29

Барон Мюнхаузен

преди 3 седмици

Няма друг гей, готов. Трябва да изчака Макарон.

28

Анонимен

преди 3 седмици

От Радев е видял.

27

Христо Христов

преди 3 седмици

Разделяй и владей. Европейска ценност.

26

доктор Ох

преди 3 седмици

Товариш Макарон казал нещо, а после пръднал. И от двете имало еднакъв резултат за Франция.

25

до

преди 3 седмици

И все фашизма им в устата.Стане нещо лошо и излизат да гонят фашизма.Лов на вещици, че и по - лошо.Вече не можеш да си нормален, да си кажеш мнението спокойно, веднаги почват да те обиждат и дамгосват като фашист.Правят те фашист насила, за да те остракират, и на заоад и на изток.

24

до

преди 3 седмици

Нормално да ти прилича на комунизъм.След падането на СССР нямаше изчистване на комунистите от изток, а на запад консерваторите свалиха гарда и им направиха преврат.Създадоха ЕС, което си е син тоталитарен комунизъм.Звездите са жълти, а не червени.Погледнете основните синове и дъщери на комунистите на изток, в Бг продължават своята дейност, Дайнов,Станишев, Иван Кръстев.Всичко си е по старому.На запад казах, преврат и явно им гласят някаква революция като 1917.Вижте Франция,САЩ.

23

Анонимен

преди 3 седмици

Днешната демокрация все повече започва да заприличва на комунизъм и то през най-тежките му години. Арестуват собственика на Телеграм защото не иска да наложи цензура, печелят се избори но не ти ги признават защото не си "демократ", казваш нещо против Зеленски и съсловието им и спокойно могат и в затвора да те напъхат.

22

Истината за Франция

преди 3 седмици

Франция е с лоша карма.Извратено просвещение, което трябваше да бъде в името на хората, се оказа възобновено езичество и сатанизъм.То вдъхнови група психопати в Париж, главно адвокатчета да съсипят Франция още 18 век с революция.ПСВ, главна заслуга на Франция, избиването на милиони хора заради глупостите им.ВСВ, следствие от Първата.Дали щеше да ги има без Франция- не мисля.1968, войстващ троцкизъм, дяволски утопии на свободията, 1975, предателство към Европа и покана арабите да завладеят Европа

21

Анонимен

преди 3 седмици

Всички либерали на Клаус Шваб в контейнера за битов ***.

20

Анонимен

преди 3 седмици

Тъмните векове започнаха на запад, но този път са тъмни буквално!От запад на изток ще бягат малкото останали белички християнчета.

19

Анонимен

преди 3 седмици

"Моята отговорност е страната да не бъде блокирана, нито отслабена", се казва в изявлението му в понеделник....... И с поведението си блокира страната и с това я отслабва. Всъщност се бори да замаже собствения си провал и глупост. Което ще доведе Франция до криза и накрая до влизането на Марин льо Пен във властта.

18

Анонимен

преди 3 седмици

После Путин диктатор!? Зеля не прави избори, Микрон не признава победителите, Камала разчита на нелегални мигранти, а в Англия пришълци колят местни под удобрението на лейбъристите!

17

Анонимен

преди 3 седмици

Франция вече не ни касае нас християните,-----Собственят си *** не знае как да изчисти, към Франция с високомерие тръгнало да говори.

16

Анонимен

преди 3 седмици

Франция вече не ни касае нас християните, тя е грижа на сатанистите, комунистите, ислямистите.

15

МАКРОН

преди 3 седмици

КОМУНИСТИТЕ ИМАТ 33% И НИКАКВА ДРУГА ПОДКРЕПА ЗАСЕГА! КАК ТОЧНО ДА ИМ ДАМ ВЛАСТТА ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ИМ ТРЯБВАТ 50%! НО ПРИНЦИПНО В МОМЕНТА СИ Е ЧИСТО УЗУРПИРАНЕ НА ВЛАСТТА ОТ МЕН ЩОТО И МОЯТА ПАРТИЯ НЯМА 50% ПОДКРЕПА СЪБРАНА С ДРУГИ ПАРТИИ :D ВЪПРЕКИ ТОВА ВЛАСТТА СЕ ДАВА НА ПАРТИЯ С ПРЕМИЕР СЪБРАЛ 50%! ТЪЙ, ЧЕ КОМУНИСТИТЕ ЩЕ ПИЯТ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА ЗА СЕГА :D

14

КОМУНИСТ

преди 3 седмици

НЯМАМЕ МНОЗИНСТВО НО СМЕ ВОДЕЩАТА ПАРТИЯ! ИСКАМЕ ИМПИЙЧМЪНТ УРАААААААААААААА ЗА ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ МАЙКА!

13

МАКРОН

преди 3 седмици

287 ДЕПУТАТИ СА НУЖНИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ А КОМУНИСТИТЕ ИМАТ САМО 190! ИЛИ СЪБИРАТ МНОЗИНСТВО ИЛИ ЩЕ СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА! :D

12

Анонимен

преди 3 седмици

"Партиите зоваз аз импийчмънт", нело, неграмотна фъшккиййо, серррра ти директно в гърлото, урроддде кирллив!

11

Ббцм

преди 3 седмици

Напальооооон!

10

аааахахахааааа

преди 3 седмици

На нашия чорап чалъмите стават популярни и у европата.