламенто се слива с мафиата или бива натискан от нея. Работата вече е толкова зле че остава да чака да се самоизядът както при наркобароните. Ей на то Пеевски вече се метна

151

Димитър Иванов

преди 3 седмици

У нас тези дето сме на държавна работа сме добре.Заплата,премии,ДМС,бонуси,пари за дрехи,служебни разходи,ведомствени хотели,осигуровки ни плаща държавата и постоянно ти навират едни бели пликчета по джобовете.Ти да видиш